Diğer Günaydın napıyorsunuzzz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Napıyosunuuuz Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Heyooo Günaydın napıyorsunuzzz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. şarkılara bakıyorum 0 0 Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Günaydın. Ne yaptığım seni hiç alakadar etmez. 0 0 Yorumla
geceleriokuyan890 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Okul bahçesinde bekliyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sana bir şey sorabilir miyim Yorumla geceleriokuyan890 +1 yıl Buyrun Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla geceleriokuyan890 +1 yıl Ya bende ciddi ciddi sor diyorum sınavlarka ilgili bir şey soracaksın zannettim 😂😂 yani sen bilirsin ben pek şiirlerden anlamam. Yorumla Soran +1 yıl Şarkı sözü bunlar😂 Yorumla geceleriokuyan890 +1 yıl Şarkı sözleri bazen şiir oluyor hdhdjdjdh Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Uyanmaya çalışıyorum. Sen? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla Mr_Potter +1 yıl Tabi? Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla Mr_Potter +1 yıl Sanmam. Normal bir şarkı paylaşmış işte Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Günaydın yatak keyfii senn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla
bir_atsz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Spor yapıyorum sıkıldım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin :)) sana bir şey sorabilir miyim Yorumla bir_atsz +1 yıl Yaz tabi Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla bir_atsz +1 yıl Gönder içinden yazmışsın en azından Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istemiş sence Yorumla bir_atsz +1 yıl Ona sevgini aklını göster Yorumla bir_atsz +1 yıl Aşkını Yorumla
bademx34 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Günaydın hayatı sorguluyorum a101 de çalışıyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin :)) sana bir şey sorabilir miyim Yorumla bademx34 +1 yıl Evet Yorumla bademx34 +1 yıl Teşekkürler bu arada Yorumla bademx34 +1 yıl Sorabilirsin merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla bademx34 +1 yıl Tabi gönderme Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istemiş sence Yorumla bademx34 +1 yıl Bilmiyom ki valla Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Günaydın. Kendime gelmeye çalışıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben de :)) sana bir şey sorabilir miyim Yorumla doganburak65 +1 yıl Sor Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Datlu☺️🙈 oturuyoz sen ne yapıyorsun 🥰🙈🙈 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne düşünüyon datlu şey 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 🤭🙈 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istemiş sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayal kırıklığına uğramış 🙈🙈 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzanıyorum pazar keyfi sen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nişanlın mı Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ucagımı bekliyorum sen )) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen buyur Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla
Apocaliptik Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Günaydın burada oyalaniyoruz sen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla Apocaliptik +1 yıl Yorumlarım Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kahve içiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun. Sana bir şey sorabilir miyim Yorumla
1Korayss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Valla küçükle oynuyorum aen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla 1Korayss +1 yıl Yani gel Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla 1Korayss +1 yıl E tabi ki canım gönderme Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istemiş sence Yorumla 1Korayss +1 yıl Özledim demiş canım işte Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 647 cevap paylaştı. Günaydın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Günaydın sana bir şey sorabilir miyim Yorumla sertanz +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla sertanz +1 yıl Hayır gönderme değil Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl İşten geldim. sen napiyosun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla Teoman983 +1 yıl Buyurun Yorumla Teoman983 +1 yıl Ozeldende sorabilir siniz Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla Teoman983 +1 yıl Gonderme Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istemiş sence Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çay içiyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun. Sana bir şey sorabilir miyim Yorumla BayKastamonu +1 yıl Sağolasın. Sor bakalım Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla BayKastamonu +1 yıl Gönderme var ama sana mı başkasına mı bilinmez. Aynı anda birden fazla olay olabiliyor Yorumla Soran +1 yıl 1 yıldır sürekli bu şekilde anlaşıyoruz. Ne demek istemiş sence Yorumla BayKastamonu +1 yıl En mantıklı cevabı sorarak öğrenirsin. 1 sene az bi zaman değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Spor yaptım şınav çektim falan işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel:)) sana bir şey sorabilir Yorumla Soran +1 yıl Miyim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Günaydın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne Yorumla Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bariz hemde Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istemiş sence Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Uyanmaya çalışıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana bir şey sorabilir miyim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uzaniyoruz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sana bir şey sorabilir miyim Cevap sahibi +1 yıl Sor canım Soran +1 yıl Bunun öncesi de var amaen son ben bunu paylaşmıştım;Bana bu aşkın lazımBana yalan dünyadaDenize düşmüş kalbimBoğulur imdatlardaBana bu aşkın lazımBana hep illaki senBir el ver yardım etBir nefes bir medetVallahi billahi alem faniBen yorgun seyyahımSen güzel siyahımUsul usul yavaşça şöyleSokul bana sokul kal öyleSıram gelip hayat bitinceBu elmanın yarısı olmayacakHoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;Vura vura dip oldumOna buna dert oldumYana yana söndümÇelindi gönlümYaşamadan öldümBunu paylaşmış. Gönderme mi sence? Cevap sahibi +1 yıl Sana gobderme Soran +1 yıl Ne demek istemiş sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
şarkılara bakıyorum
Günaydın. Ne yaptığım seni hiç alakadar etmez.
