Benim güç kariyer ve çok donanım sahibi biri olmak öyle ki yüzlerce kişiye konferans verecek derecede nitelikli bir insan olmak. Şimdi hangi noktadasın diye sormayın hahaha
Sıra sizde...
Sıra sizde...
Meslek vs. Olarak ulaştım ama bundan 8 sene önce trafikte range rover gördüm dayima söylemiştim aa ne güzel havalı araba diye babam çalışıp alır benim kızım dedi ama dayım yaaa boş ümit verme biz kim o araba kim demişti geçen yıl aldım arabamı o sevinç müthişti babam şey demişti ben demiştim xkkksk
cok iyi tebrik ederjm
mesleginiz nedir bu arada
Bütün hayallerinize çok kolay ulaşabileceğinizi söylesem inanmazsınız değil mi? Başarmak sizin elinizde ve amaaann dediğiniz şeyler aslında hayatınızın fırsatı olabiliyor
ornek verebilir misiniz
hayatinizda bu dogrultuda nasil bir degisim ornegi yasandi
Yaşadığım değişimi keşke uzun uzadıya size anlatabilsem… inanın maddi manevi özgürlük ve özgüvenin verdiği değişim çok farklı. Biraz önce yazdığım yorumu sizinle de paylaşmak istedim..
Peki şöyle bir şey söylesem…
Amazon Trendyol gibi satış yerlerinde ürünlerle uğraşmaktansa , herkesin ihtiyacı olan ürünleri link atarak para kazandığını söylesem? Ekibin olduktan sonra hiç uğraşmadan onların attığı linklerden bile para kazansan? Ve bu süreçte firma sana sürekli bonuslar, tatiller vs sunsa? Bana da ilk başta yok artık yalandır diye söyleyenler oldu ama vazgeçmedim. Araştırdım detaylıca, sunumlarını dinledim. 193 ülkedeki faaliyetlerine baktım. Ve kendime bir şans verdim. Şu an bu şans sayesinde ben ölsem bile çocuğum para kazanmaya devam edecek.
İnfuluencersınız sanırım geleceğon mesleği tebrik ederim
Hayır değilim. Yaptığım işte kendimi göstermek ya da ürün satmak gibi bir şey yok.
eee verdiginiz bu ornek ne uzerine peki? Bunun bir adi yok mu
arka planda calisiyorsunuz oyleyse bu isin adi nedir
Cevap
5Cevap
Sevilmek sadece. ve huzur
umarim en kisa surede gerceklesir
Dev bir ticaret oluşumuna sahip olmak.
Amazon kadar olmasa da bir şeyler hayal ediyorum.
Mitsubishi doktor olmak sonra bir hastanenin başhekimi olmak sonra da profesör olmak istiyorum
Mitsubishi doktor ne demek açar mısınız bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum
umarım hedeflerinizin ötesindw bir kariyer yolculuğuna sahip olur bilim dünyasına katkıda bulunursunuz
cok guzel
maddi olarak tek hayalim mercedes e63
Kendime yetecek kadar para ve sağlık
Motor sanirim
Ben de almayı çok istiyorum : D
Bu ulkede hayal kuramiyoruz ki
deme bunu deme deme eminim senin icinde bulundugun durum benden daha iyidir negatif basma
Yok be😔
Maalesef yolun başinda kaybettim
Öyle söyleme hayat uzun herkesin mücadelesi var pes etme sen değerlisin. Anlatsam belki bana sen hala nasıl yaşıyorsun dersin ama bi hedefim var o yüzden pes etmiyorum. Olsa da olmasa da bi hedef belirle sıkı sıkı tutun çünkü kimse sana bu hayatta istediğini vermiycek. Keşke kalbimiz temiz olduğu için en azından bi torpil geçilse ama hayat işte iş bize düşüyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?