Annemi atlatıp nasıl sevgilimle buluşabilirim
Tiyo verin bi yardım
Tiyo verin bi yardım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eve kızarkadaşının annesini çağır kız arkadaşın sışarı çıkmak isteyecek ve senin annene e kendi annesine biraz dışarıda gezmek istediginizi soyleyin kendinizde birseyler katn tabi.Daha sonra kız arkini oyalayacak birini bulun yada oda kendi sevgilisiyle bulusmaya gitsn .
birazdan arkadaslarla gezicem diye evden cikip sevgilimle bulusacagim gelirim ücbes saate de, zaten ciddiye almayacaktir.
:))) annen sevgiline karşımı yoksa sen yalanla dolanlamı yaşayacaksın hep bu aşkı bence fazla zaman geçmeden sevgilini annele tanışdır cesaretiniin varsa e ondan sonra yalana gerek kalamdan yaşayın aşkınızı derim ben:)))
annenin uzun menzilli terlikleri varsa asla anneni atlatamassın .dd
Cevap
11Cevap
bence anene anlatmayı dene onunla konuş sana güvenırse sana güvenevcektir.ve yanlıs bırsey yapmayacagını bılır...hem sende sevgılınleyken daa huzrlu olursun...ama babana soyleme:P:P sımdılık:P:P
Annesini kandıran, gün gelir sevdiğine ihanet eder...
Neyse onu söylemekte fayda var bence. anneler çocuklarının her zaman iyiliğini isterler.
Sevgilini nasıl atlatırsın söylerim de tam tersi olmaz. Bir bayana yakıştıramadım. Tek yıldız ! ! !
Annen istemiyorsa bir bildiği vardır bence onunla konuş nedenini öğren.
Arkadaşlara gidiyorum ben...arkadaşını da yalancı şahit yap evet bize geliyor gibisinden...
Anne ben sevgilimle buluşacam demen daha iyi olur :D Gizli işlerden nefret ediyorum :)
en basiti bohçanı al camdan kaç git
her kızın bi "merve"si vardır senin yok galiba :D
annenle beni tanıştır söliceklerim var
Kızlarla çıkıp gezicez de git
ders calısmaya gıdıyorum:)
Yakistimi sana;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar