+1 yılEskiden olsa evet, şimdi insan olsun sadık ve dürüst olsun, asıl dindarlık o diyorum... Çok 5 vakit namaz kılan gördüm, orucunda.. ama hak yiyeninden tut da eşini aldatan, çocuğuna kötü davranan... Daha geçen sarıklı, hoca götünümlü tüccar, malındaki kusuru bana satmak için kalemle örttü ve görüp uyardım. İçi dindar ve dışı da buna göreyse o adamı eşim olarak seçerim.
24 Yorumla- +1 yıl
kimse kimsenin günahını yüklenmez. (: sen ne gerekiyorsa onu yap. Allah sana darılmadı ve gücenmedi emin ol.
- +1 yıl
Allah (C. C) Teala beni sever :)) Ben de O'nu çok sever ve korkarım...
- +1 yıl
güzel, maşallah böyle devam et (: allah c. c ile aranı iyi tut her zaman
- +1 yıl
:))
En İyi Cevaplar
+1 yılTabikide isterim istemeyenlerede şaşırdım. Allah'tan korkmayan insandan uzak durmak lazım... Allah gönlümüze göre olanı nasip etsin.
58 Yorumla- +1 yıl
Düşünce güzel, kılık ve kıyafeti de düzeltirsen (: sana cennetin hangi kapısından içeri istersen gir denir..
- +1 yıl
Kılık kıyafetimde bir abartı yok hazır hissetmem gerek önce :) hevesle kapanıp sonradan açılmaktansa iyice bu fikre alışmak gerek bence
- +1 yıl
O vesveseden kurtulmalısın (: emin ol şeytanın fikri bu. sen hiç vakit kaybetme inş. Allah yardım der (:
- +1 yıl
Inşallah :)
- +1 yıl
İnş (:
- +1 yıl
Naftalin kokuyosunuz
- +1 yıl
Herkes birbirinin düşüncesine saygı duymalı
- +1 yıl
@kırmızıojeliben burdan orası naftalin kokmaz (: hayal perst olma, aldın koku başka bir şeyin kokusudur.
öyle istiyorum elbet
ben 5 vakit namazımı kılıyorsam o da kılacak
ben sabah 5 te kalkıyorsam o da kalkmalı
inancı olmayan insandan her türlü kötülüğü beklerim ben31 Yorumla- +1 yıl
allah kabul etsin. (:
Diğer konusunda 892 cevap paylaştı. Ben bazen dusunuyorum. Ben evde imam olsam esim arkamda namaz kilsak. 6-7 yil sonrada cocugumuzla beraber cemaat yapariz. Ne guzel olur aslinda
73 Yorumla- +1 yıl
allah gönlüne göre versin (:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılPeygamber efendimiz Aleyhissalâtu Vesselâm'ın sözleri var Kadınla şu 4 şey için evlenilir: Malı için, asaleti-soyu- için, güzelliği için ve dini için. Sen dindar olanı tercih et, mesut olursun.
32 Yorumla- +1 yıl
öyle yapıcaz da işte (: pat diye bulunmuyor. Hepsi evlerinde kuran okuyor, bazılarıda belki hafız. Anneleri yanlarında sürekli :p karşılaşamıyoruz kızlarla. s. a diyip konuya dahil olucaz ama işte.
- +1 yıl
Allah hayırlısını nasip eder inşallah şüphe yok.
+1 yılevet ama artık okadar zor ki,...
kaç kişi dini inanca önem verdiğim
İçin bunu kullandı ama hep göstermelikmiş...
öyle birisi vardır inşallah kaderimde. ☺️25 Yorumla- +1 yıl
Öz güvenim tavan yaptı su anda (:
- +1 yıl
"tesettüre uygun giyinmiyorsan" dini inancına bağlı olan birisi evlenmez tarzında yorum yapmışsınız bir tane üye ye.
Affınıza sığınaraktan söylüyorum, kolunda dövme olan. Hz. muhammed sallalahu aleyi vessellem efendimizin lanetlediği bir sey bu o insan nasıl dini bütün bir bayanla evlenmek ister o halde bende oyle sorayım size?
Peki bende size ozaman sadece kolunuza bakarak tanımadan yargilayayim
Dinle alakasi yoktur bunun diyeyim.
