Servis şöförüm sapık galiba. lütfen öneri yazar mısınız?

Ya adamın torunu bile var ama sapık mıdır nedir başım dertte galiba. ne olur sonuna kadar okuyun.
şimdi benim okulum ve evim arasında baya mesafe var yani hava karardığında eve dönüyorum ve en son ben iniyorum. ilk hafta bu adam bana arapların ahlaksızlığından bahsetti (tepkimi ölçmek için galiba). ben de he aynen öyleler dedim geçtim servisten inerken canım benim dedi :S dedim bu adam da var galiba, hiç yüz vermedim konuşmadım. sonra dün dedim ki ya ben kendim fesat düşünüyordum herhalde yanındaki koltuğa oturdum derken bu sabahın köründe ben espiri yapınca gülerken koluma iki kere dokundu :S akşam da gelirken projem vardı maketten bozulmasın diye en öne oturmak zorunda kaldım. gelirken trafik sıkıştı ve adamın laf arasına sıkıştırdığı cümleleri yazıyorum: '' (viraja döncekken) biz buradan kaçalım mı?, Sana mı bana mı gidiyoruz?, yaa sen aşk nedir bilir misin?'' ve ben kale almayıp duymamazlıktan gelince ikileyip durdu. şu an çok korkuyorum arkadaşlar stres bastı beni pazartesi ne yapacağım ne olur yardım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar aileme bahsedemem. Annem ve babam boşandılar. Babam yok. Ve çok zorluklarla okuyorum. Eğer gitmezsem okula, servisi kullanmazsam bütün okul hayatım yanar. bu şerefsizle karşılaşmamak için bütün devamsız haklarımı kullandım. Siz bana yine pis pis konuşursa ona nasıl tepki göstereyim onu deyin en azından. :(
Servis şöförüm sapık galiba. lütfen öneri yazar mısınız?