Güncellemeler
+1 yıl
İğrenenler sorry
Güncellemeler
+1 yıl
Bence gayet bilimsel ve güzel bir soruydu
Yani şöyle ağırlık olarak ben yapınca mesela o odada yaşayan insan kalması zor ama mesela bir kadın yapsa aynısı olmuyor (Bu arada hayvan gibi yerim)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
öyle homini gırtlak önüne geleni yersen korkar tabi mk
ladkaskdsadfsdf
Her insani kokladinmi lan
O lafın gelişi be önümüze çıkan herkesi işte
Ağzıma tadı geldi be bu nasıl tarif 😂
Çürümüş kuru fasulyeli yumurta kokusu desem aşırı ağır
Al sana net tarif kajskajdjsakd
Kusacam dur
Al işte daha osurmadım bile ohoo
Evet 😂 😂 güzel bilimsel bir soru
Gerçekten mi sağolun yav işte gerçekten anlayan birisiniz bu işlerden. Uzun zamandır bu sitede gördüğünüz en iyi sorulardan biri demi? Ha bu arada kustunuz mu iyi misiniz
Yok ya ne kusucam hiç mi osurmadık arkadaş 😂
Hahahah dimi yaa rivayetler sizin osurmadığınızı hatta s*çmadığınızı söylüyor falan ama bilemicez tabi
Bizim bağırsak sistemimizde düğüm mü var 😂😂
Ya da filtre kötü koku giderici
Sal gitsin içinde ipragaz olacağına dışarı da konser olsun
Bilmem laskdlasdksad haaa var mı yaaa? E kokmuyor ki içten herhalde hallediyorsunuz kokmuyor ondan kajsdkjsadkj
Hahahah dimi yaaa kokacağı varsa da koksun artık napalım laslldkasdlk
Yediğine bağlı bence 😂😂
Hmm hocam 3 zurna dürüm yemek kokuusunu ağır ediyor yani? E bir dk siz yemiyorsunuz yani heee vay arkadaş değişik canlılarsınız
Yiyorum bende abur cubur bence yapıyor koku
Hadi canım yok bee. Yapsa bile bir adamı öldürebilir mi? Sanmıyorum arkadaş yok sizinki kokmuyor ha bir de üstüne yararı bile varmış
Yararımı varmış 😂😂
Kadınların çıkardığı gazda daha fazla Hidrojen Sülfit bulunduğu için de bunların koklanmasının sağlığa faydaları daha fazladır
Daha ne diyeyim arkadaş
İlginçmiş ne işe yarıyor hidrojen sülfit
İnsana ne faydası var
Bilmem lkasdlasdkasd doktor veya kimyager değilim işte lsksdlaksd yararlı kısmı bir var gerisi yok
Bilmem kasdkjasdkj faydalı diyor işte yav üzümü ye bağını sorma kajsdkjsadjas
Hidrojen sülfür (H₂S), düşük konsantrasyonlarda insan vücudunda bazı önemli biyolojik işlevlere sahip olan bir gazdır. İşte hidrojen sülfürün insan sağlığı üzerindeki bazı potansiyel faydaları:
Hücre Koruması: H₂S, antioksidan özellikleriyle hücreleri oksidatif strese karşı koruyabilir. Bu, hücrelerin yaşlanmasını ve hasar görmesini önlemeye yardımcı olabilir.
Kardiyovasküler Sağlık: H₂S, kan damarlarını genişletici etkisi sayesinde kan basıncını düzenlemeye yardımcı olabilir. Bu, kalp hastalıkları riskini azaltabilir.
Anti-enflamatuar Etki: H₂S, iltihaplanma süreçlerini azaltabilir. Bu, çeşitli inflamatuar hastalıkların tedavisinde faydalı olabilir.
Sinir Sistemi: H₂S, sinir hücrelerinin korunmasında ve sinir sistemi fonksiyonlarının düzenlenmesinde rol oynayabilir. Bazı çalışmalar, H₂S'in nörodejeneratif hastalıklara karşı koruyucu olabileceğini göstermektedir.
Metabolik Düzenleme: H₂S, enerji metabolizmasında rol oynayarak hücresel enerji üretimini artırabilir. Bu, genel enerji seviyelerini ve metabolik sağlığı destekleyebilir.
Nükleer enerji santralinde kullanılıyor muş
Ohaa bak işte çakmak çaksak nasl yanar sizinki aboo
😂 😂
Hahaha
Şimdi buradan çıkaracağımız ders şu evet gazınız faydalı olabilir hepimiz adına bol bol salın ama yanıcı maddelerin olduğu ortamlarda yapmayın lütfen
Doğru diyorsun 😂😂 değişik bir sohbet oldu
Hahahah ne demek efem. İlginizi çektiyse konumuz ben çok sevindim. Genelde ıyy mıyy diyip kadınlar kaçıyor ama sen gayet de açık sözlü çatır çatır konuştun vallahi
😂 Konuşurum ben
Helal bee zaten doğalı doğrusu da budur arkadaş. Öyle kasıntı olacaksan vallahi benden ıyy asıl. Mesela o zaman açık konuşayım ben tekken mesela ful salıyorum arkadaş miss rahat rahat ki sen de yapıyorsundur. Hatta kadınlar bizden daha çok yapıyor bile olabilir ama işte adınız çıkmamış ki bizim gibi
Aynen öyle yoksa bizde salıyoruz
Peki mesela otobüste salar mısın?
Hayır toplu taşıma da ya da insan içinde yapmam
Aaa neden ki be. E hani konser falan olsun diyordun gitti. E yararı da var dedik işte ha iğrenirlerse de onların sorunu lasdlkasdkl
Yok ayıp olur
Hmm mesela atıyorum benle tanışıyorsun benim yanımda da mı salmazdın? E o kadar aştık sanıyordum bu şeyleri ama olmadı be de sen bilirsin ben salardım yani
Kusucam ya başka soru mu aklına gelmedi
Tamam ablam sen pembe simli s*çmaya devam
Çatur çutur sçarım delik tıkanır ama sorudan midem bulandı
Ohaaaa vay anasını kıza bak kasdkajsdkasd delik tıkıyormuş bir de maşallah da neyse ne diyim sorr o zaman biz hem s*çıp hem osuruyoruz
Yediklerinden kaynaklı
Orası yani bir tık öyle olabilir
Benimkisi papatya gibi
ooo sen sal o zaman daima