hadi bazı diziler gerçekten uzun sürer bir sürekleyici tarafı vardır eyvallahta, İstanbul bir olay oluyor hemen oraya ulaşıyorlar memlekette başka polis kalmadı mı? bir de ne tür suç olursa olsun direk bunlar gidiyor. yeter biraz dinlenin arkadaş her olaya da siz gitmeyin yaaa yazık günah size...(L&M iyi dalga geçmişti bunlarla :))
05 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 959 cevap paylaştı. Eğer bir gün olay yerine uzak bir yerde olurlarsa bitecektir. Kısacası 3-5 senesi daha olabilir.
*iç ses* Yabancı diziler 40 dakikalık bölümler ve sezonda toplam maksimum 24 bölüm yayınlıyor. Türk dizileri 2 saatlik bölüm ve sezonda 100 civarı bölüm yayınlıyor. Bu yüzden kalite yerlerde.01 Yorumla
İşin ilginç tarafı sorunu o gün çözüyorlar değil mi?
İlla ki o bölüm mutlu bitiyor. Sanki normalde böyleymiş gibi. :)
Açıkçası bir şeyi tadında bırakmak gerekiyor. Bu dizi için bunu yapmadılar.
Ve tabii ki insanlara "yeterr artık, bıktık" sözünü hatırlatıyorlar.
Ama sanırım bu sezon bitiyormuş.26 Yorumla
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYa bence biz ölür gideriz cocuklarimiza torunlarimiza milli servet olarak kalir bu dizi biz bittigini gormeyiz bosuna umit etme yani :D
05 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ben harbi harbi milli servet/miras olarak gormeye basladim o diziyi arka sokaklar ve deniz yildizi ha bir de efsane dizi doktorlar hepsini gectim de cidden arka sokakların final olacagina inanmiyorum birgun final olursa bu soru altinda bulusalim :)(
- +1 yıl
Bekliyorum :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. bitsin bence de.. valla sıkıldım hepsinin zoraki çatık kaşlı sert tavırlarından.. yakışmıyor bile.. çok yapmacık sert suratları..
12 Yorumla
+1 yılDoktorlar oynadığında doktorluğu öğrendik şimdide polisliği öğrendik :D
24 Yorumla- +1 yıl
he valla yolda bayılanlara açılın ben doktorum diyebilir doktorluğu izleyenler :D :D
- +1 yıl
doktor dizisini izleyenler
+1 yılBende çok merak ediyorum ama bu gidişle bizim çocuklar tanır Hüsnüyle Mesut'u gibime geliyor :D
21 YorumlaBittiginde setinde deve kesecez ortak ariyoruz desinler biri benim
12 YorumlaKurtlar Vadisi ne zaman biterse bu iki dizi ölümüne kapışıyor zaten :)
11 Yorumla
+1 yılHalkımız basit basit yapımları izlemeye reyting vermeye devam ettikçe o filmde bir 10 yıl daha sürer.
11 Yorumla
+1 yılHayiiirrrr adini duyunca migdem kalkiyo bitsin ne olur hergun eski bolumleri cuma gunude hem eski bolum hem ozet hemde yeni bolum :( ;(
13 Yorumla- +1 yıl
doğru diyorsun ölenler dirilip gelmesinde eski dizi vardı hatırlayanlar bilir Arka Sıradakiler isimli dizi vardı o dizide ölenler geri geldi rüyaymış :) bunda da Arka kelimesi varda olabilir
- Diğer konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılArka sokaklarda ki Mesut komseri çakallara dans filminde görünce tuhaf oluyorum dizide herkes korkuyor ama filmde o herkesden korkuyor :)
13 Yorumla- +1 yıl
Dikkat ettiniz mi dizide avrupa yakası asya yakası farketmez hangi semt nerde olursa olsun olay yerine yakınlar İstanbul gibi trafik çilesi olan metropolde anında olay yerindeler :)
O pınar konservatuar okuyarak nasıl anaokulu öğretmeni oldu :/
31 Yorumla2015 te 10. Yillari oluyo ve final yapmayi düşünüyorlarmış :D sevinmissindir heralde bu habere :D
16 Yorumlane zaman bitecek bilemem de çocuklar dizide büyüdü resmen ya :))
12 Yorumla
+1 yılYeter l*n o rıza babayı öldürmek lazım o zaman biter :DD:
13 Yorumla- +1 yıl
ölümsüzlük yazmış adam tabi :D
- +1 yıl
Artik riza baba hirsizlara baston firlatir :)
+1 yılOnu bırak Türkiye'nin şimdiki durumuna zemin hazırlayan, askerlerin içeri tıkılmasınına kimsenin ses çıkarmamasına neden olan, insanların bilinçaltıyla oynayan kurtlar vadisinin biteceği günü dört gözle bekliyorum ben!
