Ben artık emin olamıyorum, o kadar çok iki yüzlü insanlar gördüm ki, kime dost dediysem kendi hatalarım da dahil olmak üzere kazık yediğim çok oldu.

Ben artık emin olamıyorum, o kadar çok iki yüzlü insanlar gördüm ki, kime dost dediysem kendi hatalarım da dahil olmak üzere kazık yediğim çok oldu.

Kimseye fazla güvenmeyeceksin. Samimi olup olmaması nasıl anlayabilirsin, karşı tarafın sadece kişiliğini karakterini gözlemle ona göre değerlendirmeyi al samimiyetini anlarsın. Sana samimi gelmiyorsa uzak dur.
Bana samimi geliyorsun 😂
Bu hayatta bir kişinin samimi olup olmadığını anlamak ya da bilmek çok kolay bir durum değildir, samimi olan insan kırmamak için uğraşır senin iyiliğin için uğraşır ama bazı insanlar vardır böyle görünse de çoğu zaman yanıltıcı olabilir o yüzden bazı şeyler de iyi karar vermek gerek, kısacası bir insan sana hangi yüzünü göstermek isterse onu gösteriyor.
⭐⭐
Aynı fikirdeyim, güven olmadan hiçbir şey olmuyor, risk alıp güveniyoruz
Evet
Her seferinde hüsran
Çok zoruma gidiyor be 😭
Cevap
1Cevap
Davranış ve üslup tutarlılığı diye bir tarz var, bunları bağdaştırabilen bir insanın samimiyeti göz ardı edilemiyor..
Evet
Sana emir kipiyle konuşmasından veya herhangi bir konuda ısrarcı davranmasından samimi olmadığını çıkarcı ve bencil olduğunu anlarsın
Haklısın
İki yüzlü insan yok gibi kimseye güvenmiyorum bi arkadaşım bazi anlatilmayacak seyleri bile anlattim o da bna rahattir utanmaz başka da kimseye guvenemem guvenmemek gerek kimden darbe alacağını anlamıyorsun..
İki yüzlü insan olmayan yok gibi*
Bu ara bende kayıp gibi hissediyorum ki neye inacagimi bilmiyorum 🫣🫣
Anladım 😌
kendini belli ediyor bi zaman sonra
Benim sonradan belli oluyor canım acıyor
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?