Ben biraz erkeksi yım kız givi olmak istiyorum?

Tuhaf gelebilir ama büyüme şeklim böyleydi. Küçükken hep baskilandim. Hep erkek gibi büyüdüm. Çok küçükken 4 yaşlarındayken bir erkekle oynuyorum diye annem babana söylerim erkeklerle oynama dedi hep kızdı. . sonra bir gün okuldan geldikten sonra 2 dk geç geldim diye babam kesin erkeklerle sksmistir dedi. Daha ilkokuldaydim. O kelimenin anlamını bile bilmiyorum. Ergenlikte de hep erkeksi davranmaya başladım böyle büyüyen biri nasıl kendini olduğu cinsiyette kabul edebilir ki m ergenlikteyken de bir tane akrabam hep dalga geçti ona styen alalım falan. Dedi gülerek ben buna hazır değildim hiç. Böyle böyle utandirdilar kendimden kadinligimdqn. Artık 19 yaşındayım kadın gibi giyinmek olmak istiyorum ama ne zaman kadınsı giyinsem dışarı çıktığımda sanki tüm erkekler bana bakıyor kötüymüsuk gibi crop ya da açık gymiyorum. Ama neden boyle ve nasıl asabilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi de aynı babam erkek arkadaşımla twlelfonda konuşuyorum diye denediği laf kalmadi ama artık boyun egmicem küçük çocuk değilim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çok uzun tişört giyorum ama artık cropfan biraz daha uzun çok da uzun olmayan tişört giymek istiyorum. Nasıl yapicam bilmiyorum sanki kendimi suçlu givi hisseidyorum ya da namussuz gibi
Ben biraz erkeksi yım kız givi olmak istiyorum?