Bunu anlamak için üstün zeka seviyesi gerekmiyor ya da uçak içerisine alınmaz bagaja verilebilir ya da tam tersi şekilde cevap verilebilir ama ergen olduğun için aaa laf sokam moduna girmişsin klasik ke zo
Beklemesine ihtiyaç duyan yok onlar öğrendi sen de gt oldun yallahh bilmiş bilmiş konuşmadan önce iki kez düşünürsün artık nargileyi de bi tarafına monteeee
Bagaja vermedim zaten tatlış çantamda güzel güzel geçirdim ve üstün zeka seviyesine gerek olmadığını söyledim evet gereksiz laf sokma çabasına giren bilmişleri gt etmeyi severim AHAHAHAHA
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır kuşağı elektronit sigara alamazsın
Aldılar gayet
Uçakta yasak değil mi elektronit sigara
Değilmiş demek ki durdurmadılar bile iki taneydi çantamda geçirdim
Ya xray'dan bile geçemezsin ki
Geçtim yahuu
İyi ne diyeyim
nargile kur istiyosan
S alak s alak konuşma bagaja verebilir miyim ya da el bagajına verebilir miyim diye soruyorum
eksik yazmasaydın o zaman eşşek karı.
Bunu anlamak için üstün zeka seviyesi gerekmiyor ya da uçak içerisine alınmaz bagaja verilebilir ya da tam tersi şekilde cevap verilebilir ama ergen olduğun için aaa laf sokam moduna girmişsin klasik ke zo
Gayette geçirdim durdurup sormadılar bile haberin olsun ergen
ahahaha 2 gün içinde tutmuş nasıl bir gt yanığıysa
Alamazsın diyen herkese yazdım kuzuuumm haberi olsun bilgilensin diye ahahahsh sen harbi kezban 😂
herkes de seni bekliyordu gelsin bilgilendirsin diye)
Beklemesine ihtiyaç duyan yok onlar öğrendi sen de gt oldun yallahh bilmiş bilmiş konuşmadan önce iki kez düşünürsün artık nargileyi de bi tarafına monteeee
ya otistik karı ben o yorumu yaptığımda bagaja vericem diye belirtmemiştin ucube gibi burada boş boş konuşma bildirim kirliliği yapma uza
Bagaja vermedim zaten tatlış çantamda güzel güzel geçirdim ve üstün zeka seviyesine gerek olmadığını söyledim evet gereksiz laf sokma çabasına giren bilmişleri gt etmeyi severim AHAHAHAHA
içebilirsinde🤣 hayır tabiiki❌
alıntı:
Son zamanlarda yaygınlaşan elektronik sigaralar da patlama riskinden ötürü hiçbir şekilde uçağa alınmıyor.
Ohooooo eee napacaz 😂
cevap gene❌
gittiğin yerde al, kullan
Geçirdim durdurup sormadılar bile çantamda iki taneydi üstelik haberiniz olaaaa
😳😳😳 valla helal
Hayır alınmıyor
Alındı bilginize
Yok sigara yasak
Cevap veriyorum dıııd hiçbir şekilde alınmaz
Aldılar 😎 sormadılar bile çantamda elimi kolunu sallaya sallaya geçirdim
sanmam
Yasaktır