Diğer Alkol içmeekkk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor alkol içmek mi haram yoksa alkol içip kötü şeyler yapmak mı haram? Güncellemeler1 yıl alevilikte mesela bazı kolları sarhoş olana kadar haram değil diyorlar ve içiyorlar. ama sarhoş olacak kadar içmiyorlar. o yüzden sordum Alkol içmeekkk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Alkol hatam direk bu dediğini ilk defa duydum. Sen alevi miisn peki? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl arkadaşım Arap alevisi Yorumla Mericeyn10 1 yıl Anladım Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Alkol içince kötü bir şey yapmayacağının garantisi olmadığı için haram. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 832 cevap paylaştı. Besmele çekerek kul hakkı yiyenler yanlış 0 0 Yorumla
MrJimi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 47% 1 yıl Diğer konusunda 589 cevap paylaştı. alkol haram değil olm için kafanıza göre 0 0 Yorumla
lukwist93 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl bunu sgin hemen 0 14 Yorumla Soran 1 yıl neden ki Yorumla lukwist93 1 yıl alkol haram sks haram nerde yaşıyorsun sen Yorumla Soran 1 yıl fark ettiyseniz soru sormuşum alkol içmek mi haram yoksa sarhoş olmak mı? soruyu cevaplamayacaksanız geçin lütfen Yorumla lukwist93 1 yıl alkol içmek tabiki ne dişyorsun nasıl mantık bu Yorumla lukwist93 1 yıl ben hristiyan oldugum halde biliyorum islamda çogu sarhoş yapan zarar veren şeyin azıda haramdır Yorumla lukwist93 1 yıl islamda diyorsun genel islam anlaşılır mezheplere girmemişsin sonra kıvırıyorsun Yorumla Soran 1 yıl mezheplerin inancı İslam değil mi Yorumla lukwist93 1 yıl tamam işte islam dediginde islamın genel kabul ettigi şeyler anlaşılır bu dogrultuda bende haram dedim? Yorumla lukwist93 1 yıl sonrada alevilik diye güncelleme yaptın? Yorumla Soran 1 yıl abicim tamam da sen niye bu kadar yükseldin? Yorumla lukwist93 1 yıl yükseldin ne demek önce anadilini ögren sen gelelim konuya senin tabirinle neden yükseldim biliyormusun? Yorumla lukwist93 1 yıl bir canım anlatır gibi anlatıyorum anlamıyorsun Yorumla Soran 1 yıl haram dedin bir şey demedim soruyu güncelledim kıvırıyorsun dedin ve uzatmaya devam ediyorsun. Yorumla lukwist93 1 yıl şimdi uzatcam bende Yorumla
Diaablo35 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Nasıl kötü şeyler 0 2 Yorumla Soran 1 yıl kafayı bulunca bilinçsiz şekilde yapıyorsun ya. en basiti trafik kazası Yorumla Diaablo35 1 yıl Bilmm ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Alkol hatam direk bu dediğini ilk defa duydum. Sen alevi miisn peki?
arkadaşım Arap alevisi
Anladım
Alkol içince kötü bir şey yapmayacağının garantisi olmadığı için haram.
Direk alkol içmek haram.
İcki bütün kötülüklerin anasıdır.
Direk alkol içmek haram. Harama meylettirdiği için
ikisi de haram
Besmele çekerek kul hakkı yiyenler yanlış
alkol haram değil olm için kafanıza göre
İkisi de
alkol haram
sarhoş olmak haram
bunu sgin hemen
neden ki
alkol haram sks haram nerde yaşıyorsun sen
fark ettiyseniz soru sormuşum alkol içmek mi haram yoksa sarhoş olmak mı? soruyu cevaplamayacaksanız geçin lütfen
alkol içmek tabiki ne dişyorsun nasıl mantık bu
ben hristiyan oldugum halde biliyorum islamda çogu sarhoş yapan zarar veren şeyin azıda haramdır
islamda diyorsun genel islam anlaşılır mezheplere girmemişsin sonra kıvırıyorsun
mezheplerin inancı İslam değil mi
tamam işte islam dediginde islamın genel kabul ettigi şeyler anlaşılır bu dogrultuda bende haram dedim?
sonrada alevilik diye güncelleme yaptın?
abicim tamam da sen niye bu kadar yükseldin?
yükseldin ne demek önce anadilini ögren sen gelelim konuya senin tabirinle neden yükseldim biliyormusun?
bir canım anlatır gibi anlatıyorum anlamıyorsun
haram dedin bir şey demedim soruyu güncelledim kıvırıyorsun dedin ve uzatmaya devam ediyorsun.
şimdi uzatcam bende
Nasıl kötü şeyler
kafayı bulunca bilinçsiz şekilde yapıyorsun ya. en basiti trafik kazası
Bilmm ki
İkisi de