Erkeklerı bir baba olarak göremiyorum koruyucu yanları umrumda olmuyor?

Bir kızla baba ilişkisi bile sadece o kızın bilinçsiz dünyasında güzel. O kız büyüyünce gerçekleri görünce erkek dusmanı olacak. Erkekler iyi degıller sadece koruma içgüdüsü olan varlıklar. Sevgı hıssedıyor olabilirler evet ama ben kötülük ve ıyılk aynanda varsa bır yerde kötülüğü görüyorum. Çünkü neden iyiliği goreyım ki? Bir şeyın iyi yönünü görmek sadece bilmeyen saflar içindir. Hayat bu dıye erkekleri kabul mu etmek zorundayım bu mu akıllılık? Erkeklerin kötü yonlerını biliyorum ve tek sevgı dolu varlık kadındır anadır o erkek doğada bıle çocuğunu bırakır gıder. Ne kadar iradelı olsak da iç güdülerımız var erkek tek eşlı olsa da içinde aldatma dürtüsü var. Babamızda bıle var. Bizi erkeklerden koruyan sevgilimiz de bır erkek kendısınden biliyor korunmamız gerektiğini. Öyle işte...

Güncellemeler
+1 yıl
Erkek ve kadın da tamamen iyi olamaz zaten diyerek konuyu kapatmıs olmuyorsunuz ben "eş olarak erkekten " bahsediyorum. çok eşlı hepsı ve onlarla yaşadığım güzel günler çok anlamsız gelıyor. Babamı severdım. Sevgılımıı hoş gorurdum erkek kankalarımla sohbet ederdım. Ama şuanda çok sacma gelıyor. Hepsının içinde kötülük var tum o güzel günler yalandı.
Erkeklerı bir baba olarak göremiyorum koruyucu yanları umrumda olmuyor?