Diğer Allah belanı verecek bi gün zorlama bu kadar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bütün g. T laleleri toplanmış ⚽lanmış Güncellemeler+1 yıl Seni çıktığın deliğe kendi ellerimle sokmak istiyorum o kadar sinirliyim şu an Güncellemeler+1 yıl popon çarpsa da rahatlasam top herifler Allah belanı verecek bi gün zorlama bu kadar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ulan Nurettin gene naptın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kadını ne kadar delirttiyse içi böyle soğumuş dnsodndkd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hahaha gtte nasıl lale açıyor ya, lale hoş kokulu bi çiçek aslında 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Bunlar bunu başarabiliyorlar 🙃 başka yerden çiçek açamıyorlar çünkü ⚽ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aha bazardaki gt lalesi sana aşık oldu bile hahah Yorumla __--_Selçuk_--__ +1 yıl . Yorumla Soran +1 yıl Sen bizi mi stalklıyorsun hı? Ayp özelimiz o bizim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selçukmuş gizliden yazan hahahah Yorumla Soran +1 yıl Meraklı melahat sen kimsin çık bakayım gizliden Yorumla YalnızAdam015 +1 yıl Çıktım Yorumla YalnızAdam015 +1 yıl Hayır la benim Yorumla Soran +1 yıl @YalnızAdam015 çıkmadın farklı hesaptan yazdın hiçbirinize güvenmiyoeum hepinizde bi gt lalesi havası var defolun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @YalnızAdam015 He sensin Yorumla __--_Selçuk_--__ +1 yıl https://youtu.be/7ur8nobEW_E?si=dFhmRG8S6032rmxhBen ne ara yazdım lan bunu elim çarpmış kusura bakmayın arkadaşlar 😂😊 Yorumla Soran +1 yıl Güncelleme olmadı üzülüyom böyle olunca :( g. tünüze meteor çarpsa da rahatlasam olacaktı Yorumla Soran +1 yıl @__--_Selçuk_--__ siz ne yaşıyonuz ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu gt laleleri kız düşecek diye şekilden şekile giriyorlar ama benim başka hesabım yok ve gizliden de çıkmayacağım :D Yorumla Soran +1 yıl Çıkma yaprağım pardon toprağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkarsam zaten otomatik olarak gt lalesi olurum :D Yorumla __--_Selçuk_--__ +1 yıl Ben bir şey anlamadım nasıl oldu nasıl buraya geldim nasıl noktaya bastım yorum yaptım anlamadım ama neyse hoşçakalın Yorumla Soran +1 yıl @__--_Selçuk_--__ telefonuna su damlamıştır o nokta yapıp göndermiştir 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selçuk zaten bu soran erkektir ya sen kızı başka yerde ara knk :D Yorumla Soran +1 yıl Ya bi sg senle uğraşamam sinirliyim zaten Yorumla __--_Selçuk_--__ +1 yıl Su değilde kola içiyordum sanırım bardağın kıçından su damladı ekrana yoksa başka açıklaması yok Yorumla Soran +1 yıl @__--_Selçuk_--__ bu popo çok tehlikeli organ herkeste yok olanda da lale çıkıyor zamanla ay neyse Yorumla __--_Selçuk_--__ +1 yıl Kanka ben kız aramıyorum ki buraya yanlışlıkla geldim yanlış anlaşılma olmasın lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @__--_Selçuk_--__ Yok knk goy goy yapıyoruz ne yanlış anlicaz. Kim kimi tanıyor ki yanlış anlamamız olsun. :D Yorumla __--_Selçuk_--__ +1 yıl Bende diyorum bu bildirimler niye geliyor pala dayı gibi oldum noluyor lan diye😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Anlık ne dinliyorsun? ↗Alınız yeni sorum Yorumla
BİLALİm0138 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. Yani sadece puan almak için yazıyorum ya maç yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne oldu anlamadım 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Anlama anlamak zorunda değilsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana ters yapmana gerek yok soru sordum sadece artist. Yorumla Soran +1 yıl Artiiz mi artiz ne arar la baazarda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deli ya😂🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aha kafa dengimi buldum Yorumla Soran +1 yıl Deliyiz 😌 delittiler ama önceden de vardı biraz 👀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gidiyorum Yolumdayım arkadaş beni durduruyor kafasına göre. 😂 Yorumla Soran +1 yıl İki deli bi araya gelmemeliydikk 💃🕺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlide çıkarsan arkadaş olmak isterim seninle🌹🙋 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu ben sordum nasıl gizliden çıkayım şaka mısın arkadaşım Yorumla Soran +1 yıl Sen çık düşünürüz 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl çıkılıyor Yorumla Soran +1 yıl Abaaa sen de anlatip ha şıradaki üç noktayı gördün mü ona tıkla sonra gizliden çık yap Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. tamam ondan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ulan Nurettin gene naptın
Kadını ne kadar delirttiyse içi böyle soğumuş dnsodndkd
Hahaha gtte nasıl lale açıyor ya, lale hoş kokulu bi çiçek aslında
Bunlar bunu başarabiliyorlar 🙃 başka yerden çiçek açamıyorlar çünkü ⚽
Aha bazardaki gt lalesi sana aşık oldu bile hahah
.
