Diğer Kimler çok sıkılıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vallahi daraldım Güncellemeler1 yıl !!! Güncellemeler1 yıl ...1 Kimler çok sıkılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SelinÇoruh Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Benn hava sıcak olunca daha da çok sıkılıyorum. 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende kesinlikle ;( Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Bende daraldım üstat 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende reis :( Yorumla
YaşamÇiceki Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 90% 1 yıl Ben çok sıkıldım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende yaşam çiçeğim :( Yorumla
Kart_Horoz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Foto ne alaka lan 0 6 Yorumla Soran 1 yıl O lani sana monte ederim Yorumla Kart_Horoz 1 yıl La mk evladi fotoyu degil seni monte edetim ciktigin yere adam ol g. t oglani Yorumla Soran 1 yıl 😅 tamam gizli velet Yorumla Kart_Horoz 1 yıl Diktirme bana fotonada soyunada Yorumla Soran 1 yıl Hahahha tamam gizli velet Yorumla Kart_Horoz 1 yıl Keske baban o gece korunsaymis be olm Yorumla
HarunAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl vay gozlerin fena 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Harun abi Yorumla HarunAbiii 1 yıl Harun abin senin gözlerine olur be 😂🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ol be abi gay sanmasınlar beni de aman 😅🤣 Yorumla HarunAbiii 1 yıl senin gözlerin erkegi gay yapar kadını erkek yapar be 😂🤣😂 kaşına gözüne adam vururum 😂😥😂 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Harun abim benim.😘 (!) Yorumla HarunAbiii 1 yıl galiba rahatsiz oldun sana yürüdüm diye 🤔🤔😂😥 Yorumla Soran 1 yıl Hayir kız olmadım Yorumla Soran 1 yıl Takip ettim Yorumla HarunAbiii 1 yıl biz kadınlara yapıldığında neler hissediyoruz gör istedimn Yorumla Soran 1 yıl Genelleme yapmayalım:) ben hiç bir kadına omru hayatimda böyle yapmadım saygilar efendim Yorumla HarunAbiii 1 yıl siz erkekler hepiniz demedim veya erkeklerin hepsi demedim ki sadece bize yapıldığında sadece yapanları baz aldım Yorumla Soran 1 yıl Anlıyorum saygilar tekrardan. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benn hava sıcak olunca daha da çok sıkılıyorum.
Bende kesinlikle ;(
Bende daraldım üstat
Bende reis :(
Ben de
:(:(
Ben çok sıkıldım
Bende yaşam çiçeğim :(
Foto ne alaka lan
O lani sana monte ederim
La mk evladi fotoyu degil seni monte edetim ciktigin yere adam ol g. t oglani
😅 tamam gizli velet
Diktirme bana fotonada soyunada
Hahahha tamam gizli velet
Keske baban o gece korunsaymis be olm
vay gozlerin fena
Teşekkürler Harun abi
Harun abin senin gözlerine olur be 😂🤣
Ol be abi gay sanmasınlar beni de aman 😅🤣
senin gözlerin erkegi gay yapar kadını erkek yapar be 😂🤣😂 kaşına gözüne adam vururum 😂😥😂
Teşekkürler Harun abim benim.😘 (!)
galiba rahatsiz oldun sana yürüdüm diye 🤔🤔😂😥
Hayir kız olmadım
Takip ettim
biz kadınlara yapıldığında neler hissediyoruz gör istedimn
Genelleme yapmayalım:) ben hiç bir kadına omru hayatimda böyle yapmadım saygilar efendim
siz erkekler hepiniz demedim veya erkeklerin hepsi demedim ki sadece bize yapıldığında sadece yapanları baz aldım
Anlıyorum saygilar tekrardan.