Neden görüyoruz acaba geçen isteyken gordm dinlenmeye geçilmiştim nedense oralarda ben hep bazen rüyalar görüyorum yani korkutan cinsten tevbe tevbe arada bazen evdede görüyorum uyuyamıyorum sonra 😅 zaten aşırı bir kismetsjzlik durumum da var cin mi aşık bana anlamadım ki 😅 bunun başka açıklaması olamaz tevbs tevbe iliskilerim de yürümüyor zaten
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
görmem
Sana büyü yapılmış net söylüyorum benim de başıma geldi bunlar vesvese var üzerinde ve bunu atmanın yolu hocaya kendini okutmak.
Aman herkese büyü yapılmış zaten evet vesvese var nereden biliyon
Hissettim ayrıca sana şunu söyleyim senin yapman gereken şeyi söyleyim acilen aşkı bulmalısın.. ayrıca çok güzelsin neden bulamıyorsun?
Büyüyü nasıl bozariz
Hiç korkma benimle evlenirsen büyü bozulur.. çünkü benim çakralarım açık ve ben cinleri kontrol altına alabiliyorum.
İstersen senin de çakranı açtırırız
Doğaüstü gücüm var inan bana
😂
Ya gerçekten komik adamsin
Kısmetini açtım bak işte gördün mü doğaüstü gücü mü?
Freud bilinçaltına bağlıyor rüyaları. Temelde korkularımız, arzularimiz, hayallerimiz ya da etkisinde kaldığımız ne varsa rüya olarak karşımıza çıkabilmektedir.
Hz Süleyman'ın cin mektubu var ondan 2 tane çıktı al birini üzerinde taşı birinide yastığının altına koy
Rüyalarında uçurumdan düşüyor, ateşlerde yanıyor gibi görüyorsan musallattır
Yok öyle degil Tevbe
O zaman büyütme fazla. Herkes kabus görür
Yani şöyle goruyorum mesela bir tane kadın görüyorum surati muşmula gibi çirkin yani sonra birden üzerime geliyor hızlı hızlı bağırıyor ya da korkuyorum uyanıyorum işte ya da mesela bir ara da şey gördüm karanlık havada uçan 😅 siyah varlıklar korku veriyor ama korkuyorum yani
Daha 2 gün önce korkunç bir rüya gördüm. Uyanınca derin bir oh çektim😅
Ne gördün mesela
Cezaevine giriyordum. Ömür boyu hapis cezası almıştım. O kadar gerçekçi rüyaydı ki karmaşık bir rüyaydı
benim oyle degil gerçekten korkutucu mesela kapalı bir kadın görüyorum yüzü cirkin suratsız mesela fisir fısır konuşuyor birden bağırarak üzerime geliyo felan gibi
Korkuyorum yani ruyada
Ben fazla detaylandırmadım ama inan bana çok korkutucuydu. Nefes nefese kalktım uykumdan. Senin ki psikoloji bozar😅
Sadece korku veren rüyalar değil olmasından korktuğun şeylerden dolayı da rüyalar görebilirsin.
Hayır, gün içinde fazla düşündüğüm ne varsa o rüyamda oluyor
Bilincalti evet
Seninkisinin çözümü içini döküp rahatlamanda saklı, arkadaşlarınla buluşuyor musun? Yoksa daha çok ev/iş arası mi?
Ev iş 🥲
Tamam bak, yani her iş/ev yapan için böyle durumlar mutlaka yaşanır demek doğru birtakım değil fakat senin düşüncelerini bosaltacagin samimi birine ihtiyacın var, ben senin ruh halinden anlıyorum zaten
Evet qma yok 😔
Yani şimdi ne desem bilemedim...
İyi rüya gördüğüm yok ki
Ya ben pek gormem de gördüğüm vakit de cidden korkutucu şeyler görüyorum
Felak ve nas suresi oku geçer
Ozel dönemdeyim okuyorum yine de
Dua ediyorsun sorun değil
Hani sure felan okunmaz diyorlar da bilmiyorum bn yine de okuyorum korktuğum içim
Kuran okunmaz sure okunur sorun yok
Anladim
Hayır, rüyalardan korkmam
Oluyor arasıra
Yatarken ayetelkürsi, felak ve nas surelerini oku.
Şuana kadar hayır 🤦🏻♂️
bazen evet bezende hayır çok nadir
Uyanırım olur biter
Hayır
Hayir gormrm
Görmem