Hayatımda ilk kez bira içtim neden tadı bok gibi ve 3 yudum aldım sarhoş hissetmiyorum devamını icemedeim lavobaya döktüm neden meyveli değil bu soju gibi.
Onerebilceginiz meyveli güzel bir alkol var mı
Onerebilceginiz meyveli güzel bir alkol var mı
Öncelikle hiç birinin tadı güzel değil gitti güzelim şişe jsjsjsb yani yanında cips soslu mısır veya fıstık falan olması lazım ama tadı güzel olmuyor beklediğin gibi bir iki yudum değil 3-4 tane bira içince anca sarhoş olursun belki oda
Hayatında hiç alkol içmeyen biri ilk olarak biranın tadına bakarsa birdaha kolay kolay alkol içmek istemez. Kokteyl içerek başlayabilirsin. Şuna bak ne güzel teşvik ediyorum, aldık yine sevabı.
Cevap
6Cevap
Bira içince benim midem bulaniyo o yüzden shot bira alkolü yüksek biralardan iciyorum öyle çokta aramam ortamına denk gelince içerim midem gercekten kabul etmiyo aslında alkolu genel olarak aramam ama icinlere saygi duyarim tabiki
Bir iki damlamdan bir sey cikmaz ama 1 bardak gecicince ilk vjina sulanir ve istekli hala gelirsin, ilk tadi kotu olur ilk içersen
Tadı güzel alkol yoktur Malibu tatlı diyorlardı ama hiç denemedim bir şeylerle karıştır ama yine de iyi bir tat bekleme
Merak ediyorum sorunun tadı güzel mı ve kaç bardakta sarhoş oluyosun acaba?
Devam devam harikasın
Daha sen her haltı yersin seks bile yaparsin
Sane aga
Süt iç
Çilekli süt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?