Diğer Saat 12 yi gecti evliler gitti, bekarlar kaldık mı başbaşa bekarların elleri görelim 😂? Alfalog_Tuğ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yaa iğrenç iğrenç yorumlar yapmayın be Saat 12 yi gecti evliler gitti, bekarlar kaldık mı başbaşa bekarların elleri görelim 😂? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. Ben uyurum birazdan uykum geliyor. ben yokken kavga etmeyin ssdfgf 1 2 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Barış sen yokken kan gövdeyi götürdü olum😁 u Barış_LonelyForever +1 yıl @alfalog_tug Neler oldu anlat hemen :D
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evliler daha çok dolaşıyo bu saatlerde sitede 😂 2 1 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl O da doğru 😂
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Saat 12'yi geçince herkeş vampire dönüşüyor Tuçiş🦇 1 11 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl O da doğru 12 den sonra girmemek lazım 😂 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Geç gelen aydınlanma😅 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Bana bişi yapamazlar ama ben insanın kanını bakarım Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl 😂 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Kanını bakarım Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Emmerim yaziyorum bakarıma çeviriyor hayret bir şey yaa Yorumla Firu_Zen +1 yıl Ahaha ayıp ayıp enmme falan 🤪 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Yaaa uff emme gömme öyle değil ya ayıp oluyyoo beaa🤣 Yorumla Firu_Zen +1 yıl O yüzden sansür yemişsin😅yoksa lez misin abovv🤭🤣🤣🤣 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Yaw ne lezi yawww etmeğğğğ 🤣 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Puhaha🤣🤣🤣 Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet keşke içinden evli olsaydım diyorsun öyle hissettim :) 1 2 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Yok asla memnunum halimden milyon şükür 😂 bosgezenadam12 +1 yıl Sevindim
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl 12 den sonra bütün evli o.. pular burada asıl. Bi de, sabah 7 koca işe aşığı buraya olanlar war.. 38 e selam ;) 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Kaldık mı ki? Eşini uyutup takılanlar var aramızda. 0 2 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Kim onlars🧐 Yorumla 34Constantine +1 yıl Bilmem illa vardır ama. Yorumla
Ertann21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Bence sende evli olabilirsin hiç birinize güvenmiyorum 😂 0 2 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Yok daha nelerrr be 😏 Yorumla Ertann21 +1 yıl Evliler çok sapık ya kız erkek farketmez 😂 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. İyi bari kim kimmiş bilelim 😂🖐️ 2 1 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Hadi bakalım 😂 Yorumla
UnKNoWNLoVe24 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 754 cevap paylaştı. Yorumlara şöyle bir baktım herkes Polyana zeki ve Zekiye’yi oynuyor 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yok gece de giriyorum arada ben : ) 1 2 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Abey hatun görmesin😂 Yorumla tt_Escape_tt +1 yıl ben yanlış bir şey yapmıyorum abicim, o yüzden problem yok : ) Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Mekanın sahipleri fsfsf 1 1 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Ahdaas Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Sen Samsak Güvecini söyleyen karı değil misin 0 6 Yorumla Semihh98 +1 yıl Pardon hanımefendi dicektm Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Hayır Angaranın bağlarını söyleyen adamım 😁 Yorumla Semihh98 +1 yıl Abe :O ben çok hayran. Sizle istiyor çekilmek foto abe :O Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Abeysinin akşam köşk gazinosunda sahne alcam oraya gel😏 Yorumla Semihh98 +1 yıl Tamam abe 🐥🐤🐥🐤🐥 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Aferin abeysinin😏 Yorumla
James-99 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bekarlık sultanlıktır en güzeli şahsen.🤣 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı. Yok yau öyle mi 1 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Burdayım ben tuçiş 1 2 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Hoş geldin abey seni de everelim 😂 Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Almayayım buranın potansiyeli yüksek 😎😎😎 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bekarların eller Çukurovada 🤣 0 4 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Senin elin nerdeydi Batum Alfabe Kulesinde miydi😁 Yorumla LostThrones +1 yıl Munzur dağı 🤣 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Seninle ilgili şüphelerim var da neyseh😂 Yorumla LostThrones +1 yıl Foto atarım bak, ne şüphesi 🤣 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bekarların elleri dolu şu an 😂 0 2 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Pislik yapmayın ya Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Doğrular neden öyle diyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 🖐️🖐️🖐️ 2 2 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl hoş geldin cınım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoş bulduk Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Vale nerde ayakkabılatı çıkarıp öyle gireyim ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görsen ne olacak ki 1 2 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Eğleniyoruz şurda Cevap sahibi +1 yıl Peki
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen hiç evlenmedin değil mi 0 2 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Yoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli oluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O sırada hatundan gizli giren abazanlar🎭 0 1 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Ahassas Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Herkes burada.😄 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ben uyurum birazdan uykum geliyor. ben yokken kavga etmeyin ssdfgf
Barış sen yokken kan gövdeyi götürdü olum😁
@alfalog_tug Neler oldu anlat hemen :D
evliler daha çok dolaşıyo bu saatlerde sitede 😂
O da doğru 😂
Saat 12'yi geçince herkeş vampire dönüşüyor Tuçiş🦇
O da doğru 12 den sonra girmemek lazım 😂
Geç gelen aydınlanma😅
Bana bişi yapamazlar ama ben insanın kanını bakarım
😂
Kanını bakarım
Emmerim yaziyorum bakarıma çeviriyor hayret bir şey yaa
Ahaha ayıp ayıp enmme falan 🤪
Yaaa uff emme gömme öyle değil ya ayıp oluyyoo beaa🤣
O yüzden sansür yemişsin😅yoksa lez misin abovv🤭🤣🤣🤣
Yaw ne lezi yawww etmeğğğğ 🤣
Puhaha🤣🤣🤣
Evet keşke içinden evli olsaydım diyorsun öyle hissettim :)
Yok asla memnunum halimden milyon şükür 😂
Sevindim
12 den sonra bütün evli o.. pular burada asıl. Bi de, sabah 7 koca işe aşığı buraya olanlar war.. 38 e selam ;)
Kaldık mı ki? Eşini uyutup takılanlar var aramızda.
Kim onlars🧐
Bilmem illa vardır ama.
Bence sende evli olabilirsin hiç birinize güvenmiyorum 😂
Yok daha nelerrr be 😏
Evliler çok sapık ya kız erkek farketmez 😂
İyi bari kim kimmiş bilelim 😂🖐️
Hadi bakalım 😂
Yorumlara şöyle bir baktım herkes Polyana zeki ve Zekiye’yi oynuyor
yok gece de giriyorum arada ben : )
Abey hatun görmesin😂
ben yanlış bir şey yapmıyorum abicim, o yüzden problem yok : )
Mekanın sahipleri fsfsf
Ahdaas
Sen Samsak Güvecini söyleyen karı değil misin
Pardon hanımefendi dicektm
Hayır Angaranın bağlarını söyleyen adamım 😁
Abe :O ben çok hayran. Sizle istiyor çekilmek foto abe :O
Abeysinin akşam köşk gazinosunda sahne alcam oraya gel😏
Tamam abe 🐥🐤🐥🐤🐥
Aferin abeysinin😏
Bekarlık sultanlıktır en güzeli şahsen.🤣
Yok yau öyle mi
Bekarım bea