Güncellemeler
+1 yıl
Mesela başkasına olayları anlatsam eksiksiz anlatırım hep haklı görülürüm ama ben hep bi kaosun ortasında kendimi buluyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
duz ve net ınsanların hayatı kaostur zaten. Yanlısa yanlıs demek ıcın alısılmıs tavırların davranısların alttan alınmasına karsı gelındıgınde kaos cıkar. Haklı kısının haksızlar tarafından cevrelendıgınde de olacak olan bu dur
Kız ben kendim bile sorguluyorum hep mi haklı olursun belki sende sorun vardır diyorum ama yok yanlış da doğruda tektir niye her şey bana kalıyor ben böyle çok sorunlu gibi gözükmek istemiyorum
Senı sorsunlar benden bı tek ben anlarım ınan. Belkı senden daha fazla kaos karmasa sureklı bıseyler anlatma ınsanları bıseylerın yanlıs olduguna ıkna rtme sonunda haklı cıkısımın yorgunluguyla yasıyorum. Gun sonunda haklılık mutluluk getırmıyo bazen ama sorunlu olan sen degılsın oyle de gozukmedıgıne emınım.
Evet ya aynı böyle ben haklıydım ben demiştim olunca için rahatlıyor ama işte çevremde şu an kimse kalmadı dldğdğdğd
boş ver kafa rahatlıyo, bı sure sorna acıklamayacaksın bıle kendı ıcınde kendı muhasabenı yapıp cekılıp ızleyeceksın qeqeq
Zaten yoruldum yaa valla bu insanlar mı fazlaca mal ben mi farklıyım anlamıyorum
Genel olarak ınsanlar mal. Suruye uymayanıda sevmezler. Hele bu zamanda cıkarcı degılsen ıkıyuzlu yalancı vs hıc sevılmezsın. Neredeyse otuzuna gelmıs bı hemcınsın olarak dıyorum neysen o ol dogrularınsan sasma. Insanlar akıl alır gıbı degıl kımseye guvenme kımseyı de cıddıye alma.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!