Güncellemeler
+1 yıl
Not: Alerjik astımım var. Dolasıyısıyla amacım kokuyu başka bir kokuyla bastırmak değil. Kokuyu mobilyadan çıkartmak istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kısa vadede havalandırmak çözüm değil. Hızlı bir şekilde bu kokudan kurtulmak istiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mum ya da karbonat deneyebilirsin kuzum. Hızlı bir şekilde kokusu çıkıyor
Bazanın altına bir kapta karbonat koysam etkili olur mu? Yoksa tahtasına temas etmesi mi gerekiyor? Birde mum kokuyu çekiyor mu bastırıyor mu?
Kendi evimde denemedim sadece bunları duymuştum arkadaşlarımdan. Denemen de fayda var, evlendin mi
Evlenmedim. Yatağım oldukça kötüydü. Yatağımı değiştirdim. Evlenirsem mobilyaları en az 3 ay önceden alırım sırf bu yüzden. Daha önce de sıfır mobilya almıştık yeni evimize taşınırken ama 3-5 ay sonra taşındığımız için o koku çoktan gitmişti. Şimdi gelir gelmez kullandığım için hemde yatak olduğu için bayağı kötü oluyor.
Aaa anladım kuzu ben seni daha önce görüşlerde görmüştüm de sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin. O yüzden merak ettim🥰🧚♂️
Aaa öyle mi çok teşekkür ederim💐 🥰 Çok şaşırdım ve sevindim 😄 Eskiden buralardan çıkmayan sinirli bir ergendim. Şimdi yaş oturdu tabi.🫡 Sadece sorum olunca geliyorum. Birkaç soru da cevaplayıp çıkıyorum.
Mobilya parfümleri işe yarar bence.
Yok ben bu kokuyu bastırmak istemiyorum. Yani kokuyu kokuyla bastırmak değil amacım. O kimyasal kokusunu en kısa sürede kusturmak. Dolap falan olsa sorun yok. Yatak olduğu için her gece solumak istemiyorum o kokuyu.
Maalesef bunun bir yolu yok. Bol bol havalandırıp zamana bırakmanız lazım.
Annem uyumazsa sorardım o biliyordur :D