Güncellemeler
+1 yıl
Ediyor tüm hesapları bendedir zaten böyle bişiye tenezzül bile edemez andım olsun ki evlide olsam yeni de evli olsam boşanacağımı bilir zaten nişanlımda aileyi sevmez bi tek babaya saygısı vardır oda ölürse içime batmasın der hep o yüzden ama bence evimin kapısından bire girmesinler öyle bir kin doluyum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yardımcı olmasa neyse aynı zamanda yük de olmuşlar, maalesef nişanlınla bu durumu çok iyi konuşup ortak bir noktada anlaşmaniz lazım baktın anlasilmiyo ve gelecekte sorun olacak o zaman düğüne götürmeye bile gerek yok süreci
Evet zamanında ben hayatında yokken böyle bir para almış abisi nişanlımdan şimdi zınnık koklatmam nişanlımın tüm hesapları bendedir ama giden para da gitti malum
Öncesi olmuş gitmiş nişanlın bundan ders çıkarıp senin için bu konulara dikkat edicek mi anahtar nokta orası
Ediyor tüm hesapları bendedir zaten böyle bişiye tenezzül bile edemez andım olsun ki evlide olsam yeni de evli olsam boşanacağımı bilir zaten nişanlımda aileyi sevmez bi tek babaya saygısı vardır oda ölürse içime batmasın der hep o yüzden ama bence evimin kapısından bire girmesinler öyle bir kin doluyum
Yapıcı davranıyorsa kafaya takılacak bişey yok boş ver
Ayrı kalacaksanız bence çok sorun etme nefret etme sadece mesafeli ol
Onlar adanada biz istanbuldayız
Nefret ederek kendini yormaya değmeyecek insanlar ve nişanlın üzmeye değmez bence umursamamak en iyisi saygı ve mesafe en iyisi unutma, size karışmasınlar burun sokmasınlar siz onlara karışmayın, önemli olan nişanlınla bir ömür sürdürebilecek misiniz onu düşün sevgi saygı varsa evlen, iyice düşün çünkü ailesiyle değil onunla evleneceksin, fedakar biri gibi bence sende fedakarlık yap ve idare et
Gerçekten çok fedakar bak benim nişanlım melek gibi hatta kelebek öyle bişi ki şöyle diyim Sna ben nişanlımın ailesiyle ilk tanıştığımda öyle şok oldum ki nasıl yani ya dedim nişanlımın konuşması oturuşu kalkışı çok farklı normalde zaten bu ailede büyümemiş nişanlım anneanne büyütmüş sonra nişanlımda yıllar sonra annesi askerleri seviyor diyip asker oldu 5 yıldır asker uzman bana bebek gbi bakacağına eminim ama o meymenetsiz babasını o üvey annesini evime getirsin istemiyorum
O zaman evlenmeden sakince konuşun anlaşın bu konuları, üslup çok önemli