Kanka, orti dediğiniz kişileri her ortamda herkese karşı yeri geldiğinde korurmusunuz bu konuda hiç şüphen olmasın @Sosyetic_SheqiiL ben her konuda yanındayım ayrıca sana kızınca tripte yapmam 😜😜
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kanka, orti dediğiniz kişileri her ortamda herkese karşı yeri geldiğinde korurmusunuz bu konuda hiç şüphen olmasın @Sosyetic_SheqiiL ben her konuda yanındayım ayrıca sana kızınca tripte yapmam 😜😜
V Çok samimi olduğum ya da yakın hissettiğim arkadaşlarımı ben de korurum her türlü haksızlığa karşı.
@Sosyetic_SheqiiL benim de aylardır daha düne kadar sitede takip edip takdir ettiğim, sorularına gittiğim (gerçi o benim hiçbir soruma gelmedi bugüne kadar ama) bir arkadaşımızdı ama dünkü paylaşım ve diyaloglardan dolayı kırgın mıyım kırgınım.
Tamamen hakkaniyet çerçevesinde yazdığım bir yorum üzerine ( belki genel manada söyledi ama) şahsımı hedef alıp irite edecek olması beni oldukça üzmüş ve derinden yaralamıştır.
Bu sitede @Sosyetic_SheqiiL in şahsına karşı tek bir olumsuz eleştiri, bir aşağılama, bir hakarette bulunmamışken dün yazdığım yorumdam yarım saat sonra benim yorumuma atıf yaparak
"""Hayatları boyunca hiç kimseden tek bir övgü, takdir, aferin almamış insanlar da sürekli insanlara “egolu” etiketi yapıştırmaya çalışıyorlar. Olm sen yapamadın diye biz de mi yapamadık mesela.""" formatında talihsiz bir göndermeyle yapmış kendisi. Narsizm, ülkemizin de dünyanın da bir gerçeğidir yani. Bunun üzerine bilimsel çalışmalar yapılıyor, makaleler yazılıyor. Bunu inkâr etmek, yok saymak başımızı kuma gömen ve kendi kendimize gece yapan bir ad hominemdir. Ben bu dar çerçeveli yaklaşımı kendisinin vizyonuna yakıştıramadım. Arkadaşlar hiç kimse hayatta başarılı olmuş, zengin olmuş, kariyer sahibi, karizmatik insanlara hiç kimse narsist falan demiyor.
Bazı şeyleri yanlış ele almayalım. Narsizm bir kariyer ya statü değildir. Narsizm, megalomani içeren bir rahatsızlıktır. Bu hastalık, bir temizlik işçisinde de olabilir, bir devlet memurunda da olabilir, bir müdür ya da patronda da olabilir.
Siz hiç kimsenin Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit gibi artistlere, Murat Boz gibi şarkıcılara ya da Sakıp Sabancı, Vehbi Koç gibi insanlara narsist dendiğini duydunuz mu? Bunlar başarısız insanlar mı? Ne alakası var!
Ama herkes Dilan Polat'ın narsist konusunda hemfikir. Onu narsist yapan şey zengin ya da başarılı bir kadın olması değil. Travmatik ve yoksul geçmesinden dolayı içinin öfke ve intikamla dolu olup aynı zamanda servet teşhirciliğiyle zirveye çıkan görgüsüzlüğüydü.
Hayatta hiçbir şey üretmeyen ya da topluma ürettiği değerden daha çok kendinde saygınlık gören ve bu doğrultuda insanlara tepeden bakıp aşağılayan, kendinde olmayan özellikleri varmış gibi sunan, var olan özelliklerini de abartarak anlatan insanlara diyoruz narsist diye.
Rahat olun arkadaşlar. Kendiniz bu kategoride değilseniz üzerinize alınmayın.
Sapla samanı, elmasla kömürü, altınla bakırı birbirinden ayırabiliyor. İnsanlar, birilerinin düşündüğü kadar amatör değil maalesef.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir.
Fiko sen de hem görüşü üstüne alın, hem görüşe atla sonra da kendi kendine küs. Ne diyeyim ben sana?
Evet korurum tabi ki de.. çünkü arkadaşıma her zaman değer veririm.. değer verdiğim için da onun üzülmesini istemem ya da birisi onunla uğraştığı zaman destek çıkarım her zaman.. hatalı olsa bile hatalı derim ama yanında olmaktan da vaz geçmem..
