Sen öyle değilsen üstüne alınmayabilirsin? Bıktım erkeklerin niye genelleme yapıyorsun triplerinden. Hepiniz böyle değilsiniz %95iniz böyle ama. Sana batmasına hiç gerek yok erkek düşmanlığımın nasılsa ben sokağa çıkıp bir erkeği öldürmem ona tcvüz etmem ona bir obje gibi bakmam. Erkekler bu kadar kadın düşmanıyken ben mi batıyorum gerçekten anlamıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Açılmaz.
Açtım?
Kilitli değilse üstten aşağıya doğru bastırın o demir kısmı var ya kapıyı tutan kız orayı içeriye doğru İtin açılır
Biraz daha detaylı anlatabilir misin anlamadım bir de kart kırılır mı
Sizi tebrik ederim de anlamadığım sapığın birisi aşağıda yürüdü diye neden bütün erkeklere hakaret ediyorsunuz
Sen öyle değilsen üstüne alınmayabilirsin? Bıktım erkeklerin niye genelleme yapıyorsun triplerinden. Hepiniz böyle değilsiniz %95iniz böyle ama. Sana batmasına hiç gerek yok erkek düşmanlığımın nasılsa ben sokağa çıkıp bir erkeği öldürmem ona tcvüz etmem ona bir obje gibi bakmam. Erkekler bu kadar kadın düşmanıyken ben mi batıyorum gerçekten anlamıyorum.
Tamam sakin olun hiçbir şey demedim ve hemen defolup gidiyorum siz sakin olun yeterli kendinize iyi bakın hoşçakalın ben hiçbir şey yazmadım yokum
Diyemezsin zaten çünkü haklıyım sende gayet iyi anladın haklı olduğumu ama yemediği için dalgaya vuruyorsun güya şimdi beni mi eğlemiş oldun
Hırsız böyle sormaz zaten 🤦🏻♂️ kilitli değil di mi
Tecrübesizdir belki diye
Her kapı açılmaz kartla her kartla da açılmaz bir kere çocukken mecbur kalıp denemiştim eski evimizde olmuştu ama kart da kırılmıştı
Açtım ben girdim içeri
Yaglamak lazım tıpkı çek ve sürtmeye başa yukarı aşagı
Açtım zaten
Ne güzel kapıyı arkadan kilitlemeyi unutma önden kolay girmesin çabuk açılıyor ben o kapıyı senınle orada olmak için saatlerce aşaagı yukarı yapardım
Allah hepinizin belasını versin sonra niye erkek düşmanısın Çok kötüsün ya sktr git hesabımdan sapık
Pet kola şişesiyle daha kolay olur
Evet ama kartla açtım
Ahahah kapı çelik mı eski ki
Çelik kapı
O zaman bir su bidonu hatta kola bidonu ak kes
Makasım yok kii
Bul bir yerden bıçak da olur
Koç başı ile açabilirsin.
Neyle
Kartla açılmaz pet şişe ile olabilir
Youtubeye bakcan buraya değil
Öyle yaptım açtım
Çilingir çağır
Aa bu benim aklıma nasıl gelmemiş ya
Kartında limit var mı ki
Limitsiz kartla açılmıyor mu
uuuu limitsiz ise kapı kendiliğinden açılır zaten
Ahahajhxjahsj
Hirisiz olsaydin açardın zaten
Mantıklı
bilmiyorum
Kitledi isen açılmaz
acilmiyor mu
Açıldı
sevindim
Anahtarla kilitli mi
Hayır
kapının diline sok anahtarı
Anahtar mı var mk ahsjsjhsjdh
anlamadın beni. kapının ve kasanin birleştiği yerde kapı dili kasaya geciyor ya orada karti sok dili çıkart
Daha basit anlatabilir misin kasa dil falan bilmiyorum
kapı celik kapı mi
Evet
Normal apartman kapısı
kapinin birleşim yeri var ya anahtar hizasında oraya sok karti
Deniyorum ileri geri yapıyorum olmuyor şu an
nerdesin yakınsan geleyim yardıma
Oldu adres veriyim şimdi sana zaten yakın değilsindir
sen bilirsin çilingir çağır