Diğer Nasılsın müsait misin? rawert12 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok sulu olunca ne olur Nasılsın müsait misin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
__Belle_de_Jour__ Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Valla çok iş var. Nasıl bitecek bilmiyorum. Ama bir yandan da KS penceresi açık, dikizliyorum 🤣 0 2 Yorumla rawert12 +1 yıl Aynı bende de ama hiçbir şey yapmak istemiyorum Yorumla __Belle_de_Jour__ +1 yıl Valla mecbur yapacaz. İş yoksa para da yok 🤣 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet wrkadasim müsait ve iyiyim sen nasilsin 0 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Evet canım sana her zaman Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ulann yurdum erkeği askere savaşa git deseler bu kadar hazır olmaz😁 0 0 Yorumla
Ssnane1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl İyiyim teşekkür ederim sen? Bu arada ne icin müsaitlik 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 603 cevap paylaştı. herzaman müsaitim 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. her noldukı buyur 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkes müsaittir 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Musait misiniz derken ne için 0 1 Yorumla Aslanbey032 +1 yıl İster Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. İyiyim Şu an müsaitim 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. müsaitim sen? 2 0 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl degilim uzak gidin 0 8 Yorumla rawert12 +1 yıl Sen git uzak😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl gitmem usendim Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Ben müsaitim şirek :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl @YataktakiHayvan sen gunduzleri yasiyor muydun Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl İnsanlardan uzak keşiş hayatı yaşıyorum şu sıralar. 15 Gün sonra Rotterdam da medeniyetle tanışmak istiyorum ama beni tanıştıracak birine ihtiyacım var ;) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl @YataktakiHayvan 12 gun sonra yokum buralarda 😍😍 Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Bak yaaa. Tam ben gelince yok olmak. Çok adisin bebeğim :D Zaten mesajlarını da kapatmışsın ;) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl @YataktakiHayvan sensin adi g0t banane erken gelseydin😂😂😂 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 697 cevap paylaştı. Karnım sancilaniyor 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyidir sen evet 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Ne için müsaitmiyiz 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. ne için müsait miyim 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. İyi ve müsaitim. 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 738 cevap paylaştı. Çok müsaitim 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne için 0 0 Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet boşum 0 1 Yorumla SİTENİNDİNAZORU +1 yıl Emilir. Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tab2 0 1 Yorumla BayKastamonu +1 yıl Güzel şeyler olur Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. blowjoba mı :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çok müsaitim 0 2 Yorumla rawert12 +1 yıl Himm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden sen müsait misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Valla çok iş var. Nasıl bitecek bilmiyorum. Ama bir yandan da KS penceresi açık, dikizliyorum 🤣
Aynı bende de ama hiçbir şey yapmak istemiyorum
Valla mecbur yapacaz. İş yoksa para da yok 🤣
Evet wrkadasim müsait ve iyiyim sen nasilsin
Evet canım sana her zaman
Ulann yurdum erkeği askere savaşa git deseler bu kadar hazır olmaz😁
İyiyim teşekkür ederim sen? Bu arada ne icin müsaitlik
Müsaitim sen müsait misin
herzaman müsaitim
her noldukı buyur
Herkes müsaittir
Musait misiniz derken ne için
İster
İyiyim Şu an müsaitim
müsaitim sen?
degilim uzak gidin
Sen git uzak😂
gitmem usendim
Ben müsaitim şirek :D
@YataktakiHayvan sen gunduzleri yasiyor muydun
İnsanlardan uzak keşiş hayatı yaşıyorum şu sıralar. 15 Gün sonra Rotterdam da medeniyetle tanışmak istiyorum ama beni tanıştıracak birine ihtiyacım var ;)
@YataktakiHayvan 12 gun sonra yokum buralarda 😍😍
Bak yaaa. Tam ben gelince yok olmak. Çok adisin bebeğim :D Zaten mesajlarını da kapatmışsın ;)
@YataktakiHayvan sensin adi g0t banane erken gelseydin😂😂😂
idare eder evet müsaitim ne oldu
dm'e yazacağına soru sormuş :/
Karnım sancilaniyor
İyidir sen evet
Ne için müsaitmiyiz
ne için müsait miyim
İyi ve müsaitim.
iş güç çalışmak.
İşim var
Çok müsaitim
7 24 365 gün her an her saniye :)