Durup dururken ağladım artık bunaldım hiçbir şey yapasım gelmiyor siz bu tarz can sıkıntısı anlarında toparlanmak için naparsınız? Dera çalışmalıyım onu bile yapasım gelmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
ya lutfen duzgun cevap verin
Hayattan sevk almadığınız bunaldığınız anlarda ne yaparsınız?
Yapamadim basaramadim 25 yasknda aile evjnde bi tospaga oldum kendimi ise sartladim bi b. ok kazanamadim. onumda kpss var su bi kac gundur geberik gelim gibi hicbir sey yaoasim gelmiyor hayat zevk vermiyor artik
Kendi evim olsun huzurlu bi hayatim sevdigim bir isim olsun bi ege de sahil kasabasinda hayat tamam soyadim degismese de olur ben tek de yaparim cok mu sey istiyorum shshshs
Yani şöyle kendi evin bir kere zor ben senelerdir çalışıyorum daha yeni yeni giriyorum ev işine. İş konusu da ülke şartlarında sevdiğin işi yapmak biraz piyango meselesi. Aileden uzakta olmak da ailenin tutumuna bağlı. Sorsam kesin zincirle eve bağlıyorlardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevk alamazsam rapor alırım
guldum
Kilitlerim odamın kapısını müziği yüksek seste açık peçeteyi alırım
Gayet düzgün cevabım hatta Google a girer aramaya grup Seksendört yazarım
Sevdiğin şeyleri yap
yok hicbir seu sarmiyor
Niye bu kadar bezdin kankam de hele
ulan b. ok gibi hayat yas 25 bi b. ok elde edemedim
oku oku bi s2 me de yaramadi biktim
Ne elde etmek istedin de edemedin mesela amacın planların ne? Bende hepsinin cevabı hazır çünkü :d
Yapamadim basaramadim 25 yasknda aile evjnde bi tospaga oldum kendimi ise sartladim bi b. ok kazanamadim. onumda kpss var su bi kac gundur geberik gelim gibi hicbir sey yaoasim gelmiyor hayat zevk vermiyor artik
Tamam peki ne olmasını istiyorsun
Kendi evim olsun huzurlu bi hayatim sevdigim bir isim olsun bi ege de sahil kasabasinda hayat tamam soyadim degismese de olur ben tek de yaparim cok mu sey istiyorum shshshs
Kanka kusura bakma da harbiden çok şey istiyon he asdffsdg
Tamam sadece huzur sevdigim bir is ve aile evinden uzaklik. Simsi nasil. kankam? puahaha
Siparişiniz hazırlanıyor ahshas
hani cevaplar sendeydi ulan sahtekar puhaaha
Yani şöyle kendi evin bir kere zor ben senelerdir çalışıyorum daha yeni yeni giriyorum ev işine. İş konusu da ülke şartlarında sevdiğin işi yapmak biraz piyango meselesi. Aileden uzakta olmak da ailenin tutumuna bağlı. Sorsam kesin zincirle eve bağlıyorlardır.
Valla haklisin kimse eve zincirle baglamiyor da bu sekilde dile gwtirmen sacma sen nerden biliyorsun benim mucadele etmedigimi
Senin mücadele etmediğini söyledim mi kanka nerenle okuyosun hasdfha
sana fena kıl oldum
Oğlum bas git hem anlattiriyorsum hem de ust perdeden konusuyorsun benimle derdin ne l. an senin oturamiyor muaun?