Askında hangi yıla aitsiniz testi çözüp öğrenin bakalım hamgi yılların insanısınız.:)
onedio.com/.../sen-aslinda-hangi-yillara-aitsin--427043
onedio.com/.../sen-aslinda-hangi-yillara-aitsin--427043
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen 50'li Yıllara Aitsin! Öncelikle ve aciliyetle şunu dememiz lazım: Senin kadar, bu zamanın kabalığına ve dikkatsizliğine maruz kalan bir insan var mıdır, merak konusu. Çok yanlış bir zamanda doğmuşsun ve ruhunun ait olduğu zaman dilimi 50'ler. Kibarsın ve bu yüzden etrafından, çok değil, sadece birazcık dikkat istiyorsun. Çok mu şey istiyorsun, bizce değil. Hadi gel seni 50'lere ışınlayalım, senin gibi romantik, ince, dikkatli insanlarla mutlu mesut yaşa orada!.. sen?
Sen 2000'lere Aitsin!
Sen aslında yaşadığın zamana ait bir insansın. Zaten "Eski devrin" insanıyım diyen tek kelimeyle başarısız insandır. Bu yüzden zamanının gereklerini yerine getiriyorsun. Akıllı telefonsuz yapamazsın ve 3 şey seni çok net ifade eder: Whatsapp, Yer Bildirimi, Selfie. Modernsin çünkü ve tam olarak çağını yansıtıyorsun...
Kaybolan yıllarıma aitim.
karikaturdunyasi.org/.../1725-kaybolan_yillar.jpg
Kıyamet kopmadan önceki son nesile ibret olsun diye geldim
Cevap
7Cevap
Sen kesinlikle 60'lara, yani o çılgın yıllara aitsin. Öncelikle sen bir hippisin. Zaten savaş karşıtlığın, romantik devrimciliğin, anı yaşama becerin ve salaş kıyafetlerinle başka bir zaman dilimine ait olaman baştan hata. Zaten dünya üstüne gelmiş en iyi jenerasyon 68' kuşağıdır. O zamanlar insan birbirini gerçekten severdi; her şey organikti, şimdiki gibi bol hormonlu değildi!
Rönesans yillarina aitmisim :D (bencede)
Senin ait olduğun yıllar Rönesans yılları. Tek kelimeyle mükemmel ve mükemmeliyetçisin. Hayatın planlı, programlı. Her şeyde, her yerde uyum ve denge arıyorsun. Güzel olan her şeyi de seviyorsun... Daha doğrusu tapıyorsun. Çünkü güzel olan şey dengeli ve uyumludur, bu da seni anlatır zaten. Bunun yanında olağanüstü bir yaratıcılığın var: Bu ise senin alamet-i farikan. Da Vinci'yle Michelangelo'ya çok selam söyle bizim için, çaya bekliyoruz :)
50 yillara :) onedio.com/.../sen-aslinda-hangi-yillara-aitsin--427043
50'li yıllara aitmişim, en "keşke" dediğim yıllar..
60 lar çıktı. Hippi imişim hadi be ;)
90 lı yıllar yaşasın doksanlar :))))
50li yıllar çıktı ya bana :/
50 li yıllara aitmişim kanks
teste gerek yok, bu yılda isem bu yıla aitimdir
90lar mış
80lermiş
80 👍👍
Rönesansa:D
90 lara aitmisim :)
Saksanlar
60'larmis :)