Diğer Sigara , alkol kullanıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sigara ve alkol kullanıyor iseniz kullanma sebeplerinin nelerdir neden kullanıyorsunuz Sigara , alkol kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Sigaram var sadece seviyorum ve içiyorum sürekli 0 0 Yorumla
kirazz777 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl sigarayı 1 yıl önce bıraktım. alkolü kırk yılda bir tüketirim 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. Alkolü yılda birkaç kere ortamına göre içerim. Sigaraya gelince normalde içmem fakat şu aromalı olanlardan değişik versiyonlarını ayrı ayrı deniyorum. Kısacası evde hiç sigara olmasa yıllar geçse de aramam. Bağımlısı değilim de diyebiliriz. 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sigara keyfi içiyorum, zevk veriyor. Alkol da ara sıra. 0 0 Yorumla
MrDarcy096 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır kullanmıyorum. Sigara kullananlar kapatılsın. 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sigarayı 10 gün önce bıraktım, alkol sadece cumartesi günleri 0 0 Yorumla
goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kullanıyorum. Sadece arada puro 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Evet ikisine de kullanıyorum tamamen zevk meselesi 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. iyi hatırlattın gidemde yakam 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sadece alkol, keyfe keder 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alkol kullaniyorum zevkime 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 690 cevap paylaştı. Sigara bağımlısıyım ama alkolü nadiren 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 775 cevap paylaştı. Olmaz sexe kötü etkisi var 0 0 Yorumla
mervecevapliyorrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 386 cevap paylaştı. Evet 4 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. alkol arkadaşlarla filan sigara kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sadece alkol kullanıyorum. 0 0 Yorumla
HeyNikiNiki Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 398 cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 595 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
İlkeryuss Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. Yok hiçbiri 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sigara var alkol yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Sigaram var sadece seviyorum ve içiyorum sürekli
sigarayı 1 yıl önce bıraktım. alkolü kırk yılda bir tüketirim
Alkolü yılda birkaç kere ortamına göre içerim. Sigaraya gelince normalde içmem fakat şu aromalı olanlardan değişik versiyonlarını ayrı ayrı deniyorum. Kısacası evde hiç sigara olmasa yıllar geçse de aramam. Bağımlısı değilim de diyebiliriz.
Sigara keyfi içiyorum, zevk veriyor. Alkol da ara sıra.
Hayır kullanmıyorum. Sigara kullananlar kapatılsın.
Sigarayı 10 gün önce bıraktım, alkol sadece cumartesi günleri
Kullanıyorum. Sadece arada puro
Hayır kullanmıyorum..
Kullanmıyom ikisini de
Evet ikisine de kullanıyorum tamamen zevk meselesi
iyi hatırlattın gidemde yakam
Sadece alkol, keyfe keder
Alkol kullaniyorum zevkime
Sigara bağımlısıyım ama alkolü nadiren
alkol nefret ederim
sigara ✔️
Hayır hiç kullanmadım