@Sosyetic_SheqiiL Mesela sorun varsa beni çağırması yeterlidir :D
Teşekkür ederim can, bilmukabele 😅👌
@Sosyetic_SheqiiL Rica ederim 😅🙏
Sana da saldırmasınlar şimdi :D etrafta yılan it mit gördüm djdks
@Sosyetic_SheqiiL Bana her zaman saldıran oluyor :D sırf seni destekliyorum diye saldırıyorlarsa alayı gelsin.. sjsjs
Tabii aslında kim kime düşman bilemiyorum şu ara :D arada kaynıyorum gibime geliyor sjdjsja
@Sosyetic_SheqiiL Bende öyle sjsj kimseye güvenilmez burada :D
Neyseki gidiyorum :D accuk kafamı dinleyeceğim herkes kendine yeni düşman arasın, sıkılmasınlar djdj
@Sosyetic_SheqiiL Hatırlatma onu sjsjs 🥺
Haberleşeceğiz seninle yahu 😅
@Sosyetic_SheqiiL Biliyorum veda edersin en azından can 😅
Tabii ki 🥳
Orti dedıklerım kendılerini koruyacak kabiliyette insanlar sanalda korumalık nasıl oluyor klavyeden mı
Sanalda bir birini görmeden biri anyada diğeri konyada yaşayan hem cinsleriniz var yeri geldimi koruyucu kanka orticilige soyunuyorlar bence onlara sorun cevabınızı daha net alırsınız
Sizi bu soru neden bu kadar rahatsız etti gerçekten anlamış değilim benim sizinle hiç bir sorunum yok ama özellikle bu soruya gelip amacınız laf sokmaksa önce kendi hemcinslerinizin arka planda neler cevirdiklerini önce bir araştırın sonra tekrar gelin bu konuyu konuşalım sizinle olur mu
Benımde sizle bir problemim yok sadece bir insan insanı neden koruma altına alıp bununda sorusunu açmaya gereği duyar ki ben açık sözlü bir kadınımdır açıkça düşüncelerimizi dıle getirince laf sokulup sanılıo üstüne laf sokulursa o zaman kimse acık sözlü dobra olmasın ıkı yüzlü davranıp ya da gizli cevap versin daha mı delikanlınca olur?
O zaman bende size Şöyle cevap vereyim bu güne kadar sizi saygı ve beğenerek takip ettim sizinle sorularınız ve sorularım haricinde hiç bir samimiyetimizde olmadı. Ne sizin nede benim size bir saygısızlığım da olmadı olmazda açık sözlülük ve dobra olmaya gelince benim ne kadar açık sözlü olduğumu bilenler bilir emin olun bu konuda sevmeyenimiz sevenimiz den daha çoktur insanlar birbirini sevmeye bilir haz etmeye bilirler bu gayet normal sizinde seveniniz olduğu kadar sevmeyeninizde mutlaka vardır sizin sevmedikleriniz ve sevdikleriniz gibi soruma cevap verirken onlar kendilerini koruyacak kadar zekidir ler deyip ama cevap verirken dostlarınızı koruyarak olaya yaklasmaniz da ayrıca tebessüm ettirdi beni bakın benim bu sitede emin olun kimseyle alıp veremediğim bir sorunum yok olmazda benle ugrasilmadigi müddetçede bu böyle gider ama ne zaman benim hakkımda sağda solda konuşulur bunlar kulağıma gelir bende gerekeni yaparım soruya gelince hiç bir amaç gözetmeksizin açılmış bir soru zamanında ben bu arkadaşla kavgada ettim tartıştım ikimizde ağır kelimeler kullandık oturduk konuştuk orta noktayı bulduk ve barıştık kimsenin tabiki kimseyi korumasına ihtiyacı yok zaten o kişininde buna ihtiyacı yok ama her kavga eden barismayacak diye birsey de yok eğer bu asaglanilacak bir şeyse bu sitede o kadar sahsiyetsiz karakter yoksunu bazı Üyeler varki zamanında o*rospu dedikleri Üyelere utanmadan takip atabiliyor yüzsüzce o dediği kişilerin sorularına gidip iki yüzlülük yapıp cevap verebiliyorsa ve bu şahsın bu kelimeyi söylediğini bile bile bu kişiyi o kişilerde takip ediyorsa emin olun benim açtığım bu soru çok çok daha delikanlıca olur ve bazılarının yaptıkları karşısında devede kulak kalır yaptığınız yorum için teşekkür ederim rüya hanım başka bir soruda görüşmek üzere iyi akşamlar diliyorum
Korurum kimseye laf söyletmem
Bende öyle herkes Bi tarafa sosi Bi tarafa
Bizde böyle yeri gelir birbirimizi yeriz ama yeri geldimi herdaim biriz çakma orti değiliz dimi kız sosi
Askolsun sana niye yükseliyim kardeşime bak sen 😉😉😉
Cevap
5Cevap
Kankamı benden çaldılar diye soru açanlara bak sennn :D
sağ ol, var ol. Biliyorum benim olmadığım ortamda beni savunursun, ezdirmezsin, hakikati konuşursun. 🙏 Ben de arkadaşlarımı ezdirmem, sahiplenirim, haklarında konuşulmasına izin vermem, ben var olduğum bir ortamda.
Ölümüne korurum. Adam öldürsün mezar kazar gömerim , asit bulur eritirim.
🤣🤣🤣🤣
Her daim koruma şefimiz yanımızda beyfendi
Herkesin kendi ağzı var. Kimseyi gözüm kapalı, konuyu bilip bilmeden korumam
Onun olmadığı ortamda onunla ilgili olumsuz konuşuluyorsa ve ben susuyorsam ben insan değilimdir..
Sevdiğim dostlarım için gereği neyse yaparım elbette
Burada kankim yok ama reel hayatta korurum
Allah uzak etsin yarabbim 😂😂😂😂
Korumam
Kimseyi korumam
Evet tabiki
ilginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?