Diğer Kimler yataktan çıkarmıyor? asistant Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi kalllkkkk inek obası 😄 Güncellemeler+1 yıl Çıkamıyor 😄 Kimler yataktan çıkarmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. çıktım gece 1 0 Yorumla
cansutasdelen Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kalkmak istemiyordum ama final sınavı için mecbur kalktım😔 1 4 Yorumla asistant +1 yıl Kanka sen nasıl açılacan, zor bi ders değildir umarım 😄 Yorumla cansutasdelen +1 yıl Zor değiller de üç tane var😩 Yorumla asistant +1 yıl Hangi vefasız planlamış bunu 😄 dualarımız seninle kanka Yorumla cansutasdelen +1 yıl Allah razı olsun kanka 🥺 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben, tekrar uyuyacağım djcjds 2 41 Yorumla asistant +1 yıl Uyannnn izci uyumaz 😄 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Neyse ki ben izci değilim sjdhsc Yorumla LordofJungle +1 yıl @ЛҽЬula_ bu saatte seni burada görmeyi hiç beklemiyordum xkjxhxhx Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Ben de seni 😄 Yorumla asistant +1 yıl Taksit taksit uyuyor arkadaş heralde 😄 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Bi bakıp çıkayım dedim sjxhsc ya da uyuryazarımdır belki Yorumla asistant +1 yıl Yakalandı mı 😄 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Kim Yorumla LordofJungle +1 yıl @ЛҽЬula_ e sen gece 4'de de burdaydın hangi saatte hangi soruya gelirsem geleyim den geliyoz olay şu videoya benzedi biraz jdjxhxdb https://youtu.be/soXeFuqPRCg?si=UnLmwfpkH4A7oROl Yorumla asistant +1 yıl Sürekli karşılaşıyorsanız vardır bir hikmet arkadaşlar değerlendirin 😂 Yorumla LordofJungle +1 yıl @asistant aynen tasarruflu kullanmaya çalışıyor uykuyu Yorumla LordofJungle +1 yıl @asistant en az 1 senelik arkadaşım zaten kendisi, hatta belkide 2 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl @lordofjungle Sen hiç uyumamışsın çünkü skdjdcs Yorumla LordofJungle +1 yıl @ЛҽЬula_ ne gerek var ya uyumaya boş iş hem erkek adam uyumaz mdjxjdhx Yorumla asistant +1 yıl 😄😄 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl "Erkek adam..." cümlesi mi 😱 shdjxds Yorumla LordofJungle +1 yıl Değiştirebiliriz ne olsun xd Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Uykum kaçtı nasıl 😄 Yorumla asistant +1 yıl Gençler uyku vitamindir yapmayın etmeyin 😄 Yorumla LordofJungle +1 yıl @ЛҽЬula_ lan niye ndjdjxj git uyu hemen yoksa çok sinirlenirim ben sinirlendiğimde nolduğunu hatırlatmama gerek yok heralde 🤨 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Sen bu cümle yerine ne olsun dedin ya ona cevap verdim, ben uyuycam zaten 🤓 Yorumla LordofJungle +1 yıl Heeİyide hiç gelmedi ki kaçsın xd Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Tam gelmesi gereken sırada kaçmış sdfsd Yorumla asistant +1 yıl Alacakaranlık seyrediyorum yorumlarla sağolun vampirmisiniz arkadaşlar siz 😄 Yorumla LordofJungle +1 yıl Tüh ifşa olduk Yorumla LordofJungle +1 yıl @ЛҽЬula_ tamam hadi sen yat uyu vicdan azabı çekcem bak mdjdhjx Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Bir şey olmaz kimseyi ısırmıyoruz sonuçta Yorumla asistant +1 yıl 😂😂😂 karanlıkta yapın gidin Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Vicdan azabı niye çekiyorsun kendim uyandım sjdjsc Yorumla LordofJungle +1 yıl Benim yüzümden uyuyamican diye, sen geri uyumayacak mıydın kxjxjx Yorumla LordofJungle +1 yıl Aslında bence boş ver hazır bu saatte uyanıkken tekrar uyumaya gerek yok bazen az uykuda iyi gelir hem uyku düzenin yerine oturur belki Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Tamam gidiyorum yeter artık kovma sjdhxdc Yorumla LordofJungle +1 yıl Olmadı bak bu kfkxjxjx Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl 4-5 saat bana yeter mi bilemedim 🤔 Yorumla LordofJungle +1 yıl Uykun yoksa zorlama varsa uyu 1-2 saat daha 👌 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Neyse ben gideyim uyumayı deneyeyim sjdhsx iyi geceler herkese 🧛♀️ Yorumla asistant +1 yıl Bi dene bakalım ama zannetmiyorum 😊 Yorumla LordofJungle +1 yıl Ne gecesi la jxjxhx iyi uykular 🧛🦇 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl burada ben istediğim zaman gece oluyor, ışık geçmesin diye siyah perde tercih ettim tam bir vampirim lanet olsun sjdhxs Yorumla LordofJungle +1 yıl Tamam la hadi uyu artık kdjdhxd Yorumla asistant +1 yıl Tam moda girdi 😄 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Koltuktayim kahve içiyorum 1 6 Yorumla asistant +1 yıl Günün adamısın erkencisin kanka Yorumla LordofJungle +1 yıl Yok uyumadım hiç, 1 dakika bile Yorumla asistant +1 yıl Kanka hayırdır ince işler mi 😄 Yorumla LordofJungle +1 yıl İnce iş derken? Yorumla asistant +1 yıl Sıkıntı stres Yorumla LordofJungle +1 yıl He yok ya uyumayı gereksiz buldum sadece Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben çıkamadım hala 3 1 Yorumla asistant +1 yıl Millet kahve keyfine geçti Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. çıktım coktan 1 1 Yorumla asistant +1 yıl Sen sporunu felanda yapmışsındır 😄 nasıl kalkıyorsunuz bende mi problem Yorumla
Mert878787 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Kahve keyfi 1 2 Yorumla asistant +1 yıl Abi siz benden hızlısınız Yorumla Mert878787 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çıktım gece
Kalkmak istemiyordum ama final sınavı için mecbur kalktım😔
Kanka sen nasıl açılacan, zor bi ders değildir umarım 😄
Zor değiller de üç tane var😩
Hangi vefasız planlamış bunu 😄 dualarımız seninle kanka
Allah razı olsun kanka 🥺
Ben, tekrar uyuyacağım djcjds
Uyannnn izci uyumaz 😄
Neyse ki ben izci değilim sjdhsc
@ЛҽЬula_ bu saatte seni burada görmeyi hiç beklemiyordum xkjxhxhx
Ben de seni 😄
Taksit taksit uyuyor arkadaş heralde 😄
Bi bakıp çıkayım dedim sjxhsc ya da uyuryazarımdır belki
Yakalandı mı 😄
Kim
@ЛҽЬula_ e sen gece 4'de de burdaydın hangi saatte hangi soruya gelirsem geleyim den geliyoz olay şu videoya benzedi biraz jdjxhxdb https://youtu.be/soXeFuqPRCg?si=UnLmwfpkH4A7oROl
Sürekli karşılaşıyorsanız vardır bir hikmet arkadaşlar değerlendirin 😂
@asistant aynen tasarruflu kullanmaya çalışıyor uykuyu
@asistant en az 1 senelik arkadaşım zaten kendisi, hatta belkide 2
@lordofjungle Sen hiç uyumamışsın çünkü skdjdcs
@ЛҽЬula_ ne gerek var ya uyumaya boş iş hem erkek adam uyumaz mdjxjdhx
😄😄
"Erkek adam..." cümlesi mi 😱 shdjxds
Değiştirebiliriz ne olsun xd
Uykum kaçtı nasıl 😄
Gençler uyku vitamindir yapmayın etmeyin 😄
@ЛҽЬula_ lan niye ndjdjxj git uyu hemen yoksa çok sinirlenirim ben sinirlendiğimde nolduğunu hatırlatmama gerek yok heralde 🤨
Sen bu cümle yerine ne olsun dedin ya ona cevap verdim, ben uyuycam zaten 🤓
Hee
İyide hiç gelmedi ki kaçsın xd
Tam gelmesi gereken sırada kaçmış sdfsd
Alacakaranlık seyrediyorum yorumlarla sağolun vampirmisiniz arkadaşlar siz 😄
Tüh ifşa olduk
@ЛҽЬula_ tamam hadi sen yat uyu vicdan azabı çekcem bak mdjdhjx
Bir şey olmaz kimseyi ısırmıyoruz sonuçta
😂😂😂 karanlıkta yapın gidin
Vicdan azabı niye çekiyorsun kendim uyandım sjdjsc
Benim yüzümden uyuyamican diye, sen geri uyumayacak mıydın kxjxjx
Aslında bence boş ver hazır bu saatte uyanıkken tekrar uyumaya gerek yok bazen az uykuda iyi gelir hem uyku düzenin yerine oturur belki
Tamam gidiyorum yeter artık kovma sjdhxdc
Olmadı bak bu kfkxjxjx
4-5 saat bana yeter mi bilemedim 🤔
Uykun yoksa zorlama varsa uyu 1-2 saat daha 👌
Neyse ben gideyim uyumayı deneyeyim sjdhsx iyi geceler herkese 🧛♀️
Bi dene bakalım ama zannetmiyorum 😊
Ne gecesi la jxjxhx iyi uykular 🧛🦇
burada ben istediğim zaman gece oluyor, ışık geçmesin diye siyah perde tercih ettim tam bir vampirim lanet olsun sjdhxs
Tamam la hadi uyu artık kdjdhxd
Tam moda girdi 😄
Koltuktayim kahve içiyorum
Günün adamısın erkencisin kanka
Yok uyumadım hiç, 1 dakika bile
Kanka hayırdır ince işler mi 😄
İnce iş derken?
Sıkıntı stres
He yok ya uyumayı gereksiz buldum sadece
Ben çıkamadım hala
Millet kahve keyfine geçti
çıktım coktan