Biraz canım sıkkın dertleşmek istiyorum sizinde buna benzer hikayeniz var mı kızlar?

Merhabalar kızlar inanın sadece dertleşmek için yazıyorum bu saatte içime düştüm diyebilirim benim 2 senedir bir ilişkim var annesi vefat etmiş üvey anne var baba var bir abi ve abla var birde üvey anneden 2 çocukları var bir abi düşünün yıllardır onun parasını sömürmüş nişanlım askeri personel abisi 75 bin lira almış 2018 de düğün yaptığı zaman birdahada borcunu şu vakte kadar asla ödemedi ne nişanda gelip yardım ettiler bir gram destekleri olmadı evet durumları iyi değil ama bir çeyrek bile takmadılar bana herşeyi nişanlım yaptı bileziğimi kolyemi yüzsüz gibi nişanımda babasıyla üvey annesi taktı şimdide düğünü babamla benim nişanlım birlik olup yapıyor gene aile dış kapının dış mandalı gibi zerre destek olmuyor gidip bir kredi bile çekmiyor oğlu için ailesinden nefret ediyorum hep diyorum evimize getirme aileni diye sinirimden diyorum ama cidden sevmiyorum sırf böyle bir ailesi var diye çocuğu bırakmak istemiyorum yani aslında bu yüzeysel anlattım sizce nasıl bir yol izlemeliyim 20 eylülde düğünüm var evet aile büyük sıkıntı bir aile sadece maddi anlamda zerre ellerini taşın altına koymuyorlar bakalım düğünde el gibi uzaktan bakarlar artık
Güncellemeler
+1 yıl
Ediyor tüm hesapları bendedir zaten böyle bişiye tenezzül bile edemez andım olsun ki evlide olsam yeni de evli olsam boşanacağımı bilir zaten nişanlımda aileyi sevmez bi tek babaya saygısı vardır oda ölürse içime batmasın der hep o yüzden ama bence evimin kapısından bire girmesinler öyle bir kin doluyum
Biraz canım sıkkın dertleşmek istiyorum sizinde buna benzer hikayeniz var mı kızlar?