Ben İstanbul dogumluyum ama askerligimi Hakkari, de yaptim. Gorduklerim sunlardi. ihbar gelen magaralara gidince. askerler once uyari yapiyorlar cikin diye ama onlara ne yapiyor bu uyariya karsi? Keleslerle. Mehmetcige ates aciyorlar.. askerde. misket bombasi denileni aninda iceri atiyor tabii. Neyse. icerdekiler teslim olunca. Magaraya giren askerler. ilk once cok buyuk bir pis koku duyuyorlar. bu mecburen tuvaletlerini. etrafa biraktiklari icin ve buzdolabi olmadigi icin kokmus yiyeceklerden gelen kokular. ve mecburiyetten bu kokmus yiyecekleri yiyorlar ve hasta oluyorlar. O pislikte ve bitmedi her Pkk, li en az. 6 ay yikanamiyor. Magarada su Yok nasil yikansinlar.. hepsi culup. Yani. Kurt arkadaslara soru burada. SORU= Yonetici. Denenler. Sizi daha cagiriyor Bunu belli bir parti araciligiyla veya degisik yollarla yapiyor. Sizi Kurt arkadaslar ailenizi yurdunuzu birakip neden. daga cikip o pis kokan magaralarda. yasayacaginizi bile bile ailenizi uzun sure goreneyeceginizi bile bile. O orgute girmeyi Kabul ediyorsunuz? Akil almiyor. Boyle bir orgute katilip hayatinizi kaydiriyorsunuz. yonetenler avrupalarda keyif catarken. neden Boyle bir orgute katiliyorsunuz? ( inshallah Kurt kokenli arkadaslar gorur ve gerekirse. gizli uye olarak cevap verirler. inanin cevap. veren arkadaslara en ufak bir saygisizlik olmayacaktir.. Kardesce konusalim. herseyi birakip o tur berbat bir yasami secmek ve o sekilde yasamayi Kabul etmek. Nasil bir duygu? Bunu. ogrenmek lazim Kardesce kirmadan. konusarak.
Kurt arkadaslara bir soru?
Güncellemeler
+1 yıl
Kurt kardeslerimizin daga cikmadan once iyice dusunmesi gerekir dagda hayat cok zor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
PKK'ya katılanlar böyle bok gibi yaşayacağını tahmin etmeden katılıyorlar, ellerine silah alıp savaşacak gerilla olacak beyinsiz itler dışarıdan PKK, onlara çok diri temiz disiplinli tertipli eksiksiz gibi geliyor öyle gösteriliyor. Kürtler üstelik müslüman ama maalesef, Vatan toprak uğruna ölünce de şehit olunmuyor. Şehitlik sadece cihad edenleredir.
Anladim ve o serefsiz Mehmetcige. Kursun stan. Pkk, lilar. oldulermi. digger Pkk, lilar Onlari "Sehit" olarak Kabul. Ediyorlar.. Tovbe Tovbe? Hem Mehmetcige kursun atacaksin. Oluncede. Sehit olarak adlandiracaksin..". Onlar. Aslinda. ". Ne Sehit ne Gazi oldular BK. Yoluna gitti. Niyaziler". Lafi onlarin durumunu acikliyor
Onlar leş oluyorlar şüphesiz ama Vatan ve toprak uğruna ölen de şehit olmuyor. Kur'an şehitliği tek bir merkez topluyor, Allah yolunda cihad edenler. Bunlar şu an kimler? İslam'a Müslümanlar'a karşı savaş açanlara karşı savaşanlardır.
Günümüzde Gazze'de ki Mücahitler.
İdlib'te ki muhalifler, onlar Esad Allah'tır diyip üzerlerine bomba yağdıranlara karşı savaşıyor.
Geçmişte de en yakın dönem Afganistan'ın ABD ve batıdan kurtulması diyebiliriz.
Isin garibi. Allahin gonderdigi kitaplari degistirenler Dunyayi yonetiyorlar? Ben yurt disinda yasiyorum burada Atlantic City diye bir Kumar Kenti var tum Arap zenginleri kumarhanelerin onune Mersedesleri ile geliyorlar Kumar oynuyorlar ve oyun bitince bes yildizli otellerde. Cok guzel ve iyi giyimli bayanlarla birlikte oluyorlar.( Bizim Zina dedigimiz sey bu) ve Filistinlilere yardim falan hayatta. Dusunmuyorlar
Arapları Allah kahretsin, boşuna mı peygamber indi bunlara çoğu halen cahiliye döneminde ki gibi yaşıyor. Hristiyanların verdiği mücadelenin yarısını bile vermiyor aşağılıklar
Evet. Cahiliye doneminde yapiyorlar.. bulundugum ulkede bulunan Kumar sehrindeki kumarhanelerin her bir Lux. Bina ve otoparklari var. Otoparka arac cektirmekle ugrasmak istemeyen. Zengin Araplar. Kapinin onune Lux. Mercedeslerini gorevliye birakip iceri giriyorlar Kumar oynadiktan sonra kapinin onune. Mercedeslerini. Bekliyorlar ve Mercedeslerini. Garajda. Getiren gorevliye. En az Yuz veya ikiyuz. Dolar bahsis verip. Araclariyla. Hemen. Lux bes yildizli otellerine gidip. Karl dairelerinde. Onceden ayarlanmis. Guzel iyi giyimli. Kadinla bulusup geceyi bes yildizli otellerde geciriyorlar. ( ulkelerinde. Musluman goruntusu yapan Musluman. Gorunenlerin. Yaptiklari bunlar ve. yurtdisinda yasayanlar goruyor Bunu ama ac insanlara yardim yapalim Yok?
Sehitlik Makami. Cok derin anlamli. Ama. Ortadoguda herkes Kenti olusunu Sehit olarak adlandirip. yalnis. ya da dogru savasanlara. savasma gucu veriyorlar
Kürdüm ama asla PKK'yı savunmam da desteklemem de.. siyasetle de alakam yoktur.
Allahina Kurban... Aslinda su ulkede Yani durumdayiz. Adana Ceyhandaki. Koyumuz. Cok fakir
Hic. Unutmam koye gitmistim. Halamin oglu " ana ne zaman et yiyecegiz" . diye anasina sormustu halam ne etsim ne yapsin sarilip aglamisti ogluna.
Mesela. Bu ulkede dogmus aslan gibi Kurt kardeslerimizde. Var. Al. Mehmet Simsek Maliye. Bakani. Al. Amed, li. Aslan Fenerbahcenin. Baskani Aziz. Yildirim. ve Aziz baskan. Baskan olmadanda Zengindi
Amed, de. Cocuklari icin. Gecebgunduz. Nobet tutan. Analarimiz. Cocuklarini alip daga gonderen. O pis magaralarda yasamalarina sebep olan partite haklarini hella etmiyorlar
Yukarida Ayni durumdayiz. Yazdim yalnis gitmis Ozur