10 Yorumla
+1 yılHer sorunu çözdüler * heralde jubileyi İstanbul tarik sorununu bitirerek yapacaklar :D
11 Yorumla
+1 yılArtik Gina Geldi Yakinda işidede operasyon yaparlarsa hic şaşirmayin
11 Yorumla
+1 yılkurtlar vadisi de öyle.. bütün ergenliğimi yedi bitirdi a. kmun dizisi :D
11 Yorumla
+1 yılYanlis hatirlamiyorsam "Bizimkiler" dizisi 11 sene surmustu, anlasilan onun rekorunu kirmaya calisiyorlar, bu gidisle Riza Babayi daha coook gorucez :D
03 Yorumla- +1 yıl
Maalesef hocam :))
+1 yılkısmet :D :D daha çok gider kurtlar vadisi bide arka sokaklar 2110 u bile görür :)
12 Yorumla- +1 yıl
görünen köy kılavuz istemez :D
+1 yıladamlar ekmek yiyor o dizi sayede :D birakin oynasn
11 YorumlaDizi başladığında lisedeydim. Bn polis oldum 5 sene geçti. Daa bitmedi. Emekliligme kadar gider heralde.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşladığında 4 e gidiyordum şimdi üniversite ilk sınıf bu kadar olmuş
11 Yorumla
+1 yılGünlük yayında izliyorum onun dışında her hafta yeni bolum için sabirsizlanan biri değilim izlemiyorum çünkü tekrarlari yeter kaç yıl oldu artıkkk :) :)
03 Yorumla- +1 yıl
Birşey demiyorum doğrusu diyemiyorum yorumsuz :D :D
+1 yılDizinin 500. Yıl dönümünün şafağında doğuya bakın senaristler bin bölümlük final senaryolarıyla gelecekler :D
01 YorumlaKavak Yelleri 1, Arka Sokaklar 2
Sabır loading...11 Yorumla
+1 yılDaha bitmedi mi bu sacma dizi cok oldu seyretmiyorum
11 YorumlaNormal bir polisten daha tecrübeli oldular artık dizi bittikten sonra tabi biterse orda çalışmaya devam ederlerse şaşmam 😂
01 YorumlaDiğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. devam etsin. bir o bir de doktorlar. açıldıka gene izleniyor
13 Yorumla
+1 yıl300 ü devirdi hayvanatlar hüsnüyle mesutta ölmüyor dizi kabak tadı vermeye başladı tıpkı kurtlar vadisi gibi...
02 Yorumla- +1 yıl
resmen b*k tadı kvp bıktık artık geçen sezon final vermeleri lazımdı
Kurtlar vadisinden iyidir. Ben severek izliyorum. Reytinglerde de ilk 3'ten hiç düşmüyor. Demekki izleniyor ki hala devam ediyor.
00 Yorumla
+1 yılilk önce yer elmesi polat alemdar bitsin oo ne yaa ne sacma dizi arka sokaklar gene iyi
01 Yorumlabambaşka bir hayat vaaaaaaaaaaar asdkajsdlaskdasd
anlayamazsınız eqlksadlsadsda01 Yorumla
+1 yılSen evlenip cocuklarinin cocuklari oldugu zaman biter tahminimce.
01 Yorumla- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılizlemek zorunda değilsin. yıllardır 1 2 dizi dışında dizi izlememişimdir. Dadı ve ikinci bahar izlemiş olduklarım. Düşün kaç yıl geçmiş..
