Öğrenciler kıyafetleri yüzünden mezuniyet törenine alınmadı.
www.haberler.com/.../
Buranın hala Türkiye olduğuna inanan var mı? İrandan Arap ülkelerinden bi farkımız kalmadı. Sizce? Ne düşünüyorsunuz?
www.haberler.com/.../
Buranın hala Türkiye olduğuna inanan var mı? İrandan Arap ülkelerinden bi farkımız kalmadı. Sizce? Ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok az kaldı Suriyeliler yakında Siyasette de baş gösterecek ve ülke gerçekten Arapların istilasına uğrayacak. Şeriat gelecek ve hiçbir insanın hür iradesinin önemi kalmayacak. Bir kadın olarak sokağa çıkışımız bile kısıtlanacak. Biri dövme yaptırdığında dövme yaptırdığı uhu kesilerek bedeninden ayrılacak. Bu tarz örnekler İslam ve yönetilen Arap ülkelerinde çokça karşılaşılan bir durum.
Kesinlikle öyle olacak...
En sinirlendiğim şey de insanların bunu Arap düşmanlığı olarak algılıyor olması. Hayır öyle bir düşmanlığım yok ama ben layık bir ülkede Yaşıyorsan layık bir şekilde hayatımı devam ettirmek isterim. Like düzenden memnun olmayanlar şeriatla yönetilen ülkelere defolup gidebilirler
Özelden yazdım
İyi yapmışlar helal olsun okula
Al işte bi Arap daha. Niye iyi yapmış anlatsana biraz...
Ben lisedeyken öyle giyinenler erkek kız farketmez bunlar hep şerefsiz, zorba , küfürbaz, saygısız, tek amacı seks olan kişilerdi amaçları seks olmasa bile bu kadar kötü niyetli insanlara yaptırım uygulanması iyi oluyor
Daha neler neler çok kötü insanlardı insan değiller de onlar
Ahaha mağarada mı büyüdün kardeş sen aynen kesin kötülerdir tek amaçları sek... stir aynen
Sana dedim seks olmasa bile herkese zulüm eden yaratıklar
Özellikle erkekler
Ve kızlarda o zorba erkekleri sever ve genellikle o açık giyinen kızlarda zorba erkekleri seven kızlardir
Ne zulmü etmişler kardeş bi anlatta biz de anlayalım anlat?
Beni hergün döverdi birisi ona engel olmaya çalışsamda gücüm yetmezdi bir şey yapsam bile arkadaşlarını toplayıp toplu doverlerdi hepsininde kızlar peşinden köpek gibi sürünüyordu
Ve o sürünen kızlarda dediğim gibi özel günlerde açık giyinen kızlar
Sen öyle birine denk gelmişsin bütün açıklar böyledir diyon senin aklını s.. kiyim emi
1.5 yıl boyunca okul olan hergün dayak ve zorbalık gördüm ama kızlarin hoşuna gitti böyle olması o erkeklerin
Bir tane olsa tamam derim ortaokulda da öyleydi
Arkadaşımın lisesinde de aynıydı
Genellikle 350 puan altı liseler böyleydi
İnstadan ordan burdan hep görüyorduk
Ya boş yapma yalan konuşuyon. Her gün açıklar dayak atıyomuş buna yav he he. Herkes zulmediyo bi sen masumsun aynen knk ne kadar boş yapıyon ya
Bütün açıklar demedim birde genellikle dedim ve bu genel lisede biraz daha oluyor
Erkek dövüyor dedim kız dövüyor demedim bu nasıl bir anlama !
Keşke yaşadığımı yaşasan. Keşke yalan olsa keşke
Hayatımı etkiledi herkes tarafından hergün rezil olmak dayak yemek
Her okulda böyle bir grup var ve bir grup kızda bu zorbalara aşık diğer kızlarda ilgisi var bu zorba erkeklere asla itici gelmiyor hiçbir kıza
Yav he he inandım aynen
Sanırım sende öyle birisin çünkü onlara göre sadece şaka yapıyor ama ben yaptığım zaman aynı şeyi kriz geçirmişti
Sırada Uyuduğum yerde sırayı kaldırip yere atan yaratık şaka diyor belki sende şaka dersin
Ve eminim senin 10 dan fazla kız arkadaşın vsr
Ne alaka a... nerden çıktı knk kusura bakmada çok boşsun
Saçmalık bence