Gercek hissetmediginiz oldu mu?

Benim sorunumun ne oldugunu bilmiyorum gercekten. Bende bu dunya'da yer aliyorum ama gercek hissetmiyorum, bazen bir bedende bulundugumu bile unutdugum oluyor. Bunun nedenini bilmiyorum, bir yerim agrasa bunun icin doktora gidebilirim ama bu sorunum icin kime gidecegimi bilmiyorum. Psikologa danisdim bana depressyondasin ilac kullanman gerek soyledi. Depressyonda olabilirim ama bu tamamen farkli bir sey, hayati yasayamiyorum ben bir engel var sanki bu engel benimle ilgili. Bedene uyumlanamiyorum sanki, bedende oldugumu unutuyorum. Gun boyu kendimi bir seylerle mesgul ediyorum bazen kendimi yaptigim islere o kadar kaptiriryorum yemek yemek su icmeyi bile unutuyorum, cok kotu duruma gelince susuzluktan ölunce hatirliyorum su icmem gerektigini. Hayattayim ama digerleri gibi yasamiyorum digerleri gibi hayati algilayamiyorum, algilama seklim dunya'yi anlama seklim tamamen farkli. Bu durum kotu mu yoksa cok mu kotu bunun farkinda degilim. Beynim darbe aldi ve bazi seyleri yanlis anliyorum insanlari anlama seklim tamamen degisti.

Güncellemeler
1 yıl
Bu durumdan kurtulmak icin ne yapacagimi bilmiyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Benimle ayni durumda olan var mi? Beynim tek duze calisiyor aslinda disardan bakinca bir robottan faksizim, sanki programlanmis gibiyim duygudan uzak hayal kurma becerisi yok. Birileri ne oneriyor mantikli gelen seyleri yapmaya calisiyorum ama gelecek hakkinda bir gorusum yok. Neden yasiyorum bununla ilgili bir fikrim yok, insanlar benimle tuhaf sekilde konusuyor benden cok fazla sey bekliyorlar. Ben onlara digerleri gibi yapamayacagimi soyledigimde beni anlamaiyorlar, Anlatamiyorum. derdimi.
Gercek hissetmediginiz oldu mu?