Arkadaslar abaza eski flortum 10 dakika önce beni aradı direkt aramayi reddettim, ama ondan once suna degineyim, onun niyetini gorunce benden gerçekten hoslanmadigini bana obje gozuyle baktigini fark ettigim an , saydirip hem de baya agir laflar kurdum erkekligine kadar sonra engelledim her yerden , normal aramadan engellemedim , aradan 2 hafta geçti ve beni aradi, sizce derdi ne? Yoklukta falan diye arayip kandirabilecegini mi dusunuyor o kucuk akliyla? Yoksa o kadar agir sozden sonra neden arar ki?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok nedeni var birincisi bahsettiğin gibi olabilir bir diğeri gururuna yedirememiş olup sadece konuşmak istediği için olabilir bir diğeri aklı başına gelmiş olup sana değer vermek istiyor olmasıdır
Yok akli basina gelecek biri degil zaten daha bulusmadan gorusmeden , sevgili olmak isteyen , bulusunca da eve gitmeye calisan, niyetini belli eden bir abazaydi. Tamam hadi bir kac aydir gorusur tanisirsin eve davet edersin neyse de ilk gunden insan vakit gecirir birbirini tanir falan.. ama o niyetini , ilk bulusmada rahatsiz oldugum halde israrla fiziksel yaklasarak niyetini belli eden yoklukta olan bir abaza hemen duzelemez
O zaman senin bahsettiğin gibidir aklında kalmışsın onun
Ilginc niyeti beni kullanmakti daha fazla kullanmak istiyor herhalde
Erkekler istediği olmadıkça böyle olurlar hep peşinde olur
Peki ya istedigi oldugunda pesinde oldugunda ne deniyor
Saplantılı bir sapık senle kafayı bozmuş denilebilir canın ne istiyorsa söylersin
Tamam tesekkurler
Kafası güzeldir.
Kafasi guzelken arayan gerçekten unutamayan efkarli asigin yaptigi hareket degil mi yag
Söylediğin sözler zoruna gittiyse aşık olmasına gerek yok.
Onun zoruna gittiyse mi cunku ona agir sozler kurdum
Benim zoruma gittiyse değil ya kanka fjdjd ağır konuştum demişsin illa ki zoruna gitmiştir. Kafası güzelse arayabilir.
Ilginc yani arayip napacaksa pis abaza😏
Ağzını yamultup sen bana nasıl öyle dersin diye hesap soracaktır 😂
Ya yaptigini anlatsam sen az bile yaptin dersin bana. Ona cok kizginim ama kendime de kizginim
Anlatsana kanka ne yaptı la merak ettim