Okul bahçesinde bekliyorum
Sana bir şey sorabilir miyim
Buyrun
Bunun öncesi de var ama
en son ben bunu paylaşmıştım;
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Vallahi billahi alem fani
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Sokul bana sokul kal öyle
Sıram gelip hayat bitince
Bu elmanın yarısı olmayacak
Hoşlandığım kişi de benim storyi gördükten 1 saat sonra;
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Bunu paylaşmış. Gönderme mi sence?
Ya bende ciddi ciddi sor diyorum sınavlarka ilgili bir şey soracaksın zannettim 😂😂 yani sen bilirsin ben pek şiirlerden anlamam.
Şarkı sözü bunlar😂
Şarkı sözleri bazen şiir oluyor hdhdjdjdh
Uyanmaya çalışıyorum. Sen?
Bir şey var onu düşünüyorum yorumlar mısın
Tabi?
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Sanmam. Normal bir şarkı paylaşmış işte
Günaydın yatak keyfii senn
Spor yapıyorum sıkıldım
Kolay gelsin :)) sana bir şey sorabilir miyim
Yaz tabi
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Gönder içinden yazmışsın en azından
Ne demek istemiş sence
Ona sevgini aklını göster
Aşkını
Günaydın hayatı sorguluyorum a101 de çalışıyorum
Kolay gelsin :)) sana bir şey sorabilir miyim
Evet
Teşekkürler bu arada
Sorabilirsin merak ettim
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Tabi gönderme
Ne demek istemiş sence
Bilmiyom ki valla
Günaydın. Kendime gelmeye çalışıyorum
Ben de :)) sana bir şey sorabilir miyim
Sor
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Duş aldım yeni öyle oturuyorum
Datlu☺️🙈 oturuyoz sen ne yapıyorsun 🥰🙈🙈
Ne düşünüyon datlu şey 🙈
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Evet 🤭🙈
Ne demek istemiş sence
Hayal kırıklığına uğramış 🙈🙈
Uzanıyorum pazar keyfi sen
Nişanlın mı
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Ucagımı bekliyorum sen ))
Lütfen buyur
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Günaydın burada oyalaniyoruz sen
Yorumlarım
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Kahve içiyorum
Afiyet olsun. Sana bir şey sorabilir miyim
Valla küçükle oynuyorum aen
Yani gel
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
E tabi ki canım gönderme
Ne demek istemiş sence
Özledim demiş canım işte
Günaydın
Günaydın sana bir şey sorabilir miyim
Evet
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Hayır gönderme değil
İşten geldim. sen napiyosun
Buyurun
Ozeldende sorabilir siniz
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Gonderme
Ne demek istemiş sence
Çay içiyorum
Afiyet olsun. Sana bir şey sorabilir miyim
Sağolasın. Sor bakalım
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada
Denize düşmüş kalbim
Boğulur imdatlarda
Bana bu aşkın lazım
Bana hep illaki sen
Bir el ver yardım et
Bir nefes bir medet
Ben yorgun seyyahım
Sen güzel siyahım
Usul usul yavaşça şöyle
Vura vura dip oldum
Ona buna dert oldum
Yana yana söndüm
Çelindi gönlüm
Yaşamadan öldüm
Gönderme var ama sana mı başkasına mı bilinmez. Aynı anda birden fazla olay olabiliyor
1 yıldır sürekli bu şekilde anlaşıyoruz. Ne demek istemiş sence
En mantıklı cevabı sorarak öğrenirsin. 1 sene az bi zaman değil
Spor yaptım şınav çektim falan işte
Ne güzel:)) sana bir şey sorabilir
Miyim
Günaydın
Ne
Bunun öncesi de var ama
Bana bu aşkın lazım
Bana yalan dünyada