eski güzel sigaralar kalmadı,2015ten beri içiyorum tüm sigaralar bozdu, ben senin yerinde olsam zevkine mentollü sigara alırım havaalanından ama sen kötü bi ortamda takılıyorsun ve özeniyorsun demek, kent D-range blue, Marlboro Touch veya Camel Soft benim ilk sigaralardı
Daha iyi şeyler esrar gibi sigara seni kesmez hem bak bunlar seni götürmede etkili artık esrar mı kullanırsın yoksa kokain mi kullanırsın orasını sen bilirsin
Sigara hic bir seye cozum degildir aksine zaman geçtikçe daha da mutsuz eder ben hic icmedim ama uzmanlar oyle diyor. Sen en iyisi hic baslama cozumu sigarada arama
dua et başka şeylerle oyalan çünkü sigara öyle bir şey ki istesende bırakamıyorsun öyle illet bi bağımlılık günlerce aç durabilirim mesela sürünürüm açlıktan gıkım çıkmaz uykusuz durabilirim inadım tutar sevdiklerimden bile uzaklaşabilirim ama sigaraya sözüm geçmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
eski güzel sigaralar kalmadı,2015ten beri içiyorum tüm sigaralar bozdu, ben senin yerinde olsam zevkine mentollü sigara alırım havaalanından ama sen kötü bi ortamda takılıyorsun ve özeniyorsun demek, kent D-range blue, Marlboro Touch veya Camel Soft benim ilk sigaralardı
Daha iyi şeyler esrar gibi sigara seni kesmez hem bak bunlar seni götürmede etkili artık esrar mı kullanırsın yoksa kokain mi kullanırsın orasını sen bilirsin
ne işin var boş beleş birşeyden başka neye yarar dumanı çok rahatsız edici.. kullanan arkadaşlar çevrenizi rahatsız etmeyin..
Bu soruyu sorduğun günü hayatın boyunca unutmayacaksın. Başlama.
Çok doldum artık bıktım
ben biraktim sen de hic basama ya da birak derim en kisa zaman da
Sigara hic bir seye cozum degildir aksine zaman geçtikçe daha da mutsuz eder ben hic icmedim ama uzmanlar oyle diyor. Sen en iyisi hic baslama cozumu sigarada arama
Başlama ablacım. Alışınca bırakmazı zor oluyor ve çok sağlıksız.
başlamamanı öneriyorum net bir şekilde
Mutsuzum
dua et başka şeylerle oyalan çünkü sigara öyle bir şey ki istesende bırakamıyorsun öyle illet bi bağımlılık
günlerce aç durabilirim mesela sürünürüm açlıktan gıkım çıkmaz uykusuz durabilirim inadım tutar sevdiklerimden bile uzaklaşabilirim ama sigaraya sözüm geçmiyor
Bırakabilirsin. org en güzel marka
Sigara içmiyorum ve önermiyorum
Hic baslama niye icecen dert deme ama bana
İcmiyorsan sakın başlama
Sebep her neyse sigara içmek dertlerini çözmez
Başlama hiç
Çok kötüyüm
Noldu
Malbora touch white
Hangisi hafif
Bu yazdığım işte
Fiyatı ne