Diğer Ez kurbana cerkeze ne demek- sevdigim adam boyle soyluyor? Merve2109 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bide kuna tenim diyor Ez kurbana cerkeze ne demek- sevdigim adam boyle soyluyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı. Sakın ona sorup öğrenme. Gel buraya bize sor bizi de sürükle kendi karanlık dehlizlerine 1 4 Yorumla Merve2109 +1 yıl Gel bana sok Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Haydaaa nerelere geldik Yorumla Merve2109 +1 yıl Bls ver dostum sen denkzinde ksybol Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Şimdi işler değişti Yorumla
semaz4 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Kurban oldugum cerkeze. ( Cerkeze ne bende bilemedim) 0 6 Yorumla Merve2109 +1 yıl Kuna tenim ve ciya tenim diyor Yorumla semaz4 +1 yıl Onlar küfür çevirmeye utanıyorum Yorumla Merve2109 +1 yıl De vallaha Yorumla semaz4 +1 yıl Yemin ederim ayrıl hemen ondan Yorumla Merve2109 +1 yıl Ne ayrilmasi kucagina atliyacam Yorumla semaz4 +1 yıl Sen bilirsin dikkat et genede enişte bozmuş kafayi Yorumla
GizemliAnahtar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gotuni anani... diyor 0 4 Yorumla Merve2109 +1 yıl Anneme ve gotumj hee ayrilimi yaa Yorumla GizemliAnahtar +1 yıl Karar senin ya onlar ya o Yorumla Merve2109 +1 yıl Bilmiyorum sence ne yapim Yorumla GizemliAnahtar +1 yıl Ver gitsin 😅😅😅 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çerkezlere kurban olayım 0 6 Yorumla Merve2109 +1 yıl Bide kuna tenim ve ciya tenim ve Yorumla Imtomriss +1 yıl Bunları bildiğine eminim kafa mı buluyorsun Yorumla Merve2109 +1 yıl Bilmiyorum bana yazarken boyle soyluyor Yorumla Imtomriss +1 yıl Küfür ediyor Yorumla Merve2109 +1 yıl Kufur oldugunu bende biliyorum ama ne oldugunu tam olarsk bilmiyorum Yorumla Merve2109 +1 yıl Nee bana tsnisfigimizdan beri surekli hep bunu derdi bende mersk etim Şu an soktsyim 3 aydir cikiyoeum ayrilimi ya ama seviyoeum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dikkat et kafaya koymuş 0 2 Yorumla Merve2109 +1 yıl Nasil yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapcak yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sana kurban olurum gibi bişey 0 2 Yorumla Merve2109 +1 yıl Bide ezi tenim ve kuna tenim diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar bilmiyorum 😅 Yorumla
Ayazz44 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hem küfür hem iltifat ediyor 1 2 Yorumla Merve2109 +1 yıl Ilk gumden beri boyle diyen kisi sence seviyormudur daha birsey yasamadik Yorumla Ayazz44 +1 yıl Bence karışık bişey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sakın ona sorup öğrenme. Gel buraya bize sor bizi de sürükle kendi karanlık dehlizlerine
Gel bana sok
Haydaaa nerelere geldik
Bls ver dostum sen denkzinde ksybol
Şimdi işler değişti
Kurban oldugum cerkeze. ( Cerkeze ne bende bilemedim)
Kuna tenim ve ciya tenim diyor
Onlar küfür çevirmeye utanıyorum
De vallaha
Yemin ederim ayrıl hemen ondan
Ne ayrilmasi kucagina atliyacam
Sen bilirsin dikkat et genede enişte bozmuş kafayi
Gotuni anani... diyor
Anneme ve gotumj hee ayrilimi yaa
Karar senin ya onlar ya o
Bilmiyorum sence ne yapim
Ver gitsin 😅😅😅
Çerkezlere kurban olayım
Bide kuna tenim ve ciya tenim ve
Bunları bildiğine eminim kafa mı buluyorsun
Bilmiyorum bana yazarken boyle soyluyor
Küfür ediyor
Kufur oldugunu bende biliyorum ama ne oldugunu tam olarsk bilmiyorum
Nee bana tsnisfigimizdan beri surekli hep bunu derdi bende mersk etim Şu an soktsyim 3 aydir cikiyoeum ayrilimi ya ama seviyoeum
Dikkat et kafaya koymuş
Nasil yani
Yapcak yani
Sana kurban olurum gibi bişey
Bide ezi tenim ve kuna tenim diyor
O kadar bilmiyorum 😅
Hem küfür hem iltifat ediyor
Ilk gumden beri boyle diyen kisi sence seviyormudur daha birsey yasamadik
Bence karışık bişey