Diğer 3 kadeh şarap içtim ama sarhoş olmadım niye ki? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hala içiyorum ama ne baş dönmesi ne bi şey var Güncellemeler+1 yıl Alkolik değilim 3 kadeh şarap içtim ama sarhoş olmadım niye ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
EnesMete Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Şarap alkol etkisi düşük olur sademi içiyorsun birşeyle kırdın mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Meyveyle birlikte içtim Yorumla EnesMete +1 yıl Markası neydi Yorumla BanaFelsefeYapma +1 yıl Çikolata dene Yorumla
DrEmre35 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl alışmıştır vücudun artık fazlasına ihtiyaç duyuyorsundur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alkolle aram da yok şarabı da en son 5 ay önce içtim Yorumla DrEmre35 +1 yıl bak bu garipmiş bilemedim Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 308 cevap paylaştı. Sisenin dibini gor ozaman 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Diğer konusunda 684 cevap paylaştı. Alkol oranı azdir 0 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Afrodizyak etkisi var mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şarapta mı nasıl anlicam ki Yorumla Buraklegollas +1 yıl İslanirsan anlarsın 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Islanmadım da isteklendim biraz Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Sarap sarhos etmezki 0 0 Yorumla
MrJimi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 589 cevap paylaştı. şarap zaten hafif 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Şarap alkol etkisi düşük olur sademi içiyorsun birşeyle kırdın mı
Meyveyle birlikte içtim
Markası neydi
Çikolata dene
alışmıştır vücudun artık fazlasına ihtiyaç duyuyorsundur
Alkolle aram da yok şarabı da en son 5 ay önce içtim
bak bu garipmiş bilemedim
Sisenin dibini gor ozaman
Alkol oranı azdir