AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hal ve hareketlerinden
Sinir çizmesinden
Sana ültimatom vermeden bazı konularda düşüncesini yansitmasi
Kıskanması da buna dahil
Nasıl peki
Hal ve Hareketlerinden
Yani sen önemser şekilde bunu hareketlerine yansitmasi, davranışları kirmamasi, incitmemesi, uzmemesi diyebiliriz
Sinir cizmesinden kastım
Rahatsız olduğu konuları dile getirip ya Ayşe canım ben şu şu durumlardan rahatsız olabilirim bu beni rahatsız eder yine sen bilirsin diyerek sana burada sınır çekmesi
( Kıyafet ya da Sosyal Medya ya da başka şeyler )
Sana Ultimatim vermeden düşüncelerini yansitmasi
- Misal sen şimdi akşam dışarıya Kankam o benimlerle cikacaksin diyelim, sana bunu dışarı çıkarsan seni mahvederim yerine
Ya yavrum ben Ahmet Mehmet Berkcan o kankalaa dışarı cikmandan hoşnut olmuyorum, bu beni rahatsız ediyor ha çıkabilirsin özgür dünya ancak çıkarsan tabi sen bilirsin bu ilişkinin seviye atlaması zorlaşır sen bilirsin der tehdit ve ultimatom vermeden gibi
Kıskanması derken
Zaten bu gerek erkeklerden
, rahatssiz olduğu durumlardan, sosyal medyada ve reelde kendini teşhir edici şeyler giymemene kadar uzatılabilir kısacası rahatsız edici konular
Erkeklerle konuşma diyor mesaja sonra rahatsız olduğu şeyleri diyor bazı arkadaşların iyi değil onlarla görüşmeni istemiyorum dedi
Haklı
Erkekle kadın arkadaş olamaz
Kadınlar bunu anlamiyorsunuz
Ha iş yerinde bayan arkadaş ya da erkek arkadaştir oda iş gereği belirli bir mesafe de konuşmak durumunda olunabilir.
Ancak kadınlar her şeyin farkında bal gibi de biliyorsunuz
O erkek arkadaşın çok doğru söylüyor her şeyin farkında
Erkek erkeğin niyetini bilir
Sen o adamdan ayrildigin anda
Hasan Hüseyin Ahmet Mehmet sıraya girecektir ayrılsa da Ayşe ile yatsam derdindeler
Ama kadına sorarsan hayır Kenan yanlış düşünüyorsun Ahmet Hasan arkadaşım o benim
Öyle bir dünya yok.
maalesef Konu buysa Erkek arkadaşın haklı sonuna kadar
Ama oda kız takip ediyor ben istemiyorum silmiyor
Aynı şey değil.
Erkeklerin kadınlara ulaşması kolay değildir
Kadın bugün mahalleye ciksin
Anında ekmek kuyruğu gibi kuyruga girer millet
Ve Sen o kızları takip ediyor diye bende Berkle Borukanla görüşmeye devam edim dersen olmaz. İlişkide üzgünüm ama seviye atlayamazsiniz.
Sen bilirsin Özgür dünya.
Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar.
Ancak erkek arkadasin doğru söylüyor.
Onlar emin ol sana atlamak için sıra bekliyolar ve fırsat kolluyolar
Ya ben sevdiğim kişiyi istiyorum sadece ama başka erkekler umrumda değil
O zaman
Hipergamini kontrol etmen gerekecek
Ahmetle
Berkle
Hasan
Hüseyin
Borukan
Döşekanla
Konuşmayi bitirmen gerek
Etrafa kapatman lazım radarlarini
Yoksa Günü birlik gelir gidersin
Arkadaşın da seni günü birlik değerlendirir
Daha üst citaya cikmaniz imkansiz
Ben etrafımda erkek olsun istemiyorum onlar beni buluyor ben sadece sevdiğim adami istiyorum
Buna inanmiyorum kusura bakma
Bir atasözü vardır
Dişi kedi kuyruk sallamazsa
Erkek kedi avcunu yalar agzinin payını alır
İş kadında biter
Ne kadınlar biliyorum
Sevgilisinden Eşinden başkasına sokakta yüz yüze bile bakmıyor , dışa kapatmış kendini. Bu iş kadında biter kadın sinyali verdiği anda erkek iç güdüsel olarak gereğini yapar.
Ancak kadın kendini korursa ve uzak tutar buna göre tavır ve davranış gösterirse yanına kimse yaklasamaz, yaklaşan art niyetliler olabilir ona da gerekeni sevgilisi ve de hukuk yapacaktir
Ya ben kimseyi istemiyorum ki istediğim belli
Tamam uzun vadeli , evliliğe giden bir ilişkiye gitmek istiyorsan ona göre davranmak zorundasın. Yok ben hem Ahmet Mehmet Leventle arkadaş olayım, hem erkek arkadaşım kabul etsin diyorsan hem ayranım dökülmesin hem pastam yenilmesin üzgünüm öyle bir dünya yok.
Ha 32 35 yaşına geldiginde bulursun kendine Beta boktan bir adam ona da sen saygı duymazsin mecburiyetten olur sen bilirsin
Gerek yok erkeklere sadece sevdiğim olsun sonsuz olsun yeter bana
Anladım
Ben söyleyeceğimi söyledim
Takdir senin
Peki o neden kız takip ediyor
Erkekler kısa vadeli ilişkiye programlidir
Kadınlar gibi uzun vadeli ilişki kolay kolay dusunmezler.
