Para yardımı yaptım sonuç ortada?

Sitede sizede mutlaka denk geliyordur, yardıma ihtiyacım var lütfen yardımcı olun diyenler. İlk olarak bir bayanla tanıştım, eşi vefat etmiş iki çocuğu var güvenlik görevlisiymiş ve çok borçları olduğundan maddi yardıma ihtiyacı vardı. Kendisine 5.000€ maddi yardımda bulundum, çocuklarınında her ay okul masraflarını karşılıyorum. Bu konuda gönlüm ferah inanın. İkinci bayanlada benzer şekilde iletişime geçtik, kendisinin samimiyetine inandım 3.000€ maddi destekte bulundum, borçlarını kapatması için. Tekrar yardımda bulunma düşünceside aklımdaydı fakat meblağ eline geçince beni engelleme gereği duydu.

Elektrik elektronik mühendisiyim, kendime ait güvenlik ekipmanları firmam var. Avusturya viyana'da yaşıyorum, şirketimde 22 personel çalışıyor bunlardan 10'u mühendis diğerleri işçi sınıfında. Firmamın gelirlerinin bir kısmını yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi insanlara ayırdım. Elimden geldiğince insanların yarasına merhem olmaya çalışıyorum. Bazılarıda bu iyiliğimden yararlanmaya çalışıyor. İyi insanlara yardım ulaştırabilmek için kötü insanların üzerinden geçmekte gerekebiliyor.

Para yardımı yaptım sonuç ortada?