Merhaba ben bi yerde okumuştum , da duvarda ayet bulunduğu zaman c*nsel i*işkiye girilmemesi gerekiyor saygidan ötürü. bizim oturma odasında üç tane büyük levha var Ayet-el Kürsi naz ve felek.
Şimdi de benimle beraber olmak istedi ben de ona günah olduğunu söyledim ayetin bulunduğu yerde o da bana böyle bir şey olmadığını söyledi acaba yanlış mı biliyorum bir bilginiz var mı?
Şimdi de benimle beraber olmak istedi ben de ona günah olduğunu söyledim ayetin bulunduğu yerde o da bana böyle bir şey olmadığını söyledi acaba yanlış mı biliyorum bir bilginiz var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya adam istese 4 kadınla bile birlikte olabiliyor Kuran buna izin veriyor ne olacak önünde yaptığında
Saygısızlık olmaz olmaz mı acaba?
Asıl saygısızlık bir erkeğe 4 kadının düşmesi
Dinle bu isi bagdastirmak biraz sacma geliyor. Evet saygi duyacaksak onu duvara asmak sadece mantiksizlik sennorada yatiyorsun uyuyorsun affedersiniz gaz cikariyor kufrediyorsunuz... orada durmasininmantjgi kalmiyor. Zaten
Eğer cinsellik yaşayacağın eşin değilse zaten ayete zıt hareket etmiş oluyorsun.
Hayir eşim..
Yatak odası varken niye sağda solda yapıyorsunuz ki
Ya belki öyle gerekti Allah Allah😂 cinseligin evde berili bi ortami mi var
Sıkıntı olmaz. Yeter ki esin olsun
Ok anladim.. boşu boşuna adamla kavga ettim desene
Zannetmiyorum öyle olacağını salonda yapacağına odaya gecin
yanlış
alakası yok yani ve duvarda ayet olması da yanlış
Neden ki
kuranı Allah duvara as diye değil oku diye yollamış. duvarda portre gibi sergilenmez
ama hoşuna gidiyorsa öyle durması bence yap istediğin gibi ama eşin mi onu anlamadım
Tabiki eşim de.. doğrudur ayetler okunması için var ama Ayet-el Kürsi’nin güzel bir şekilde asılmasıda bir sakınca görmüyorum açıkçası çok büyük bir levha yaptırdım desenli falan
tamam işte artık o sıradan bir tablo gibi düşün kutsallığı yok o yüzden saygısızlık olmaz ve iyidir farklı ortamlar heyecan katar ilişkiye
Hm anladim.. Adami boşuna sinirlendirdim ozman boşuna kavga ettik
hahaha e noldu küsüp gitti mi adam
He küstü , konuşmuyor
git al gönlünü
Alirimmm
hahaha yöntem ne
Çok yöntem var😉 boş ver ayip olur şimdi
o zaman başka yerden anlat bakalım 😏
kayboldun hahaha
Yok burdayim.. inat ediyor
sen bir ulaş taktik vericem sana
Boş ver iflah olmaz…2 gün sonra kendisi gelir bu sefer ben hadi ordan ederim