Diğer Uyumayanlar toplansın gençler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Napıyonuz bu saatte, niye uyumadınız?Müzik dinliyorsanız alalım şarkıları sahneye🙂🙂🙂 Uyumayanlar toplansın gençler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kirazz777 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl öyle boş boş ekrana bakıyorum. keşke boş durmaktansa bi şeyler yapsam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de duvara bakıyordum boş boş buraya geldim Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fön makinesiyle kendimi ısıtıyorum uyumamam lazım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Isınınca daha çok uykun gelmez miİşe yararsa uyku kaçırmaya bende denicem Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Yok ısındıkça mutlu oluyorum bağımlılık oldu ben de Yorumla Soran +1 yıl Güzel ve ilginçmiş 🙂🙂hep mutlu olursun inşallah Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Teşekkür ederim iyi dileklerin için Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Soruları ve görüşleri okuyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende aynı sayılır iyiymiş burası Yorumla behişti89 +1 yıl Çok farklı kafalar var çok değişik soru ve tipler 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hoşuma gitti güzelmiş 🙂 Yorumla behişti89 +1 yıl İyi eğlenceler sana tadını çıkar Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl bir şeyler atıştıracağım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun 🙂 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Uzandim uyurum 2 0 Yorumla
Romantic21 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sıkıldım bende uyku tutmuyor ne yapsak sence 🤷♂️ 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Buralarda dolan 🙂🙂 Yorumla Romantic21 +1 yıl Dolanalım canım yardımcı ol 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Sorulara cevaplara görüşlere bak kafan dağılır🫠 Yorumla Romantic21 +1 yıl Dağılmıyor soluyor belkide tek çare baş başa konuşup dinleyecek bir kafa dengidir 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Yap bi manita 7/24 konuş gardaş Yorumla Romantic21 +1 yıl Konuşalım o zaman yazabilirsen yaz ben yeni olduğum için yazamam ve sen özelsin istersen ulaş Yorumla
klan1910 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. Karsu_ jest oldum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gecer
öyle boş boş ekrana bakıyorum. keşke boş durmaktansa bi şeyler yapsam
Ben de duvara bakıyordum boş boş buraya geldim
İşe gidiyorum
Kolay gelsin iyi çalışmalar
Fön makinesiyle kendimi ısıtıyorum uyumamam lazım
Isınınca daha çok uykun gelmez mi
İşe yararsa uyku kaçırmaya bende denicem
Yok ısındıkça mutlu oluyorum bağımlılık oldu ben de
Güzel ve ilginçmiş 🙂🙂hep mutlu olursun inşallah
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Soruları ve görüşleri okuyorum
Bende aynı sayılır iyiymiş burası
Çok farklı kafalar var çok değişik soru ve tipler 😂
Hoşuma gitti güzelmiş 🙂
İyi eğlenceler sana tadını çıkar
batik gemi semicenk <33
Eskidendi o-kamuran teyzem
bir şeyler atıştıracağım
Afiyet olsun 🙂
Sezen aksu - erkek güzeli
Uzandim uyurum
Sıkıldım bende uyku tutmuyor ne yapsak sence 🤷♂️
Buralarda dolan 🙂🙂
Dolanalım canım yardımcı ol 🙃
Sorulara cevaplara görüşlere bak kafan dağılır🫠
Dağılmıyor soluyor belkide tek çare baş başa konuşup dinleyecek bir kafa dengidir 🙂
Yap bi manita 7/24 konuş gardaş
Konuşalım o zaman yazabilirsen yaz ben yeni olduğum için yazamam ve sen özelsin istersen ulaş
Karsu_ jest oldum
Bi şarkı önersene
Çok yazık çağan Şengül