Lütfen doktora git demeyin çünkü doktora defalarca gittim ancak Doktorlar krem verip yolluyorlar ve bir faydası olmuyor kremlerin iz geçirmek için falan bir işe yaramıyor ve o kızarıklıklar gerçek hayatta daha belli oluyor ve sıcakta daha da belirgin hale geliyor (fotoğrafın birinde sağ birinde sol yüzümü çektim )
Arkadaşlar yüzüm çok hassas Gül hastalığım var kırmızı iz kalıyor sürekli sizce napmalıyım çaresini bilen yokmu?
Merhaba, kaser tedavisi var, şimdiliknalkol cips, sğgara ve yağlı şeylerden uzak durmanı öneririm birde stres neden olur, nemlendiriciler geçici rahatlık verir etkisini yumuşatır
Shshdjx boş ver knk deme zaten güzel değilim görmeden yapılan yorumdan da nazar olmaz kötü niyetli insanlardan da Allah'a sığınırım zaten bile bile maşallah demeyip de insanın nazqr etmeye çalışanın Allah verir cezasını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba, kaser tedavisi var, şimdiliknalkol cips, sğgara ve yağlı şeylerden uzak durmanı öneririm birde stres neden olur, nemlendiriciler geçici rahatlık verir etkisini yumuşatır
Masallah cok tatlj gorunuyorsun 🌹 bi cil bakimi ve gunes koruyucu ile duzelir hic dert etme relax ol sakinlik cildi dinlendirir
Güneşe çıkmadan önce mutlaka güneş kremi kullan geçmiş olsun bu arada gül hastalığını ilk defa duydum
Cilt bakımına gitmezsen geçmez
Cilt bakımlık bir şey değil bu ya lazer falan olmam gerekiyor kızarıklıklar başka türlü geçmiyor
Aynı sey zaten
Knk lazer hastanede olmuyor mu cilt bakımı kuaförde bile olur
Cilt tipini biliyor musun
Ohaa çok güzel sin
Maşallah der misin 🥲
Yüzünü tam at derim yoksa demem nazar değer mavi gözlüyüm de
Shshdjx boş ver knk deme zaten güzel değilim görmeden yapılan yorumdan da nazar olmaz kötü niyetli insanlardan da Allah'a sığınırım zaten bile bile maşallah demeyip de insanın nazqr etmeye çalışanın Allah verir cezasını
Güneş kremi kullan
Kullanıyorum şu an ancak eski çıkmış olanlara bir faydası olmuyor şu andaki var olan kızarıklıkları nasıl geçirebilirim