Her tesettürlü sadece dinimizin bir gorevini yerine getiriyor olabilir ya diğer islami gorevlerimiz? Ve başı acik olan bir bayan belki kapatmak icin o kutsal dinimizce onemli olan basortusunu daha örtmek icin kendisiini henüz hazir etmiyor olabilir, belki dört dörtlük hissetmiyordur onun icin ama diğer dinj gorevlerini yerine getiriyor olabilir.
(Kolunuzdakini dövme
Olarak gordum Eğer değilse affola. - +1 yıl
Sorduğun soruların cevabını (verdim) Umarım yeterli gelir.
Affınıza sığınaraktan söylüyorum, kolunda dövme olan. Hz. muhammed sallalahu aleyi vessellem efendimizin lanetlediği bir sey bu o insan nasıl dini bütün bir bayanla evlenmek ister o halde bende oyle sorayım size? (Tövbe ettim..)
Her tesettürlü sadece dinimizin bir gorevini yerine getiriyor olabilir ya diğer islami gorevlerimiz? Ve başı acik olan bir bayan belki kapatmak icin o kutsal dinimizce onemli olan basortusunu daha örtmek icin kendisiini henüz hazir etmiyor olabilir, belki dört dörtlük hissetmiyordur onun icin ama diğer dinj gorevlerini yerine getiriyor olabilir. ( Ey insanlar! Muhakkak ki Allah'ın vaadi haktır. Öyleyse dünya hayatı sizi sakın aldatmasın. Aldatıcılar da sizi Allah ile (affına güvendirerek) aldatmasınlar. "FÂTIR suresi, 5. ayeti" tefsiri ) - +1 yıl
Elhamdulillah allah dogru yoldan sasirtmasin..
Siz dovmeyi yaptirdiniz yanlis oldugunu bir vesile ile gordumuz belkki ve tovbe ettimiz.
Ama belki o basi acik olan bir bayana da vesile gerek ve o vesilede evlenecegi eşi olacak.
Bilemeyiz. ((: - +1 yıl
Ben hep hayatımın alt üst olmasından korkardım, hayatım bir alt üst oldu üstü altından çok daha iyimiş. Vesveseye gelmesin kimse, allah'tan daha iyi bir dost ve daha iyi bir veli bulamadım ben. İşledim günahlardan korkmuyorum ben. Allah'a karşı kulluk görevimi tam olarak yerine getirmediğim için utanıyorum. Ebedi hayatta günahlarımı hatırlayıp allahın huzurunda boynumu bükmekten utanıyorum. Ben kimseyi yaptığı şeylerden dolayı yargılamıyorum ama bir şeyleri yoluna koymak için vakit bekleyenleri vesveseye gelmeyin diyorum. Şeytan, damarınızdaki kanda gezer, allah kıyamet gününe kadar böyle hüküm vermiş. Başka da söylemek istediğim bir şey yok
Anlaşamayız.. zaten biriyle anlaşamadım ailesinde açık yok diye sürekli kapanmamı istiyordu, değiştirmeye çalıştırıyordu. Benim ailede tam zıttı ne onun ailesi beni istedi, ne de benim ailem onu istedi. Herşey sevmeyle olmuyor. Zaten bu anlaşmamazlıklar olunca uzatmanın anlamı yok.
Günahkar değilim yine ibadetlerimi özel günler yaparım. Fakat kapanmak, sürekli namaz kılmak beceremem.12 Yorumla- +1 yıl
İnsanın özüne dönmeye çalışması güzel birşey, allah hidayet etsin. hakkında hayırlısı neyse o olsun
- +1 yıl
Öbür tarafda mecburen becericeksin
Diğer konusunda 314 cevap paylaştı. Maun tokatı yemiş dinci olmadığı sürece tabii ki gerçek bir dindarla evlenmek neden olmasın.
Mesele namazı orucu değil benim için. Kuranın mesajını yaşıyor mu? Din istismarcılarına sesi çıkıyor mu? Sömürüye karşımı? İhtiyaçtan fazla malını infak edecek yüreği, cesareti var mı? Daha doğrusu 40 ta 1 ci mi yoksa 40 ta 39 cu mu? :)
Tabi öyle bir insan bulmak kolay değil. Biz öyle olabildik mi önce aynada kendimize çeki düzen verelim Allah elbet dengimizi yollar inşallah.11 Yorumla- +1 yıl
inşallahurahman (((:
+1 yılTek hayalim bu inşallah çıkar bir gün bir yerlerden.
34 Yorumla- +1 yıl
Profil resmin güzelmiş
- +1 yıl
Ben bu yüzden geniş yerlerde dolaşıyorum, çıkarsa zorluk yaşamasın diye ((((: hayırlısı..
