Diğer Kimler geceyi yalnız geçirecek😅? EsMer-SeKer38 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Eliniz bögrünüzde veya başka yerinizde 🤪yapa yalnız geçen bir gece daha… Güncellemeler+1 yıl Offff offff 🤪 şaka şaka Bruce lee belgeseli izliyom ☺️ Kimler geceyi yalnız geçirecek😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Bende yalnızım her zaman ki gibi 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Soruyu sor kaç. Sonra oturduğun yerden abazaları izle gül. Güzel aktivite 😂 1 1 Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl 🙃 Yorumla
RuhunBedeLii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 923 cevap paylaştı. Ne güzel sessiz sakin kulaklığımı takıp PUBG oynuyorum 😀 1 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 692 cevap paylaştı. O kadar uykum var ve yorgunum ki hiç umrumda değil yalnız uyumak 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Seda sayan- ah geceler 1 2 Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Ksproff +1 yıl Sabahları zor geceler 😄 Yorumla
Thayatit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Elim mecburen başka yerimde 😪 1 1 Yorumla Thayatit +1 yıl Sen ne yapacaksın? Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet hiç sorma yalnız ve düzz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Naber 38'lik 1 3 Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl Iyidir iyi 😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece gece gelmen iyi oldu. Ortama neşe ve sıcaklık getirdin Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl 🙃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Uyuycam valla 1 17 Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl En iyisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bütün gafta yoruldum Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl Vah vah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana acıma🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bruce lee belgeselimi)))) ben sana acıdım🤣 Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl Sen kendine acı 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke ama acıyacak bir faltör yok, yakışıklı uzun boylu karizma her şey var Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl 🥱 hee heee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsşn dugu senşn istediğin gbi kullan, ben israf olmasın dedim🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duygu* Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 şeker nasıl tüketilir Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu nicki seçmeyecektin🤣 Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl Hic sorma yaptık bi hata Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farkettim, artık bulandırma denizi uyandırma kerizi🤣 Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben. 1 1 Yorumla Thayatit +1 yıl Burdayım ama görmüyosun beni 😪 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben yalnızım 1 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Keşke yanımda olsan diyesim geliyor sana Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gece yalnız guzeldir 0 0 Yorumla
KaçakÇay00 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben 🙈🙈🙈 1 1 Yorumla KaçakÇay00 +1 yıl Sende benim gibiysen eğer senin halinden ben çok iyi anlarım 😀🙈 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bende yalnızım her zaman ki gibi
Soruyu sor kaç. Sonra oturduğun yerden abazaları izle gül. Güzel aktivite 😂
🙃
Ne güzel sessiz sakin kulaklığımı takıp PUBG oynuyorum 😀
O kadar uykum var ve yorgunum ki hiç umrumda değil yalnız uyumak
Seda sayan- ah geceler
🤣🤣
Sabahları zor geceler 😄
Kendimden bile uzagim
Her zamanki gibi yalnız
Elim mecburen başka yerimde 😪
Sen ne yapacaksın?
Evet hiç sorma yalnız ve düzz
Yalnız kalacak birine benzemiyon
Ben birazdan gidecegim
Yanlızım dostlarim
Gelsene yanalım bu gece 😁
Aynen şeker baska bi yerimizde napalm
Yalnız olmasamda, hep yalnızım geçiriyorum.
gel orada tek kalmaa
Naber 38'lik
Iyidir iyi 😌
Gece gece gelmen iyi oldu. Ortama neşe ve sıcaklık getirdin
🙃
Uyuycam valla
En iyisi
Bütün gafta yoruldum
Vah vah
Bana acıma🤣
Bruce lee belgeselimi)))) ben sana acıdım🤣
Sen kendine acı 😅