Detay olarak dosyanın esas numarasını dosya açılış tarihini yazıp başlığa TC cumhuriyet savcılar ve hakimler yüksek kuruluna başlık at ondan sonra şikayetini dilem getir posta ile yolla.
Bana eksik veriyo ve yaptigi etik degil sonucta. Adam simdi beni kiskirtip kendisine hakaret etmem veya zarar vermem icin taciz etse bir de o sekilde dosya acilir yani anladin mi?
Ben 4 ay karar cikartmisim ki 6 ay istedigim halde 4 verdi kafasina gore. Ve adama da sanki magdurmus gibi aleyhimde uzaklastirma karari vermis... inanilmaz.
Kanun ihlali degil mesela etik olmamasi ve dedigim gibi adam beni kiskirtmak icin karar cikartiyo anladin mi, kendisi defalarca zorlama hapsine girdi simdi benimle ugrasiyo olay bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben savcılar ve hakimler yüksek kuruluna şikayet etmiştim.
Dilekcede detay olarak ne var mesela kisaca bahsedebilir misin
Detay olarak dosyanın esas numarasını dosya açılış tarihini yazıp başlığa TC cumhuriyet savcılar ve hakimler yüksek kuruluna başlık at ondan sonra şikayetini dilem getir posta ile yolla.
Tesekkur ederim
Rica ederim
neyini şikayet edeceksin, karşı tarafa yol göstermesi, seni dinlememesi gibi mi yoksa takdir hakkı açısından mı?
Takdir hakki. Ben, sanik icin uzaklastirma karari cikarttigim halde kadin karsi tarafa benim aleyhime uzaklastirma karari vermis. Saka gibi.
tamam hem senin için hem karşı taraf için var. uzaklaştırma kararı almak zor değil kim talep ederse veriyorlar.
Bana eksik veriyo ve yaptigi etik degil sonucta. Adam simdi beni kiskirtip kendisine hakaret etmem veya zarar vermem icin taciz etse bir de o sekilde dosya acilir yani anladin mi?
Ben 4 ay karar cikartmisim ki 6 ay istedigim halde 4 verdi kafasina gore. Ve adama da sanki magdurmus gibi aleyhimde uzaklastirma karari vermis... inanilmaz.
tamam 4 bitince yine iste yine verir, bu şikayetten bir şey çıkmaz bence. açık kanun ihlali göremedim.
Kanun ihlali degil mesela etik olmamasi ve dedigim gibi adam beni kiskirtmak icin karar cikartiyo anladin mi, kendisi defalarca zorlama hapsine girdi simdi benimle ugrasiyo olay bu
Beni saplantili sekilde 3 yildir takip ve taciz eden kendisi, hapse giren kendisi simdi bana satasiyo.
ısrarlı takip, huzur ve sukunumu bozduğundan savcılığa şikayet dilekçesi sunabilirsin.
Evet zaten daha oncesinde, benimle konusabilmek icin mahkemelik oldugunu beyan etmisti sanik. Simdi ustune bu da eklenince saglam bi sikayet edicem.
O hakim kimse onun...
Neysee 🙂
Aynen ondan
Onu savci yuksek kuruluna sikayet et adini ogren
Adini falan biliyorum ki, sicil numarasi da belli. Kararda yaziyo zaten. Belasini istedi, vericem.
Sijayet et ve hakim degistirme talebinde bulun baska hakim baksin.
Mantikli👍 meslegini yapmasini istemiyorum onun. Ihrac etsinler mesleginden.
Onu yapmazlar belki ama senin davana baska hakim gonderebilirler.
Kesin adamla isbirligi ya da adamdan hoslaniyo bilemrm
Eger oyleyse, o ikisi birbiriyle mutlu kisa bi omur gecirebilirler hic uzulmem :D
Hmm kisa derken nasil 😀
Birliktelik seks olarak mi
O ikisi birbiryle mutlu, kisa bir omur gecirebilirler dedim :)
Hm anladim
Kisa derkwn omrleri mi yoksa iliskileri mi 😀
Ömürleri.
Hmm onlari oldrmeyi mi planliyon die acaba dedim 😀
Ben bisey yapmam. Onlar kendileri yaparlar.
Hm bilemem
Ama misal dedim belkk de hakim erkek tarafini tutan bi mantaktir belki
Ne cesit manyaksa bilemem ama kasiniyo. ben hakime bozuntusunu daha once 2 defa uyardim.
"hakime hanim diye hitap edeceksiniz" bana bu sekilde cikisan bi kafa yani dusun seviyeyi :D
Hakime abla de hanim yerine 😀
O hakime kismi yok artik. Teyze bile derim hic sorun degil haha
De gitsin 😀