Diğer Viskiyi ne ile icersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Enerci, cola yoksa maden suyu ile mi? Yoksa karistirmadan mi? Viskiyi ne ile icersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hakan3487 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alkolik birisi değilim, Ama viski içmeye karar verseydim ya suyla seyreltirdim ya da duruma göre sek içerdim, Karıştırmayı pek sevmem. 1 0 Yorumla
Bdsmtion Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bir tane büyük buzla. Büyük buz yoksa üçte bir su ekleyerek.Ama fotoğraftaki gibi jack se kola da konur, ne seversen eklenir. 1 0 Yorumla
Wien34 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Viski soda içerim, kolayla genelde viski içemeyenler ya da şerbet severler içiyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Adamlar jack daniels kola ile isim yapmis onlar viski icemiyormu simdi? Yorumla Wien34 +1 yıl Satacağını bilseler ticaret için viskiyi sidikle bile karıştırıp piyasaya sunarlar. Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 782 cevap paylaştı. tek başına içerim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden tek basina u Summerwind +1 yıl tatlarını öyle daha güzel alıyorum puroyla da içtiğim oluyor
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çikolatayla içerim. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Cikolota ile nasil yaa? Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Çikolatayı ağzıma atarım. Üstüne viskiyi yudumlarım 😬 Yorumla Soran +1 yıl Haa öyle diyorsun evet öylede güzel oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Fotodaki kim yüzü cok güzelmis masallah haha Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Amcamın kızı sjsj Yorumla Soran +1 yıl Amcanin giziinin yüz hatlari cok güzelmiş. Sac tarzida cok tatlış. Özene bözene yaratmis Allah amcanin gizini 😂☺️ Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Sağol söylerim sjdjdh Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim anaam Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl kola 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bende enerci veya kola seviyorum. Fotodaki koreli veya japon abla kim cok tatliymis hehe Yorumla nefessssu +1 yıl enami asa, japon rapçi Yorumla Soran +1 yıl Anladim tskler Yorumla Soran +1 yıl Japonyaya gitinmi hic? Yorumla nefessssu +1 yıl hayır ama seneye taşınıyorum Yorumla Soran +1 yıl Japonyaya mi? Yorumla nefessssu +1 yıl evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alkolik birisi değilim, Ama viski içmeye karar verseydim ya suyla seyreltirdim ya da duruma göre sek içerdim, Karıştırmayı pek sevmem.
Bir tane büyük buzla. Büyük buz yoksa üçte bir su ekleyerek.
Ama fotoğraftaki gibi jack se kola da konur, ne seversen eklenir.
Viski soda içerim, kolayla genelde viski içemeyenler ya da şerbet severler içiyor.
Adamlar jack daniels kola ile isim yapmis onlar viski icemiyormu simdi?
Satacağını bilseler ticaret için viskiyi sidikle bile karıştırıp piyasaya sunarlar.
😂😂
tek başına içerim
Neden tek basina
tatlarını öyle daha güzel alıyorum puroyla da içtiğim oluyor
Genelde kola
Çikolatayla içerim.
Cikolota ile nasil yaa?
Çikolatayı ağzıma atarım. Üstüne viskiyi yudumlarım 😬
Haa öyle diyorsun evet öylede güzel oluyor.
Fotodaki kim yüzü cok güzelmis masallah haha
Amcamın kızı sjsj
Amcanin giziinin yüz hatlari cok güzelmiş. Sac tarzida cok tatlış. Özene bözene yaratmis Allah amcanin gizini 😂☺️
Sağol söylerim sjdjdh
Rica ederim anaam
kola
Bende enerci veya kola seviyorum. Fotodaki koreli veya japon abla kim cok tatliymis hehe
enami asa, japon rapçi
Anladim tskler
Japonyaya gitinmi hic?
hayır ama seneye taşınıyorum
Japonyaya mi?
evet
Fantayla iyi oluyor