01 Yorumla
+1 yılDoktorlar dizisinden iyi oldugu kesin ama ne zaman biter bilinmez :)
01 Yorumla
+1 yılBabam her cuma izlerken aynı soruyu bende sorup duruyorum, az önce yine sorduğum gibi.😪
02 Yorumla- +1 yıl
👍 ..
+1 yılabi kusura bakmayın da izleyen izliyor izleyince eğlenceli oluyo zaten sdfçsdfkjmsd
03 Yorumla- +1 yıl
izliyodum bu dönem izlemedim ama sor 1. sezondan 8. sezona kadar ezbere sayarım :D:Ddd
+1 yılasker polis devletinde insanları uyutmak için güzel bir araç neden bitsin ki?
son umut boncuk bittiği zamandır ama ithal eder bunlar:)01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitiyor çok şükür ve doktorla dizi gibi bitmek bilmiyor
11 YorumlaHala mı devam ediyor yaa (: şaka maka bağımlısıydım ilk zamanlar.
11 Yorumla
+1 yıl23:15 gibi bitiyor ama ne yazık ki yenisi çekilip 1 hafta sonra tekrar yayınlanıyor..
00 Yorumlailk bikaç sezon iyiydide artık aynı şeyler bitsin artıkkk:(
01 Yorumla
+1 yılBana oyle geliyor ki arka sokaklar televizyon icad edilirken yaninda ek paket olarak uretildi insanlar fazla izlemesin diye 😂
Soru +1 :-D01 YorumlaOnu bilmemde soruyu 10numara sordun arkadasim 👍😂
13 YorumlaBitse de kurtulsam ya nefretlik dizi
12 Yorumla
+1 yılAynen kaldırsınlar artık ya müziğinin sesini bile duymak istemiyorum :D
01 Yorumla
+1 yılİzlenme oranları ne zaman kanalı tatmin edecek seviyenin altına düşer ve para kazandırmazsa o zaman.
03 Yorumla- +1 yıl
Yani öyle olacak. Tadında bırakıp da bitirelim demiyorlar, gerçi çoktan tadı kaçtı ya
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. emekliliğime 35 yıl 8 ay kaldı umarım emekli olana kadar biter tvde görmek istemiyorum o zamanlar.
02 Yorumla
+1 yılHüsnünün torunlarının torunu emniyet müdürü olunca bitiyormuş
01 Yorumla
+1 yılAğzına sağlık panpa. Devirdin koca diziyi :D
11 Yorumla
+1 yılYeterrrr diyoruz artık
25 Yorumla- +1 yıl
Ya çok teşekkür ederim :( Sinir etti biri yaa
- +1 yıl
Gereksiz ya bir yorumuma kızdı eksileyip durdu :(
+1 yılNe güzel dizi işte toplumun psikolojisini olumsuz etkileyen dizilere göre bin kat iyi uzun yıllar devam etmesi temennisiyle tv tarihimizin ve kültürümüzün böyle yapıtlara ihtiyacı var
00 Yorumla
+1 yılValla severek izlediğim dizi Türkiyenin gerçeklerini üstü kapalı acığa vuruyorlar ve bence çok ta iyi bir akışı var
00 Yorumla
+1 yılbitmeyecek, pislik çıkan adamlar bitine kadar.
adam pislik çıktı rıza baba :D01 Yorumla
+1 yılO devam mi ediyormus? : O
12 Yorumla- +1 yıl
yemin ederim bitti saniyorum :D
Ben bildim bileli var CSI gibi mubarek
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO çocuklar dizide ergen oldular emekli ayrılacaklar herhalde :D
21 Yorumla
+1 yılTelevizyon izlememe sebeplerimden birisi :D
11 YorumlaBu sene bitebilir Rıza baba örgüt yanlısı çıkacak finalde
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe icgüveysi alırım nede kendim giderim. Iki taraftan da uzak yasamak en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltelevizyonu çöpe atarak bu sorundan kurtulabilirsin kitap diye bir şey var çok iyi dene bir
01 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne