Diğer Evet akşam kimler stadda sonuç rahmini alalım? Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tahmini * 3.0 güzel olur ❤️💛 Evet akşam kimler stadda sonuç rahmini alalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Fenerbahçe alır 3 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Biz alırız 😏😎Fenerbahçe 😎 3 31 Yorumla Theguardy +1 yıl İhtimal çok az ama umut iyi bir şeydir 😀 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Görürsünüz 😏 Yorumla Theguardy +1 yıl Maçtan sonra yazarım merak etme 😉 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Geçen bir çocuk aynı senin gibi iddialı konuştu garibim maç sonucu biz kazanınca sesi çıkmadı 😏 Yorumla Theguardy +1 yıl Merak etme söz senin için skoru çekip atıcam beklemede kal 😊😊 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Gerek yok takip ediyorum zaten 😏 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Maç sonucu bir paket mendil ile geri gelecem 😏😎 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sen zahmet edip alma 😉 Yorumla Theguardy +1 yıl Çok iddalısın bence bu sadece lafta kalmasın bunu güzel bir iddaaya dönüştürelim ne dersin? Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Çünkü takıma güveniyorum 😏Ne iddiası 🤔 Yorumla Theguardy +1 yıl Bu kadar güveniyorsan adını sen koy ben herşeye okeyim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ben iddia sevmem kazanacağımız kessin Yorumla Theguardy +1 yıl Peki sen bilirsin bol şans diliyorum size çünkü çok ihtiyacınız var 😊 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Karşıdaki takımı yenmek için şansa gerek yok 😏Onlar çoktan yenilmiş 😏 Yorumla Theguardy +1 yıl Sırf senin o yüzünü görmek için zamanı ileri almak için neler vermezdim şu an Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne diye sinir oluyon sıradan bir maç 😏 Yorumla Theguardy +1 yıl Bizim için öyle ama sizin için değil maalesef 😊😊 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Neyse çok umutsuzluk yaşamanı istemem çünkü bu akşam yenilgi sonrası takımı bırakmanı istemem 😏 Yorumla Theguardy +1 yıl Biz senelerdir staddayız canım neler gördük neler yaşadık biz sevgimizi bir maça değil dünyalara değişmeyiz merak etme Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Umarım 😏 Yorumla Theguardy +1 yıl Anlaştık akşam görüşürüz 👋👋👋 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Aldık yenilgiyi iyi izledin mi 😂 Yorumla Theguardy +1 yıl Tebrik ederim 👏👏👏 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂İddialı konuşup durdun 🤣Neyse teşekkür ederim 😊 Yorumla Theguardy +1 yıl Ne yapmamı istiyorsun tebrik ettim işte 😊 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kazansaydınız görürdük 🤣 Yorumla Theguardy +1 yıl Göremedik 😊😊 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sırf senin o yüzünü görmek için zamanı ileri almak için neler vermezdim şu anBunu yazan sen 🤣😂 Yorumla Theguardy +1 yıl Görüşürüz iyi akşamlar 😊😊 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 👋👋 Yorumla meeks +1 yıl Üff bide haftaya bi mucize olup Fenerbahçe şampiyon oluyomuş son zamanların en büyük olayı olur sjsjsjsjs Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. 3.0 olur bence maçın sonucu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aklın fikrin başka yerde 😂 0 3 Yorumla Theguardy +1 yıl Klavye yazmış ben masumum hakime hanım 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte bak senin klavyen sonuçta 😂 Yorumla Theguardy +1 yıl Peki öyle olsun kırmicam seni 😀 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. 3 2 Fener alır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fenerbahçe alır
Biz alırız 😏😎
Fenerbahçe 😎
İhtimal çok az ama umut iyi bir şeydir 😀
Görürsünüz 😏
Maçtan sonra yazarım merak etme 😉
Geçen bir çocuk aynı senin gibi iddialı konuştu garibim maç sonucu biz kazanınca sesi çıkmadı 😏
Merak etme söz senin için skoru çekip atıcam beklemede kal 😊😊
Gerek yok takip ediyorum zaten 😏
Maç sonucu bir paket mendil ile geri gelecem 😏😎
Sen zahmet edip alma 😉
Çok iddalısın bence bu sadece lafta kalmasın bunu güzel bir iddaaya dönüştürelim ne dersin?
Çünkü takıma güveniyorum 😏
Ne iddiası 🤔
Bu kadar güveniyorsan adını sen koy ben herşeye okeyim
Ben iddia sevmem kazanacağımız kessin
Peki sen bilirsin bol şans diliyorum size çünkü çok ihtiyacınız var 😊
Karşıdaki takımı yenmek için şansa gerek yok 😏
Onlar çoktan yenilmiş 😏
Sırf senin o yüzünü görmek için zamanı ileri almak için neler vermezdim şu an
Ne diye sinir oluyon sıradan bir maç 😏
Bizim için öyle ama sizin için değil maalesef 😊😊
Neyse çok umutsuzluk yaşamanı istemem çünkü bu akşam yenilgi sonrası takımı bırakmanı istemem 😏
Biz senelerdir staddayız canım neler gördük neler yaşadık biz sevgimizi bir maça değil dünyalara değişmeyiz merak etme
Umarım 😏
Anlaştık akşam görüşürüz 👋👋👋
Aldık yenilgiyi iyi izledin mi 😂
Tebrik ederim 👏👏👏
😂😂😂
İddialı konuşup durdun 🤣
Neyse teşekkür ederim 😊
Ne yapmamı istiyorsun tebrik ettim işte 😊
Kazansaydınız görürdük 🤣
Göremedik 😊😊
Sırf senin o yüzünü görmek için zamanı ileri almak için neler vermezdim şu an
Bunu yazan sen 🤣😂
Görüşürüz iyi akşamlar 😊😊
👋👋
Üff bide haftaya bi mucize olup Fenerbahçe şampiyon oluyomuş son zamanların en büyük olayı olur sjsjsjsjs
Geçmiş olsun 💛💙😅
Teşekkürler
Fenerbahçem olur inşallah
Galata hamile bırakır
3.0 olur bence maçın sonucu
Televizyonda izledim
Aklın fikrin başka yerde 😂
Klavye yazmış ben masumum hakime hanım 😀
İşte bak senin klavyen sonuçta 😂
Peki öyle olsun kırmicam seni 😀
Gs 4-1
Noooooldu goydukmu 😂