Diğer Haftasonu Sıcağında Neler Yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aldım ice americano’yu yattım çimlereEfil efil rüzgar eserken şarkımı dinleye dinleye denizi izliyoruzMisss Haftasonu Sıcağında Neler Yapıyorsunuz? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cam açık yeni uyandım efil efil esmiyor yanıyorum kalkıp güne başlayacağım (:... 2 2 Yorumla Soran +1 yıl boş ver yat gitsin Yorumla plütondakahvaltı +1 yıl Demi Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Yatış, hafta içi çok yordu big boss women. Neyse eppek parası kdkdk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana da bi tantuni ısmarlasan keşke :D
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hava sıcak olsa bile soğuk içemiyorum şu kahveyi. Ben de bugün sıcak içmeye gideceğim. 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. Oooooo o rüzgarda, palmiyenin gölgesinde. Yaşıyorsun. Sevindim 😇 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç bir şey boş boş oturdum 0 0 Yorumla
Mühendis_Hanım_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Zevk amacıyla yks girip şekeri kıtır kıtır yiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cam açık yeni uyandım efil efil esmiyor yanıyorum kalkıp güne başlayacağım (:...
boş ver yat gitsin
Demi
Yatış, hafta içi çok yordu big boss women. Neyse eppek parası kdkdk
Bana da bi tantuni ısmarlasan keşke :D
Hava sıcak olsa bile soğuk içemiyorum şu kahveyi. Ben de bugün sıcak içmeye gideceğim.
Oooooo o rüzgarda, palmiyenin gölgesinde. Yaşıyorsun. Sevindim 😇
Ev kalmak en mantıklısı
İşe geldk napsn garip
klimanın karşısında soru cevaplıyorum
Hiç bir şey boş boş oturdum
Evde klima açık yatıyorum
Zevk amacıyla yks girip şekeri kıtır kıtır yiyorum
Evden çıkmıyoruz