Diğer Nekadar büyük bir acıymış 😞? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Babam yogunbakimda yatiyor kaç gündür, doktorlar hiç ümit vermiyorlar 😞🥺 dayanamıyorum…. Nekadar büyük bir acıymış 😞? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Burak073436 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun çok iyi bilirim o süreci 1 ay yogun bakım kapısında bekledim sakin kalman mümkün degil ama yaşamla ölüm arası o yogun bakım 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle … görüyorsun bisey yapamıyorsun. Çaresizlik çok kötüymüş 😞 Yorumla Burak073436 +1 yıl Öyle ben kaybettim umarım alıcak nefesi vardır toparlar sadece bilinci açıkmı seni duyar git konuş güç ver o enerji iyi gelir Yorumla Soran +1 yıl Zaten Hergün sabah akşam yanındayız konuşuyoruz hep 😢. Sizinde basiniz sağolsun Yorumla Burak073436 +1 yıl Sagol dostlar sagolsun umarım hayata döner iyileşir devam edin Yorumla Soran +1 yıl Ins …🤲🏻. Doktorlar ümitsiz dedikçe kalbim sIkIsiyor, bir hafta olucak bugün 😞 Yorumla Burak073436 +1 yıl O konuşmalar nefesi keser Sen dirayetli ol Yorumla Soran +1 yıl 🥺 evet… nekadar büyük bir acı 😟 Yorumla Burak073436 +1 yıl Yüksek tut moralini Yorumla Soran +1 yıl Elinde değil 😢 Yorumla Burak073436 +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 39 Yorumla Burak073436 +1 yıl 34 yaşında kaybettim Eylül'de 3 yıl dolucak belli yaşasın ölüm hak hepimiz için hayırlısı için dua et Yorumla Soran +1 yıl Evet ama böyle olmamalıydı 😞… evde aniden kalp krizi geçirmiş Yorumla Burak073436 +1 yıl Sebep gerek ölüme isyan etme Yorumla Soran +1 yıl İsyan değil hasa, sadece vedalasamak 😞… Yorumla Burak073436 +1 yıl Anlıyorum ama nasip buymuş iradeni koru Yorumla Soran +1 yıl 😞 Yorumla Soran +1 yıl Çok kötüyüm Yorumla Soran +1 yıl 😞 nediyecegimi bilmiyofumku… gidip gidip geliyoruz 😢 Yorumla Soran +1 yıl Çok zormus… bogazim düğümleniyor 😢 Yorumla Burak073436 +1 yıl Bir ay eve gitmedim o kapıdan ç ooooo k iyi anlıyorum Yorumla Soran +1 yıl 😞 Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻 Yorumla Burak073436 +1 yıl Senin olsun şu an 3 yıl olucak benim süreç çok yıpratır Yorumla Soran +1 yıl İnsan ne hayattan tat tuz ne uyku aliyor 😢 hicbiseyin anlamı yok Yorumla Burak073436 +1 yıl Başa gelince öyle Yorumla Soran +1 yıl Evet nekadar görmüş…. 😞😢 Yorumla Burak073436 +1 yıl Profilini göremiyorum Yorumla Soran +1 yıl Önemlimi ya Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Yaşayan bilir 1 sene oldu kaybedeli her gün icim acıyor aglamaktan cok zor cooj babasizlik bunları yazarken bile burnumun direği sızlıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😢 Yorumla
DRMarıa Takip Et Bilge Yaş: 54 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun canım dua et ümidimi kesme ins iyilesir 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Sagol canım 😞 Ins tek ümdimiz kalbi atıyor ama cevap vermiyor 😢 Yorumla DRMarıa +1 yıl Uyutuyor lar ondan geccek her şey ons csnim benim annem oleydi 10 gün önce vefat etti Yorumla Soran +1 yıl 🥺 başınız sagolsun Yorumla Soran +1 yıl Uyutmuyorlar …. 😞 İlk 3 gün uyuttular , uyanmıyor 😢 Yorumla DRMarıa +1 yıl Anladım dua et bekle Yorumla Soran +1 yıl 😞🤲🏻 Yorumla DRMarıa +1 yıl Üzülme canim artık bende yanında olmasam dua ederim desteğim sana Yorumla Soran +1 yıl 🤲🏻😞 Sagol canim Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çok geçmiş olsun.Beklemenin insanın canını acıttığı saatler. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle 😢 Yorumla
KingEmin47 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Çok geçmiş olsun tez zamanda babana kavuşursun inşallah 🙏🥺 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Tsk ederim … ins 🤲🏻😞 Yorumla KingEmin47 +1 yıl Durumu nedir babanın bilinci açıkmı şu an? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyoruz.. cevap vermiyor hicbsieye 😞😢 Yorumla KingEmin47 +1 yıl Bende dedemi kaybetmiştim bundan 3 yıl önce mekanı cennet olsun 😭 Yorumla KingEmin47 +1 yıl Doktorlar ne diyo peki Yorumla Soran +1 yıl Başınız sağolsun sizinde Yorumla Soran +1 yıl Ümit vermiyorlar pek… tedâviye cevap vermediği için 😞 ama iki hafta yogunbakimda kalanlar varmış, daha 1 hafta olmadı Yorumla KingEmin47 +1 yıl Rabbim babana tez zamanda kavuşmayı nasip eylesin Allah’ım Şifalar Versin 🤲🤲🤲 Yorumla Soran +1 yıl 😞🤲🏻 Aminnnnnn insallah Yorumla KingEmin47 +1 yıl Dualarımız seninle Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun 😞🤲🏻 Yorumla
ahmetttt58 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Allah şifa versin inşallah. İki iyilikten birini versin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin 😟🤲🏻 Yorumla
Graceeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Seni o kadar iyi anlıyorum ki... entube mi babanız? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cevap vermiyor hiç tedâviye 😞 Yorumla Graceeeee +1 yıl Herşeye hazır edin kendinizi rabbim merhamet etsin korktuguna ugratmasin inşallah Yorumla Soran +1 yıl InsAllah 🤲🏻 Yorumla
alfa-N Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çok geçmiş olsun allah şifa versin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin 🤲🏻 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. darısı benimkine 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değişmek için elimden geleni verirdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun çok iyi bilirim o süreci 1 ay yogun bakım kapısında bekledim sakin kalman mümkün degil ama yaşamla ölüm arası o yogun bakım
Aynen öyle … görüyorsun bisey yapamıyorsun. Çaresizlik çok kötüymüş 😞
Öyle ben kaybettim umarım alıcak nefesi vardır toparlar sadece bilinci açıkmı seni duyar git konuş güç ver o enerji iyi gelir
Zaten Hergün sabah akşam yanındayız konuşuyoruz hep 😢.
