Hiç güzel bi hayatım yok?

Hiç güzel bi hayatım yok mutlu değilim hiçbir şekilde günün sonunda hep kötü bişey olucak ve zaten kötü olan hayatım çok daha kötüye gidicek gibi bi his var işim yok çalışmıyorum okumuyorumda sevdiğim beni seven kimsede yok ne alıyosam ailemin parasıyla ailem zengin değil ama ne aldıysam şimdiye kadar hep onların çalıştığı şeylerle aldım durumları çokta iyi olmamasına rağmen her dediğimi istediğimi almaya çalıştılar yapmaya çalıştılar ve şimdi ben hiç mutlu değilim özellikle annem için korkuyorum Allah korusun bişey olursa ölürse naparım nasıl yaşarım o kadar korkuyorumki hemde bu duyguyu engelleyemiyorum tetikleyen sağlık problemleride var bu korkuyu doğal olarak ben 24 yaşındayım bu yaşa kadar onlara bağlı kaldım evet bu benim için bişey değil belki ama işte insan annesi sonsuza kadar yanında kalsın istiyor bişey olmasın istiyor nebiliyim anne bambaşka benim için babamda kötü bi insan değil işte kendince iyi istediğimi alır eder ama annem onun yanında sevgisi daha ağır basıyor nedense inanın ve hayatımda kimse yok sevgili arkadaş vs kendime bile bakmayı bilmiyorum çoğu konuda annem uyarıyor beni mesela yalnıs bişey yapsam o düzeltiyor yardım ediyor ben bu korkuyla nasıl başa cikicam yardım edin dünyanın sonuymus gibi geliyor bunların olucagini düşününce
Hiç güzel bi hayatım yok?