- +1 yıl
Kalpleri temiz tutmaya devam hayırlısıyla olur herşey
- +1 yıl
Öyle evet, o kadar ayet var. İman ettik (: sabretmek gerek. hayırlısı
+1 yılTam da öyle birini istiyorum. Allah iyileriyle karsılastırsın. Ki öyle biri Allah icin sever.. O ne hoş bir sözdür
12 Yorumla- +1 yıl
Maşallah (: güzel söyledin.
- +1 yıl
öyle birine bakmazsınızki
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde böyle erkekleri kızlar pek istemiyor. Nerede serseri inançsızlar var bir çoğu onların peşinde.5 vakit namaz kıldığını, alkol kullanmadığını öğrenince kaçıyorlar. Maalesef o eskidendi. Var mı acaba evlenince beni sabah namazına kaldırıp beraber namaz kılacağımız Allah için seveceğimiz bir kız.
02 Yorumla- +1 yıl
Biz allah razası için yapıyoruz (: allah bize yeter.
- +1 yıl
Elbette şüphesiz ki Allah bize yeter. O ne güzel bir dost ne güzel bir vekildir. Allah-ın ipine sımsıkı sarılalım ki kurtuluşa erelim. İnşallah. Gerisi sinek vızıltısı.
bu zamana kadar hep öyle bir eşim olsun istedim ama öyle birileri yok etrafımda ne yazık ki
16 Yorumla- +1 yıl
bizde arıyoruz da :p nerde bulucaz bilmiyoruz.
- +1 yıl
Amin (:
- +1 yıl
Konyada var
- +1 yıl
benimde konyayla bir alakam yok (:
+1 yılkızların isterim samimiyetlerine inanmıyorum çünkü öyle bir insan serserilik kıza yavşaklık vs şeyler yapmaz ve göz önünde değildir kızlar böyle bir erkeği rededer özgüveni yğksek yakısıklı diye saydıklarınla alakası olmayan adamla evlenirler cogu hikaye bunların
08 Yorumla- +1 yıl
Yok yok, öyle kızlar varki görsen şaşırırsın (: ben görüyorum bazen. Dünyayı koysan önüne gözü görmiyor.
- +1 yıl
100 kişiden 1 tanesi öyle siteyi görmğyonmu her kız aynı nerdeyse
- +1 yıl
Sen boşver siteyi (: Real'e bak. Üsteki mahale dinsiz, alttaki mahale dindar olabilir. Boşver sen.
- +1 yıl
yok arkadaş dışarda hemen hemen aynı sonucta burakilerde insan ya da dışardaki insanlardan olusuyo sonucta burası
- +1 yıl
az önce 100 taneden 1 tane var dedin bu sitede (: dışarda bu oran daha fazla. O yüzden bıraya takılma sen.
- +1 yıl
hayır dışarı içeri farketmiyo
- +1 yıl
sen gene umudunu yitirme (:
- +1 yıl
bence yok umut :))
Istedigim aradığım türde bu şekil inşallah da olacak
12 Yorumla- +1 yıl
allah gönlüne göre versin (: kim böyle bir yuva kurmayı murad ediyorsa.
+1 yılBas üstúne, ama samimi olan bunu "tavlamak" icin kullanan degil. Benden önce de Allahina itaatkar olan. InsaAllah...
21 Yorumla- +1 yıl
inş ((:
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle birini buldum mu başımın tacı edecem..
Tabii anlaşabilirsem!11 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı (:
Hayır asla :)) ( Ateistim ) . Bütün dinler benim mantığım ile çelişiyor. Tevrat, İncil ve Kur'an'ı okudum. Ama din - bilim, mantık, ahlak hepsiyle çelişiyor bana göre. O yüzden aynı şekilde kaos anlarında duygusallıktan ziyade mantıkla hareket eden insanları etrafımda görmek isterim zaten.
02 Yorumla- +1 yıl
Sana bunu izah ederler merak etme. Şüphe duyduğun şeylerin hak ve gerçek olduğunu anlıcaksın. bekliyelim.
- +1 yıl
Bu bir manevi mesele ve isteyen istediğine inanmakta sonuna kadar özgürdür. Kendimiz gibi düşünmüyor diye bir başkasını eleştirme veya dışlama hakkı kimseye verilemez. Senin için doğru olan seni benim için doğru olan da beni mutlu ediyorsa daha da eleştiri yapmanın bir faydası olmaz diye düşünüyorum.
- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a çok şükür eşim böyle biri. ama badem bıyıklı değil. tipine bakınca içini anlamaz kimse.
13 Yorumla- +1 yıl
Oda olur merak etme, emin ol ki o da kılık kıyafeti değiştirmeyi düşünüyordur sor sana söyler (:
- +1 yıl
kılık kıyafeti iyidir, beğenirim. ama badem bıyığı ben sevmiyorum zaten.
- +1 yıl
(((: badem bıyık konusunu anlayamadım ben.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim istemez diyecem ama istemeyenlerde varmış ilginç..
40 Yorumla
+1 yılTabii ki :) Öyle erkek var mı? :) Ama benim dinen yaptıklarıma ya da yapmadıklarıma karışmayacak
03 Yorumla- +1 yıl
Empati yap bakalım sen kabul edermisin (:
- +1 yıl
Ben dini bütün biri olsam biraz ısrar ederdim namaz kılması için konuşmaya çalışırdım ama kabul etmiyorsa yani istemiyorsa zorlamanın bir anlamı olmadıgından karışmam. Dinde zorlama yoktur
- +1 yıl
evet yok, insanın özüne dönmesi gerek, en azından bunu düşünmeli (:
+1 yılistemezdim heralde.. herseyi dort dortluk yapanlardan hazzetmiyorum
20 Yorumla
+1 yılİstemezdim. Sadece müslümanlar için değil, hristiyanlar ve yahudiler için de geçerli bu. Sorgulayan insanla iletişimim daha iyi olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi sorgulayan insanlar çok sayılı.
Kesinlikle evleneceğim kişinin namazlı niyazlı olmasını isterim
13 Yorumla- +1 yıl
Bende istiyorum da kızlar ulaşamıyoruz :p anneleri var yanlarında genelde.
- +1 yıl
Göremiyoruz ki, usulunu tatpik edelim (((:
+1 yılşimdi birçok kişi beni yargılayacak ama ben böyle biriyim dininde imanında olan bir kişiyle evlenmem ben
01 Yorumla- +1 yıl
neden
+1 yılHep isterler herkes ister ne kadar yaşadığımız önemli önce bizim yapmamız Lazım ki gönlümüze göre olanı hakedelim her günahı işleriz ama Müslüman olsun doğru olsun..
03 Yorumla- +1 yıl
seninde yaşın var benim kadar (: hadi bir gayret et sende, olur her şey allahın izniyle.
- +1 yıl
İnşallah😊Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin
- +1 yıl
amin (:
Eger bunlara ek olarak gercketen ahlaklı ve dünyaya saygılı ise neden olmasın? Aksine cekicidir ama malesef ülkede bir orantısızlık var.
10 Yorumla
+1 yılPeygamber efemdimiz cehennemde kadinlarin cogunlukda olucagini demisdi surda oylamaya bakilirsa bile sonuc belli
02 Yorumla- +1 yıl
allah yardımcımız olsun
- +1 yıl
Amin
istemezdim çunku onun gibi bir eşe sahip olmaya hakkım yok ben bazı dini görevlerimi yerine getirmiyorum onun eşi olmam haksızlık olur
05 Yorumla- +1 yıl
öyle düşünme beraber yerine getirirsiniz senide teşvik eder şahsen öyle olmasını isterdimki ben eşlik edeyim ona
- +1 yıl
bu konu farklı ama
- +1 yıl
Allah hidayet etsin olur inş sen gayret et (:
İsterdim. tabi niye istemiyim
12 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı (:
Elbette neden istemeyim? Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah
12 Yorumla- +1 yıl
amin (:
- +1 yıl
amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalben ibadetlerini yapan sevgisi de saygısı da bol olan birine kimse hayır demez
çünkü öyle kişiler artık çok az16 Yorumla- +1 yıl
namaz olmasın, kalbin mi ibadet etsin demek istedin?
Cevap sahibi+1 yılibadetlerini ALLAH için yapan demek istedim
- +1 yıl
(: ibadet allah için yapılır zaten. Farklı bir şey söylersin sandım. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılALLAH için yapılan ibadetle kalp temizlenir
sabrıda bilir sevmeyide sevilmeyide
kalben yapılmamış ibadetlerle iyi biri olmak zordur- +1 yıl
Anlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılanladığın için teşekkürler
Abartılmadığı sürece saygı duyarım, ahlaklı merhametlı olması da kafidir.
