Diğer Hey bakarmisin iz bi kimyacılar? Xxddkzl Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bi fare ilacindan 3 kutu içmiş bı insan ne kadar sürede ölür kimya ile haşır neşir olan arkadaşlar cevaplayabilirmi Güncellemeler+1 yıl İyi geceler sizlere ben gidiyorum son kez sesini duyayim Hey bakarmisin iz bi kimyacılar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmiyorum, ama inşallah öyle bir şey yapmamışsındır 0 4 Yorumla Xxddkzl +1 yıl Yaptimda işte ne kadar sürede etkisini gosterir ona göre erkek arkadaşıma paragraf bide video hazirliyicam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yapiyosun demi? Bir erkek için yapmış olamazsın bunu kendine Yorumla Xxddkzl +1 yıl Hayır sadece sktri Botan bı hayat bana destek olan sevgilim ona yalanlar söylemem hak etmiyorum onu ama ondan başka sevenimde olmadı ayrılmak istediğini söyledi artık benimde zaten yapmama engel olan kişiydi kendisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence şu an mantıklı düşünemiyorsun Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 330 cevap paylaştı. Min 2saat, Max bir kaç gün değişir 1 0 Yorumla
dilaraaydınnn88 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl naptın birine mi içirdin 0 14 Yorumla Xxddkzl +1 yıl Şey içtim de Yorumla dilaraaydınnn88 +1 yıl kanka manyak mısın git direkt doktora öldürğr valla Yorumla Xxddkzl +1 yıl Öyle olmasını istiyorum da belli bı süre var mı ona göre paragrafimi hazirliyicam erkek arkadaşıma gondericem ölmeden gonderebieuim diyesordum Yorumla dilaraaydınnn88 +1 yıl saçma sapan konuşma lütfen git acile Yorumla Xxddkzl +1 yıl Acile gitmeye niyetim mi var sence Yorumla dilaraaydınnn88 +1 yıl henüz olmediysen hala yapacak çok şeyin vardır Yorumla Xxddkzl +1 yıl Belkide ölmek benim elimdedir yapacak biseyim kalmadiysa Yorumla dilaraaydınnn88 +1 yıl öldürmeyeb allah belki bir çıkışı var ne erkeği boş ver bak önüne Yorumla Xxddkzl +1 yıl Belkide benim yapmamı bekliyordu allah Yorumla dilaraaydınnn88 +1 yıl bende zorluk gördüm bende düşündüm ama allah işaret gönderdi bak biraz etrafına Yorumla dilaraaydınnn88 +1 yıl her zorlukta pes mi edeceksin Yorumla Xxddkzl +1 yıl Pes etmemem şu an pes etmeme neden oldu Yorumla dilaraaydınnn88 +1 yıl kalk güçlen gelirim bak dövmeye hadi acile Yorumla dilaraaydınnn88 +1 yıl bak bize sorman bşle işaret belki çlmüştün şimdiye kadar Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Umarım içmemişsindir 0 8 Yorumla Xxddkzl +1 yıl İçtim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acile git Yorumla Xxddkzl +1 yıl Acile gitmek istesem buraya soru sormazdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an doğru kararlar veremiyorsun iyice her şey geç olmadan git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendini düşünmüyosan aileni düşün Yorumla Xxddkzl +1 yıl Hayatımda verdiğim tek doğru karar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öbür tarafta yatacak yerin yok biliyorsun deilmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalk acile git, hala vaktin varken Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilmiyorum, ama inşallah öyle bir şey yapmamışsındır
Yaptimda işte ne kadar sürede etkisini gosterir ona göre erkek arkadaşıma paragraf bide video hazirliyicam
Şaka yapiyosun demi? Bir erkek için yapmış olamazsın bunu kendine
Hayır sadece sktri Botan bı hayat bana destek olan sevgilim ona yalanlar söylemem hak etmiyorum onu ama ondan başka sevenimde olmadı ayrılmak istediğini söyledi artık benimde zaten yapmama engel olan kişiydi kendisi
Bence şu an mantıklı düşünemiyorsun
Min 2saat, Max bir kaç gün değişir
Bir ors.. pu co.. cu icin deymez.
naptın birine mi içirdin
Şey içtim de
kanka manyak mısın git direkt doktora öldürğr valla
Öyle olmasını istiyorum da belli bı süre var mı ona göre paragrafimi hazirliyicam erkek arkadaşıma gondericem ölmeden gonderebieuim diyesordum
saçma sapan konuşma lütfen git acile
Acile gitmeye niyetim mi var sence
henüz olmediysen hala yapacak çok şeyin vardır
Belkide ölmek benim elimdedir yapacak biseyim kalmadiysa
öldürmeyeb allah belki bir çıkışı var ne erkeği boş ver bak önüne
Belkide benim yapmamı bekliyordu allah
bende zorluk gördüm bende düşündüm ama allah işaret gönderdi bak biraz etrafına
her zorlukta pes mi edeceksin
Pes etmemem şu an pes etmeme neden oldu
kalk güçlen gelirim bak dövmeye hadi acile
bak bize sorman bşle işaret belki çlmüştün şimdiye kadar
Umarım içmemişsindir