Güncellemeler
1 yıl
Diğer hesabımda bir soru sordum ve biri böyle bir yorum yaptı: kral ya yalnız kalırsın ya kuku bulursun ben sana yardımcı olmak istedim sadece yaşıtız ama sana abi derim yolda görsem, sem bi düşün derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kadın cinsel organına deniyor kulu ordan çağrışım yap işte
Kuku*
Tamam da bana ne demek istemiş?
Yani bulacağın kız olsa olsa o. Spu mu olur demek istemiş, yoksa yaşça küçük biri mi olur demek istemiş?
Ne sordun da böyle cevap aldın
Instagram profilimi, yaptığım paylaşımları falan soruma ekleyip " Sizce ben eğlenceli, renkli biri miyim? " diye sordum.
Yarım yarım anlatıyorsun bir de bunu diyen erkek mi kadın mı
Erkek
Ben Instagram profilimi, yaptığım paylaşımları falan soruma ekleyip sorumun açıklama kısmına böyle bir şey yazdım:
Ayrıca ailemin yetiştirme şeklinden dolayı dışarıdan bakıldığında çok ciddi ve biraz soğuk görünen biriyim, ama aslında hiç ciddi değilim. Ciddi düşünmeyi, ciddi bir şekilde hareket etmeyi sevmem; hatta bazen çocukça düşüncelerim de oluyor. Sizce bu güzel bir şey mi, kötü bir şey mi? ( Yaşıtlarımdan veya yaşıma yakın yaşlarda kişilerden ziyade 19-21 yaş arası kızlardan hoşlanıyorum ), o da bana " Kral ya yalnız kalırsın ya da kuku bulursun " dedi.
Değil bence
Ne değil sence? 😁
Çocukça düşüncelerim oluyor demişsin ya
Peki öyle olmadığını nereden biliyorsun?
Ne duymak istiyorsun ne diyorsun anlamadım ki
Mesela yolda okula falan giderken son ses hareketli şarkılar açıp şarkıya göre ritim tutturarak gitmeyi, alkol almayı ve sarhoş olduğumda bağıra bağıra şarkı söylemeyi, deliler gibi hoplayıp zıplamayı çok severim.
Bir şey duymak istemiyorum, sadece sen " Değil bence " yazınca açıklama yapma gereği duydum.
Ben sadece kulunun anlamını ve o çocuğun bana ne demek istediğini merak ettim.
Yani kulu derken o. Spu mu demek istemiş, yoksa yaşça küçük kızlardan mı bahsetmek istemiş?
İlk defa duydum