04 Yorumla- +1 yıl
abartı derken neyi kast ettin?
- +1 yıl
Bu evliliğimi etkileyecek şekilde olmamalı. İbadet abartıldığında mutlaka ki sorun çıkıyor.
Örneğin akşam olduğunda insan eşiyle muhabbet halınde olmak ıster, ama cevremde goruyorum kadınlar bır odayı tamamen namaza ayırıp butun aksam namaz kılıyorlar.
Ya da aman namaz saatim kaçtı deyip, annesı yogun bakımdayken gelmeyen bır erkek gıbı.
İnsanlar olarak bu zamanda orta yolda yasayamıyoruz.
Bu yuzden 'abartmadan' deme geregı duydum.
Peygamberımızı ornek verıyorlar, hangımız O'nun gıbı olabılırız ki...
Sadece örnek alabılırız. Kı bunu ornek alırken dahı abartan, ekleyen cıkaran bıreyler dinden bahsedınce soguyorum. - +1 yıl
Bir müslüman namazını geçirmemeli, annesisi babası veya eşi dahil komada olsa... Evine kapanan ve sürekli namaz kadınlarıda taktir ediyorum ki, onlar mutlaka geçmişte kılamadığı namazları kaza ediyordur. Peygamber efendimizi örnek almaya çalışıyoruz (: sonra abartı deniyor. Peygamber efendimizin evinde huzursuzluk olduğu zaman, günlerce mescitlerde kalıyormuş. (: sizin eşiniz sizinle tartıştı diye 2 gün mescitte kalsa, akıl sağlığından şüphe edersiniz. Fikrinize saygım var, teşekkür yorum için.
- +1 yıl
zamana riayet normaldir ama boyle dunyadan elini etegini cekip sabahlara kadar ibadet ailesini bosvermek esinin rızasını almadan abartmak zaten dinen uygun degildir yani senin dedigine yakin
İstemem ama olursa da kendi halinde ne yapıyorsa yapsın bana karismasin sorun cikmaz
05 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir ihtimal olmaz merak etme (:
- +1 yıl
Sende böyle bir şey görmedim için olmaz dedim bende. (:
- +1 yıl
sorun yok o halde
ALLAH herkese imanli eş dost akraba nasib etsin
12 Yorumla- +1 yıl
amin (:
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamanda dinine göre yaşamak güçlü bir irade ister
İradesine aklına nefsine hakim olan insanlara hayranım11 Yorumla- +1 yıl
Bende (:
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir sevgilim var şu an 1 yıl 5 ay oldu onunla ailesi hepsi kapalı oda zorluyor kapanacaksın diyor bende tamam dedim
01 Yorumla- +1 yıl
zorlama yok, siz kendinizi değiştirdiniz (: ne gerekiyorsa onu yapıp özünüze dönün. hayırlısı olsun inş.
+1 yılİsterim tabi ama bende olmayınca ondan nasıl isterim
03 Yorumla- +1 yıl
hadi bir gayert et (: bak geldik gidiyoruz yasımız kaç oldu. olur allahın izniyle
- +1 yıl
Yok namaz kalıyorum sonra kuramıyorum falan OFF bu şeytan çok uğraşıyor benden ya
- +1 yıl
Namazlarını bırakma sakın. Ben 2 senedir düzenli kılıyorum. Yemin ederim, namaz olmasaydı benim halim ne olurdu bilmiyorum. Nefsini yerden yere vur (: sen gayret et allah yardım ediyor. ALLAH, insanın içinden geçcen vesveseden kulunu mesu tutmuyor. (: bırak fısıldasın o sen devam et. Bana neler neler geliyor bir bilsen. Bilsem ki bu günah, yemin ederim kendimi öldürürdüm o derece pis bişey (: kul vesveseden mesul deyil. allah yardımcın olsun.
+1 yıldüşünürüm yeter ki sevsin kıymetimi bilsin
21 Yorumla- +1 yıl
inş bakalım (:
Diğer konusunda 638 cevap paylaştı. İsterdim de evlenemeyecez heralde bu gidişle
17 Yorumla- +1 yıl
sabah ne getirir akşam ne götürür hiç belli olmaz (: hayırlısı..
- +1 yıl
sen öyle deme gene de (: allah alimdir, bir bakarsın yarın işler değişir. hayırlısı de sen genede.