Sizinde basiniz sağolsun
Sagol dostlar sagolsun umarım hayata döner iyileşir devam edin
Ins …🤲🏻.
Doktorlar ümitsiz dedikçe kalbim sIkIsiyor, bir hafta olucak bugün 😞
O konuşmalar nefesi keser Sen dirayetli ol
🥺 evet… nekadar büyük bir acı 😟
Yüksek tut moralini
Elinde değil 😢
Yaşın kaç
39
34 yaşında kaybettim Eylül'de 3 yıl dolucak belli yaşasın ölüm hak hepimiz için hayırlısı için dua et
Evet ama böyle olmamalıydı 😞… evde aniden kalp krizi geçirmiş
Sebep gerek ölüme isyan etme
İsyan değil hasa, sadece vedalasamak 😞…
Anlıyorum ama nasip buymuş iradeni koru
😞
Çok kötüyüm
😞 nediyecegimi bilmiyofumku… gidip gidip geliyoruz 😢
Çok zormus… bogazim düğümleniyor 😢
Bir ay eve gitmedim o kapıdan ç ooooo k iyi anlıyorum
😞 Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻
Senin olsun şu an 3 yıl olucak benim süreç çok yıpratır
İnsan ne hayattan tat tuz ne uyku aliyor 😢 hicbiseyin anlamı yok
Başa gelince öyle
Evet nekadar görmüş…. 😞😢
Profilini göremiyorum
Önemlimi ya
Yaşayan bilir 1 sene oldu kaybedeli her gün icim acıyor aglamaktan cok zor cooj babasizlik bunları yazarken bile burnumun direği sızlıyor
😢
Geçmiş olsun canım dua et ümidimi kesme ins iyilesir
Sagol canım 😞
Ins tek ümdimiz kalbi atıyor ama cevap vermiyor 😢
Uyutuyor lar ondan geccek her şey ons csnim benim annem oleydi 10 gün önce vefat etti
🥺 başınız sagolsun
Uyutmuyorlar …. 😞
İlk 3 gün uyuttular , uyanmıyor 😢
Anladım dua et bekle
😞🤲🏻
Üzülme canim artık bende yanında olmasam dua ederim desteğim sana
🤲🏻😞 Sagol canim
Çok geçmiş olsun.
Beklemenin insanın canını acıttığı saatler.
Aynen öyle 😢
Çok geçmiş olsun tez zamanda babana kavuşursun inşallah 🙏🥺
Tsk ederim … ins 🤲🏻😞
Durumu nedir babanın bilinci açıkmı şu an?
Bilmiyoruz.. cevap vermiyor hicbsieye 😞😢
Bende dedemi kaybetmiştim bundan 3 yıl önce mekanı cennet olsun 😭
Doktorlar ne diyo peki
Başınız sağolsun sizinde
Ümit vermiyorlar pek… tedâviye cevap vermediği için 😞 ama iki hafta yogunbakimda kalanlar varmış, daha 1 hafta olmadı
Rabbim babana tez zamanda kavuşmayı nasip eylesin Allah’ım Şifalar Versin 🤲🤲🤲
😞🤲🏻 Aminnnnnn insallah
Dualarımız seninle
Allah razı olsun 😞🤲🏻
Allah şifa versin inşallah. İki iyilikten birini versin
Amin 😟🤲🏻
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... entube mi babanız?
Cevap vermiyor hiç tedâviye 😞
Herşeye hazır edin kendinizi rabbim merhamet etsin korktuguna ugratmasin inşallah
InsAllah 🤲🏻
Çok geçmiş olsun allah şifa versin.
Amin 🤲🏻
darısı benimkine
Değişmek için elimden geleni verirdim