O yüzden senden ayrılırsa
Veya sen ondan ayrilirsa açıkta kalmak istemeyebilirr
Yüzde 5 yüzde 10 erkek ancak kadınlara dogrudan ulaşabilir
Çoğu erkek kadınlara ulaşamaz. Ve Senden kaynaklı o kadınları sayfasından çıkarsa ben bu erkeği maymun ettim, hizaya getirdim istediğimi elde ettim diye düşünürsun ve onu Avcun'un içinde bilirsin. Saygı duymazsin, cekicilik kalmaz.
O yüzden kendi çıkartmadıgi sürece cikarmaz.
Hele ki bir Erkek kadının demesiyle iş yapmaz kendi kararını erkek adam kendi verir.
Sen Ahmet Mehmetle konuşmaya devam ettiğin sürece de çıkarmaz
Benim öyle bir düşüncem yok ki çıkarsa sevdiğini anlayacam
Yanlış düşünüyorsun
Ve kendinden çok emin ve burnundan kil aldırmaz, hatasını kabul etmez bir düşünce yapın var.
Gerçi hangi kadın hatasini anlayabilir ki. İmkansız Asla
Ya sevdiğim kişiyi çok seviyorum hayatında başka kız olmasın sadece
Onun için sende üzerine düşeni yapmak durumundasin
Hem ayranim dökülmesin
Hem pastam yenilmesin
Çifte standart olmaz
Hipergami kontrol altına alman lazım
Ya neden anlamıyorsun sevdiğim kişi sadece benimle ilgilense başka kızlara bakmasın benim derdim erkek degil sadece sevdigimi istiyorum
Tamam Haklısın
Bir şey demiyorum
Nasıl biliyorsan öyle yap
Peki kızla konuşur mu
Sen böyle yapmaya devam edersen elinden kacirirsin. Marifet erkeği elinde tutmaktır.
Sen zitlasmaya, didişmeye, bende Ahmet Mehmetle konusucam kafa yapısına girersen elinden kaybedersin.
Evet Bunlari yapmaya devam edersen konuşur kızla
Offf Ahmet Mehmet değil istemiyorum konuşmak piclerle
Tamam o zaman
Böyle devam et
Üstüne gidip dir dir etme
Didisme kavga etme sürekli
Ve güven sun, sadakat sağla,
Bacaklarını kapat, sosyal medyada sağda solda kendini teşhir etme, Kafada soru işareti birakma
Feminen davran bu kadar basit.
Bunu da yapamıyorsan diyecek bir şey yok
Tamam gerekirse bunu kapatırım
Orasına sen karar verirsin artık
Mantığı anladiysan, zor bir şey değil. Bir kadın için erkeğe erkeklere ulaşmak çok basit ancak bu bir marifet değil. Kadın için marifet İyi Erkeği elinde tutmaktır, iyi erkeğe ulasmaktir. Yoksa leş bir sürü boktan adam var. Elinde ki erkek iyiyse onu kaçırmamak elde tutmak sana kalmış.
Peki sevdiğim kişinin güvenini nasıl kazanırım
Peki sevdiğim kişinin güvenini nasıl kazanırım
ÇOK BASİT
NET
Az önce de konuşma içinde anlattım yine detaylandirayim.
Erkeklerin Kadın gibi 1000 tane kriteri yoktur
Yok kas olsun, yok statü olsun, yok evi olsun, arabası olsun olsunda olsun 10 bin tane isteği yoktur Erkeğin.
Hatta Kadının yemek bilmesine bile gerek yoktur çok da önemli değil ha bilse iyi olur mu evet zamanla ogrenilebilecek bir şey
Sorunun yanıtına gelince
- Feminen davran feminen ol.
- Sürekli didişme, kavga etme, dizide filmde gördüğün kavga hakaret edip öpüşerek seviserek barisip arayı duzelticegini zannetme. Filmler bu yönde kötü örnek asilamaktadir
- Sadakat sağla
- Güven ve İspat yükü kadına aittir. Nasıl yani örnek verim. Adam seni telefonla ariyor mu, telefonu aç 6 saat sonra ya aşkım şarj bitmişti duymadım deme. Kafada soru işareti birakma. Aç telefonu nerde olduğunu söyle gocunma.
- Seksualite cinsellik önemlidir. Bakireysen bilhassa Cinselliği verecegin erkeği çok iyi secmelisin. Bu kadınlar için kritik bir konudur
- Bacaklarını Kapat
- Etrafında arkadaşım o benim berkcan, borukan, dosekay, İtekay gibi arkadaslarin bulunmasın. Erkek rahatsız olur ve o kızdan ister istemez uzaklaşır uzun vadeli ilişki düşünmez.
- Sosyal medyada ve Reelde vücudunu teşhir etme, erkeklerin ilgisini üzerinden uzak tut. Hipergamini kontrol altına al.
- Kıyafet tarzinla erkeği rahatsız edici şeyler giyinme
İşte bu kadar güven sağlamak , güven sunmak. Seni tenzih ederim. Kadınlar varya isde bunu bile yapamıyor ne yazık ki.
Bunları saglarsan güven saglarsin yoksa çok zor
Anladım teşekkür ederim
Peki Rica Ederim
Ya bsy sorcam
Sor Bakalım
Gizliden çıkar misin
Özel sorcam
Ne konuda?
Her konuda
Tamam Yaz sonra kapaticam burayı
mesaj at ozelden
Bunu sorgulatiyorsa sevmiyordur.