Diğer Tuvaletini Uzun Süre Tutma Hastalığım Var Ne Yapabilirim? kasjdsakdsa Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çocukluğumdan beri böyleyim özellikle büyüğü tutmak hoşuma gidiyor ve tembelim işte ikide bir gitmeye de eriniyorum maalesef Güncellemeler+1 yıl Şu an yine aynıyım sabaha gideriz işte Tuvaletini Uzun Süre Tutma Hastalığım Var Ne Yapabilirim? Cevapla İş Soruları Çocuk Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tutmaya devam edersen zamanı gelir sıçmak istesen de sıçamazsın haberin olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayy benimde öyle ya hosuma gidiyor nasıl düzeleteceni bulursan bana da söyle 0 5 Yorumla kasjdsakdsa +1 yıl Oha cidden mi? Hangisi büyük mü küçük mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bu takıntı tek bende vae sanıyordum , küçük olan Yorumla kasjdsakdsa +1 yıl Hmm o en son olan rahatlama çok hoş dimi? Uzun süre tutunca hepsi bir anda gidince sonrasında çok farklı bir keyif oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bide sonra bi keyif sigarası yakıyorum en sevdiğim an 😂😂 Yorumla kasjdsakdsa +1 yıl hahahah abooo. Bende işte sadece küçükte değil büyük için de oluyor bu durum Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İshal yapacak şeyler ye sen tutsanda o durmaz😂😂 1 0 Yorumla
nisanur2004 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Alismaya calishemen fark edince tuvalete git 0 1 Yorumla kasjdsakdsa +1 yıl ama olmuyor bee Yorumla
nuhungemisindeneco Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl sal gitsin 0 7 Yorumla kasjdsakdsa +1 yıl nereye daa Yorumla nuhungemisindeneco +1 yıl mesane ile ilgili bir şey olabilir az mı su içiyorsun? mesane böbreklerle bağlantılı bol bol su iç bir şey varsa gitsin enfeksiyon kapmış olabilirsin kadın doğum ilgilenir bununla işe yaramıyor dersen molfix tak Yorumla nuhungemisindeneco +1 yıl ha sen tutuyormuşsun pardon okumamıştım tutma sal gitsin Yorumla kasjdsakdsa +1 yıl Yani günde en kötü 5 defa giderim tek seferde yarım litreye yakın sıvı gider az içmem işte. Yorumla kasjdsakdsa +1 yıl hobaaa kajsdkjsakjd iyi olmaz biri temizlemez da Yorumla nuhungemisindeneco +1 yıl e tamam daha ne istiyorsun dünyanın tüm sıçışı sende Yorumla kasjdsakdsa +1 yıl hahahahah hemde ne sıçış aksjdsakdasjkd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tutmaya devam edersen zamanı gelir sıçmak istesen de sıçamazsın haberin olsun
Ayy benimde öyle ya hosuma gidiyor nasıl düzeleteceni bulursan bana da söyle
Oha cidden mi? Hangisi büyük mü küçük mü
Evet bu takıntı tek bende vae sanıyordum , küçük olan
Hmm o en son olan rahatlama çok hoş dimi? Uzun süre tutunca hepsi bir anda gidince sonrasında çok farklı bir keyif oluyor
Evet bide sonra bi keyif sigarası yakıyorum en sevdiğim an 😂😂
hahahah abooo. Bende işte sadece küçükte değil büyük için de oluyor bu durum
İshal yapacak şeyler ye sen tutsanda o durmaz😂😂
Alismaya calishemen fark edince tuvalete git
ama olmuyor bee
Altina kacirinca duzelir
Saçma
Ama güzel
sal gitsin
nereye daa
mesane ile ilgili bir şey olabilir az mı su içiyorsun? mesane böbreklerle bağlantılı bol bol su iç bir şey varsa gitsin enfeksiyon kapmış olabilirsin kadın doğum ilgilenir bununla işe yaramıyor dersen molfix tak
ha sen tutuyormuşsun pardon okumamıştım tutma sal gitsin
Yani günde en kötü 5 defa giderim tek seferde yarım litreye yakın sıvı gider az içmem işte.
hobaaa kajsdkjsakjd iyi olmaz biri temizlemez da
e tamam daha ne istiyorsun dünyanın tüm sıçışı sende
hahahahah hemde ne sıçış aksjdsakdasjkd