Sen bizi mi stalklıyorsun hı? Ayp özelimiz o bizim
Selçukmuş gizliden yazan hahahah
Meraklı melahat sen kimsin çık bakayım gizliden
Çıktım
Hayır la benim
@YalnızAdam015 çıkmadın farklı hesaptan yazdın hiçbirinize güvenmiyoeum hepinizde bi gt lalesi havası var defolun.
@YalnızAdam015 He sensin
https://youtu.be/7ur8nobEW_E?si=dFhmRG8S6032rmxh
Ben ne ara yazdım lan bunu elim çarpmış kusura bakmayın arkadaşlar 😂😊
Güncelleme olmadı üzülüyom böyle olunca :( g. tünüze meteor çarpsa da rahatlasam olacaktı
@__--_Selçuk_--__ siz ne yaşıyonuz ya 😂
Bu gt laleleri kız düşecek diye şekilden şekile giriyorlar ama benim başka hesabım yok ve gizliden de çıkmayacağım :D
Çıkma yaprağım pardon toprağım
Gizliden çıkarsam zaten otomatik olarak gt lalesi olurum :D
Ben bir şey anlamadım nasıl oldu nasıl buraya geldim nasıl noktaya bastım yorum yaptım anlamadım ama neyse hoşçakalın
@__--_Selçuk_--__ telefonuna su damlamıştır o nokta yapıp göndermiştir 🥲
Selçuk zaten bu soran erkektir ya sen kızı başka yerde ara knk :D
Ya bi sg senle uğraşamam sinirliyim zaten
Su değilde kola içiyordum sanırım bardağın kıçından su damladı ekrana yoksa başka açıklaması yok
@__--_Selçuk_--__ bu popo çok tehlikeli organ herkeste yok olanda da lale çıkıyor zamanla ay neyse
Kanka ben kız aramıyorum ki buraya yanlışlıkla geldim yanlış anlaşılma olmasın lütfen
@__--_Selçuk_--__ Yok knk goy goy yapıyoruz ne yanlış anlicaz. Kim kimi tanıyor ki yanlış anlamamız olsun. :D
Bende diyorum bu bildirimler niye geliyor pala dayı gibi oldum noluyor lan diye😂😂
Anlık ne dinliyorsun? ↗
Alınız yeni sorum
Yani sadece puan almak için yazıyorum ya maç yok
Ne oldu anlamadım
Anlama anlamak zorunda değilsin.
Bana ters yapmana gerek yok soru sordum sadece artist.
Artiiz mi artiz ne arar la baazarda
Deli ya😂🤣
Aha kafa dengimi buldum
Deliyiz 😌 delittiler ama önceden de vardı biraz 👀
Ben gidiyorum Yolumdayım arkadaş beni durduruyor kafasına göre. 😂
İki deli bi araya gelmemeliydikk 💃🕺
Gizlide çıkarsan arkadaş olmak isterim seninle🌹🙋
Soruyu ben sordum nasıl gizliden çıkayım şaka mısın arkadaşım
Sen çık düşünürüz 😉
Nasıl çıkılıyor
Abaaa sen de anlatip ha şıradaki üç noktayı gördün mü ona tıkla sonra gizliden çık yap
tamam ondan
Psikolojik deliler topluluğu