Diğer Böyle odam tahminen ne zaman olur ya? selinnnisteya Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Siz nasil bi oda isterdiniz bazilari komple siyah oda istiyo 🫢 Böyle odam tahminen ne zaman olur ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Olur bence bir gün 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl benim asla olamicak aaaaaggggg duvar rengi cok kotu bu arada 0 1 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Duvar kötüü zaten Yorumla
FatihEfendii Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Eğer kendi odanız varsa bu hale getirmek çok meşakkatli ve masraflı olmaz. 0 2 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Üseniyorum abi Yorumla FatihEfendii +1 yıl Emeksiz yemek olmuyor. 😉 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gözüm acıdı kız bu nasıl oda 🥹 siyah ve füme iyidir 0 0 Yorumla
DarkBluee0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zor değil, nevresim takımı alarak başlayabilirsin 😅😊 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Ne zaman istersen yaparsın yani zor olmamalı aslında 0 2 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Üsenince insana her sey zor gelio wğfnqğcmw Yorumla myd1oez +1 yıl O yaşta bir de yani. Hayat senin için çok zor geçecek gibi görünüyor. Birinin seni yerinden kaldırıp hayata alıştırması gerekiyor Yorumla
mimikkralicesii Takip Et Xper 1 Yaş: 54 +1 yıl Bütün kız çocuklarının 6-7 yaşındayken hayalindeki oda😻 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir nevresim takımına bakar be 0 4 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Güzel bulabilsem alicam 🥲 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Bana da lazım 🥹 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Bulabilirsemm link atariim Yorumla AliceMixfield +1 yıl Oluurr Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. geçmişte olmalıydı bence 0 1 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Suanda oluuur kii Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Berbat bir oda 0 3 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Sus sen Yorumla Alessapl +1 yıl https://i.hizliresim.com/r5rc94v.jpg Yorumla selinnnisteya +1 yıl ıqbcoqnxmqğcnwğcmqğclaşmd Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ben siyah krem rengi arası bi oda isterdim 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 7,2b cevap paylaştı. Istersen 1 haftada yaparsın 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Baban köye ev yapınca 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Çocukça, siyah asalettir 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bentenli oda 😻 0 1 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Spidermanli daha güzel olur Yorumla
Hi_iamselinnn2 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Minnoş bebeğim benimm🤪♥️ 0 1 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Muaah Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 418 cevap paylaştı. Olmuş olması lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Olur bence bir gün
benim asla olamicak aaaaaggggg
duvar rengi cok kotu bu arada
Duvar kötüü zaten
Eğer kendi odanız varsa bu hale getirmek çok meşakkatli ve masraflı olmaz.
Üseniyorum abi
Emeksiz yemek olmuyor. 😉
Gözüm acıdı kız bu nasıl oda 🥹 siyah ve füme iyidir
Zor değil, nevresim takımı alarak başlayabilirsin 😅😊
Ne zaman istersen yaparsın yani zor olmamalı aslında
Üsenince insana her sey zor gelio wğfnqğcmw
O yaşta bir de yani. Hayat senin için çok zor geçecek gibi görünüyor. Birinin seni yerinden kaldırıp hayata alıştırması gerekiyor
Bütün kız çocuklarının 6-7 yaşındayken hayalindeki oda😻
Bir nevresim takımına bakar be
Güzel bulabilsem alicam 🥲
Bana da lazım 🥹
Bulabilirsemm link atariim
Oluurr
geçmişte olmalıydı bence
Suanda oluuur kii
Berbat bir oda
Sus sen
https://i.hizliresim.com/r5rc94v.jpg
ıqbcoqnxmqğcnwğcmqğclaşmd