- +1 yıl
“Bizim başımıza hiçbir zaman Allah’ın yazdığından başka bir şey gelmez.”
(Tevbe Sûresi, 51. Ayet)
O kadar (: - +1 yıl
Her ne olması gerekiyorsa o olacak (: şüphen olmasın
+1 yılBu güzel bir şey istiyorum bende.
10 YorumlaDini bütün adam beni almaz zaten :)
15 Yorumla- +1 yıl
senin ki eksik mi? neden öyle dedi
Dini kullanarak Tanışan çiftler.. Yerim Sizi.
01 Yorumla- +1 yıl
dini kullanarak mı (: gece kulubune gitmek istemiyoruz, sabaha kadar içip sarhoş olmak istemiyoruz. Birlikte namaza duralım diyoruz (: abdest alalım diyoruz, mevlayı bilelim diyoruz. Hayırlısı diyoruz? sen ne diyorsun?* (: biz seni yeriz, çılgın.
Hangi dinden olursa olsun dini bütün insanları da severim.
Sonuçta iyi ve kötü var.06 Yorumla- +1 yıl
(: islam dininden başka bir din yok.
- +1 yıl
Onlara kafir denir. İslam dininden başka bir din yok (: İslam dinini kabul etmeyen herkes Kafidir. Yani kısaca, '' Leküm diniküm veliye din..''
- +1 yıl
İstersen lanetleşelim karşılıklı? Madem müslüman değilsin. Ve farklı dinler var diyorsun buyur. Birbirimize lanet okuyalım. Peygamer efendimizde böyle bir davet yapmış ama müşrükler ve kafiler buna yanaşmamış. (: istersen seninle lanetleşirim.
tabii ki. tek hayaalim bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşıma Müslüman değilde Atheist ya da Deist birisi çıksın :)
00 Yorumlaistemem aramızda anlaşmazlık çok olur
05 Yorumla- +1 yıl
belki olmaz (:
- +1 yıl
belki sen ona uyarsın (:
- +1 yıl
hakkında hayırlısı neyse o olsun (:
Hayirlisini isterim..
10 YorumlaEvet.
22 Yorumla- +1 yıl
inş ((:
evet
21 Yorumla- +1 yıl
hadi inş (:
Keşke olsa isterim tabi.
11 Yorumla- +1 yıl
olur inş, (: bol bol dua et sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana karışmayacaksa olabilir
09 Yorumla- +1 yıl
Karışmasına gerek yok, tesettüre uygun giyinmiyorsan ve abdestli namazlı değilsen seninle dini bütün birisi evlenmez. Ben evlenmem mesela.
Cevap sahibi+1 yılaşıksa evlenir
- +1 yıl
Ben evlenmem. (: AŞk ahirette beni kurtarmaz.
Cevap sahibi+1 yılsana benle evlen mi dedim üstüne basa basa diyosun hahahha herkesin hesabı kendine, sen kendine müslümansın insan önemli değil ona iyiyi doğruyu göstermeye çalışırım der :D
- +1 yıl
Sen yaradanın 'el-mümin'' ismini bilmiyorsan o da senin ayıbın (: bunun cahillikle alakası yok, insnaın rabbini bilmemesiyle ve onunla ilgilenmemesiyle alakası var. Sen hiç rabbinin ismlerine baktın mı? (: eminim hyr. bunu merak etmeyen birisine hangi yolu gösterirsen göster (: pek bir şey kar etmez. ben sana şimdi yolu gösterdim, ister git ister kal (((:
Cevap sahibi+1 yıleminim lafı bana iftira sadece, yumuşak başlı ol dayatmaya boyun eğdirsen bile içten gelmedikçe faydası olmaz ona. şöyle düşün peygamberimiz o kadar hoşgörülü ve iyi olmasa müslümanlık yayılır mıydı?
- +1 yıl
Sen dinine merak sar biraz benden sana tavsiye (: allah hidayet etsin sana. İyi geceler
Cevap sahibi+1 yılsende benim tavsiyelerimi kulak ardı etme senin yararına
- +1 yıl
Olur dikkat ederim. (:
+1 yılÖyle birisiyle evleneceğim zaten gayrısı olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursam evlenicem :D
11 Yorumla- +1 yıl
bende :s
Olabilir belki küçük bir ihtimal
00 Yorumla
+1 yılbilmem istemezdim herhalde
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle isterdim
20 YorumlaKim istemez ki..
20 Yorumla
+1 yılDeist olarak, evet !